Pa Arnautović ga je i poslao u PM za što je i novčano kažnjen.Puca po svim (šafovima) i nema popravka dok se neke stvari ne razjasne.Rezultati su im katastrofalni, a igra očajna.Već od Intera sam vidio da tu stvari baš i nisu idealne.Čast Interu, ali i kad je najači bio sa Murinhom nije ih mogao pobjediti.Na žalost najviše ispašta Bundesliga jer na njih se više ne može računati u Evropi.Sa ovakvim pristupom bliži su dnu nego vrhu.I na kraju niko da pohvali onu golčinu Sama.Za one koji nisu vidjeli:gruezi je napisao/la:ma kad sam vidio protiv nurnberga da se marin prepire s njim .i to ono krkanski skoro ga je poslao u pi na kvadrat kraj aut linije znao sam da od te ekipe nema nista...FRANK RIBERY je napisao/la:Razlika između današnjeg Werder i Feyenoorda je samo u činjenici da Werder nije dobio crveni.Mislim da Schaff više nije u stanju podići ovu ekipu.Već duže vrijeme mu autoritet ruše pojedini igrača, a večerašnji trud i zalaganje su potvrda da je potrebna promjena pa makar ona bila u obliku novog trenera.Sad je kristalno jasno zašto je Werder četvrti u grupi.Švabe se dižu i krenuli su vrlo ozbiljno.Trica protive Getafea i sad šestica protiv Werder su pokazatelj izlaska iz krize.
[youtube][/youtube]