ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Pa Mastersi su se poceli igrati 1990e, Masters u Sangaju se igra od 2009e pa ce uci u goat raspravu, ATP finale je na programu od 1970e pa ga racunate u goat raspravama..profesionalci su poceli igrati GSove tek 1968 kada pocinje open era stoga nije ni cudo da su na Olimpijadu poceli igrati tek 88e (uostalom uskoro smo u 2020oj nije 88a bila juce). Malo pogledati historiju tenisa ne bi bilo lose mozda bi znali da ni GSove profesionalci ne igraju bas od 19 vijeka..vec druge polovine 20og.
Olimpijski turnir je nakon GSa najprestizniji teniski turnir na svijetu, nravno da je tu stvari i nacionalnog ponosa i osvajanja medalje za drzavu pa bas to mu i daje jos dodatni znacaj u odnosu na obicne Masterse pa cak i GSove.
Olimpijski turnir je nakon GSa najprestizniji teniski turnir na svijetu, nravno da je tu stvari i nacionalnog ponosa i osvajanja medalje za drzavu pa bas to mu i daje jos dodatni znacaj u odnosu na obicne Masterse pa cak i GSove.
Pa eto onda sto ga ovi iz ATP-a ne uracunase,imas li kakvo objasnjenje za to?japa je napisao/la:Pa Mastersi su se poceli igrati 1990e, Masters u Sangaju se igra od 2009e pa ce uci u goat raspravu, ATP finale je na programu od 1970e pa ga racunate u goat raspravama..profesionalci su poceli igrati GSove tek 1968 kada pocinje open era stoga nije ni cudo da su na Olimpijadu poceli igrati tek 88e (uostalom uskoro smo u 2020oj nije 88a bila juce). Malo pogledati historiju tenisa ne bi bilo lose mozda bi znali da ni GSove profesionalci ne igraju bas od 19 vijeka..vec druge polovine 20og.
Vjerovatno jer se ne boduje za ATP listu zbog toga sto se igra svake 4 godine i bodovi se ne moogu braniti.darker10 je napisao/la:Pa eto onda sto ga ovi iz ATP-a ne uracunase,imas li kakvo objasnjenje za to?japa je napisao/la:Pa Mastersi su se poceli igrati 1990e, Masters u Sangaju se igra od 2009e pa ce uci u goat raspravu, ATP finale je na programu od 1970e pa ga racunate u goat raspravama..profesionalci su poceli igrati GSove tek 1968 kada pocinje open era stoga nije ni cudo da su na Olimpijadu poceli igrati tek 88e (uostalom uskoro smo u 2020oj nije 88a bila juce). Malo pogledati historiju tenisa ne bi bilo lose mozda bi znali da ni GSove profesionalci ne igraju bas od 19 vijeka..vec druge polovine 20og.
bitna je olimpijada, nije badava nole plako u riju kad mu je delpo prebrojo bubrege 
igra li to medo stvarno i lenjingrad?
Al vas @pajoni skoluje 

Majka Rusija bitnija od svega, sto ne bi igrojestamaji je napisao/la:igra li to medo stvarno i lenjingrad?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Andy Murray ce igrati na mastersu u Sangaju
Florentino Pérez oće da organizuje meč Federer-Nadal na Bernabeu

Novaku fali jos 41 sedmica na prvom mjestu da skine Rogera... Znači još jedan rekord plačka je debelo ugrožen.
Mogao bi on naredne sezone ostati bez ičega.
Mogao bi on naredne sezone ostati bez ičega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To Win Most Career Grand Slam Singles Titles
Rafael Nadal 2.25
Novak Djokovic 2.62
Roger Federer 3.50
Evo sta bookiji vele o sansama za najvise slemova do kraja karijere. Rafa jasan favorit nakon ove titule na USO ali i dalje će voditi veliku borbu s Novakom. Po meni su pogrijesili s Federerom, premala mi je ovo kvota na njega odnosno previse sansi su mu dali da ostane s najvise slemova, mislim da samo kakvo čudo treba da se desi pa da i Rafa i Novak ostanu iza Federera, barem jedan bi ga morao sigurno prestići.
Rafael Nadal 2.25
Novak Djokovic 2.62
Roger Federer 3.50
Evo sta bookiji vele o sansama za najvise slemova do kraja karijere. Rafa jasan favorit nakon ove titule na USO ali i dalje će voditi veliku borbu s Novakom. Po meni su pogrijesili s Federerom, premala mi je ovo kvota na njega odnosno previse sansi su mu dali da ostane s najvise slemova, mislim da samo kakvo čudo treba da se desi pa da i Rafa i Novak ostanu iza Federera, barem jedan bi ga morao sigurno prestići.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zna kladionicarska mafija da osvaja fedex iduce godine AO i WBbodi123 je napisao/la:To Win Most Career Grand Slam Singles Titles
Rafael Nadal 2.25
Novak Djokovic 2.62
Roger Federer 3.50
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Namjestiće mu žrijeb ko Rafi na US Openu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Namjestili su Rafi i to, da ljudi koji su u zadnjih dvije godine blaga katastrofa, izbace Djokicu i djeda...TonySosa je napisao/la:Namjestiće mu žrijeb ko Rafi na US Openu.
@bodi
Naravno da je Rafa favorit, to samo laik ne vidi!
Jer ako bude zdrav aBd i sve ok, uvjeren sam da ima snage za još 2-3 RG i makar 1 AO i/ili 1 US Open.
Ali djaba sve Federeroljupci vec svjesni toga porucuju kako je Federer najveci i ako ovi ili jedan od ove dvojice bude imao vise Grand Slamova. Nagli zaokret, nekada im je broj osvojenih GSova bio krucijalni argumentbodi123 je napisao/la:To Win Most Career Grand Slam Singles Titles
Rafael Nadal 2.25
Novak Djokovic 2.62
Roger Federer 3.50
Pa GS titula je vazda bila najveci argument, nez ko je pisao suprotno xd
Sve u svemu, svaka naredna sezona će biti bolna za plačkove navijače, rekordi će padati, jedan po jedan...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo da provjerim sta kazu hejtercici najveceg igraca ikad nakon sto je osvojio novi slem. Okej, Nolotardovi sigurno nisu bas toliko nasikirank kao Fedtardovi. Nolo svakako ima za cilj 20GS kako god okrenes. Ali Fedtardovi nakon nove bruke imaju za cim da placu. Komotno se moze reci da je Rafko goat s obzirom da jedan slem razlike brise velika razlika u Mastersima i H2H. Ali nema veze biti ce zvanicno uskoro abd. Sta kaze Effenberg jel ziv frajko posto je najveci mrzitelj Rafka..I Fedtardovi s foruma jesu li dosli sebi? Kako ste navlacili na 2-2 totalni preokret, e nece da moze.
Rafa grize i igra kao nikad a ne ko da mu je 33 jbt nevjerovatno koliko je spreman i jak. VAMOS!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dje master cup jaraneNadalRafa je napisao/la:Samo da provjerim sta kazu hejtercici najveceg igraca ikad nakon sto je osvojio novi slem. Okej, Nolotardovi sigurno nisu bas toliko nasikirank kao Fedtardovi. Nolo svakako ima za cilj 20GS kako god okrenes. Ali Fedtardovi nakon nove bruke imaju za cim da placu. Komotno se moze reci da je Rafko goat s obzirom da jedan slem razlike brise velika razlika u Mastersima i H2H. Ali nema veze biti ce zvanicno uskoro abd. Sta kaze Effenberg jel ziv frajko posto je najveci mrzitelj Rafka..I Fedtardovi s foruma jesu li dosli sebi? Kako ste navlacili na 2-2 totalni preokret, e nece da moze.Rafa grize i igra kao nikad a ne ko da mu je 33 jbt nevjerovatno koliko je spreman i jak. VAMOS!
#Punoljetstvo
rafa grize više nego iko ikad, tu je najveći, ali džaba mu to, roger je najveće ime u svjetskom tenisu ikada, to vide svi neutralni, pa makar ga rafa imo u svim statistikama a ne samo u tih nekolikoNadalRafa je napisao/la:Samo da provjerim sta kazu hejtercici najveceg igraca ikad nakon sto je osvojio novi slem. Okej, Nolotardovi sigurno nisu bas toliko nasikirank kao Fedtardovi. Nolo svakako ima za cilj 20GS kako god okrenes. Ali Fedtardovi nakon nove bruke imaju za cim da placu. Komotno se moze reci da je Rafko goat s obzirom da jedan slem razlike brise velika razlika u Mastersima i H2H. Ali nema veze biti ce zvanicno uskoro abd. Sta kaze Effenberg jel ziv frajko posto je najveci mrzitelj Rafka..I Fedtardovi s foruma jesu li dosli sebi? Kako ste navlacili na 2-2 totalni preokret, e nece da moze.Rafa grize i igra kao nikad a ne ko da mu je 33 jbt nevjerovatno koliko je spreman i jak. VAMOS!
Ma moze on po sponzorima samo bit najvece ime
ko da koga brine ime bitno nam je da je Rafko najveci igrac ikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.