FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KARL HAJNC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KARL HAJNC » 11 nov 2010, 23:23

fanatic1991 je napisao/la:btw pojedini me sada zbunjuju avatarima sto si ih postavili pa malo zastanem da razmislim ko je ko :D :D
Ma šta te imaju zbunjivati,mnogim štrumfovima je uzor čovjek čija im je slika avatara.....jednom riječi rečeno :GOSPODIN ZIJAD BLEKIĆ

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 nov 2010, 23:24

Tarantino je napisao/la:Šta piše na tom fejsbuku,ne koristim tu zejebanciju. :mrgreen:
najava za BL
Za zivot cijeli!

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 11 nov 2010, 23:41

ma aBd samo hrabro i rezultat ce doci

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 12 nov 2010, 00:06

Zabice ga Popovic u BL, smijem se kladiti.
Negdje mora i njega procepiti, a to je naredno kolo.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 12 nov 2010, 00:10

[youtube][/youtube]

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 nov 2010, 00:54

nikad_izvini je napisao/la:Očekivani sastav Želje

slika

Sumnjam da će Mešić (opet) igrati kao zadnji vezni, Bešlija je valjda spreman, ako nije, E. Čolić počinje. Možda Višća ostane na klupi a starta E. Čolić, mada sumnjam.
Mislim da ce Colic poceti umjesto Beslije, jer nam trebaju brzi igraci koji mogu sto prije odigrati kontru jer ce Borac sigurno napasti......Mozda Baljic pocne umjesto Popovica, svidjelo mi se njegovo kretanje u prvom poluvremenu protiv Zrinjskog, okretniji je od Lazara=efikasniji u kontrama.......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 nov 2010, 01:04

dzaba kad je amar rekao da je lazo nas prvi napadac. tu je kraj price 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 nov 2010, 08:04

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 nov 2010, 08:47

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 nov 2010, 09:55

Šehić ili Avdukić umjesto Hasagića ?
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46502.htm

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 nov 2010, 10:08

Derbi, 14. kolo: Borac – Željezničar
MILAN ĆULUM: IDEMO U BANJA LUKU DA POBIJEDIMO

IZVOR.BA
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 12 nov 2010, 10:15

junioR je napisao/la:Naravno navijac sam Sarajeva,ali idem na ovu tekmu sa autom da vas podrzim. ;)

SRETNO VAM!!!
Respekt! ;) 8-)

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 12 nov 2010, 10:27

Samo da ovaj Popović izleti iz prvih 11 i mi se opet tituli možemo nadati. Pa on nije u stanju loptu na 5 metara udaljenosti da stigne, lopte se odbijaju od njega, nepokretan je i prilično ogrančen. Daj Bože da do kraja sezone vidimo nekada nekog drugog u prvih 11.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2010, 10:29

Okanite se više Popovića, valjda ste na derbiju vidjeli kako smo izgledali bez njega. 2+2=4
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 nov 2010, 10:30

Mandrak je napisao/la:Zabice ga Popovic u BL, smijem se kladiti.
Negdje mora i njega procepiti, a to je naredno kolo.
I ja imam osjećaj neki da će ga LAZILLA dati.Ako dadne gol klanjat ću mu se kao totemu. 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 nov 2010, 10:31

Optimizam u Banja Luci
Maletić: Borac će pobijediti
Željezničar

Fudbaleri Borca su pobjedom protiv Travnika napravili, možda i ključni korak, ka naslovu jesenjeg prvaka BiH. Osim toga tim iz Banjaluke je iskoristio i poraz Sarajeva na Pecari pa je sad najbližem pratiocu Željezničaru pobjegao pet bodova.

Upravo protiv Željezničara pred svojim navijačima Borac će u subotu imati priliku da i definitivno ovjeri jesenji naslov.

''Željeznilčar nam je dužnik, jer su nas eliminisali iz Kupa BiH, ali evo sad imamo priliku da im se revanširamo. Moram biti iskren i priznati da u posljednja dva kola jeseni protiv Željezničara u Banjaluci i protiv Leotara u Trebinju želimo da osvojimo svih šest bodova", rekao je trener Borca Jagodić.

Darko Maletić je u Travniku pokazao da se nalazi u velikoj formi i očekuje da će njegova momčad slaviti i u predstojećem derbiju protiv Željezničara.

"Bit će teška i neizvjesna utakmica, ali iskreno vjerujem da ćemo mi pobjediti. Mečevi između ova dva kluba su uvijek bili neizvjesni i tvrdi, posebno kad se igraju u Banjaluci, pa siguran sam da će tako biti i ovaj put. U svakom slučaju vjerujem u pobjedu Borca", kazao je Maletić.

Borac spreman dočekuje derbi sa Željezničarom
Jagodić: Kvaliteta je na našoj strani

Predstojeći derbi 14. kola Premijer lige BiH, a možda i cijele sezone igraće se u subotu u Banjaluci između Borca i Željezničara.

Lider Premijer lige će ugostiti aktualnog prvaka države u utakmici koja bi mogla i da riješi pitanje jesenjeg šampiona. Ukoliko Borac pobijedi onda će laskava titula da prezimi u gradu na Vrbasu.

"Za mene je u ovom trenutku najvažnije da na raspolaganju imam sve igrače. Smatram da je kvalitet na našoj strani, a i ulog je veliki, a to je jesenje titula. Ako pobjedimo napravićemo još veću bodovnu prednost, tako da moji igrači imaju dosta motiva da pruže maksimum i da nastave tradiciju pobjeda protiv Željezničara u prvenstvenim duelima u Banjaluci", smatra Jagodić.
Utakmica protiv Željezničara je za nas najvažnija u ovoj polusezoni. Cilj je jasan – samo pobjeda i osvajanje jesenje titule. Imamo veliki motiv i vjerujem da ni rezultat neće izostati, najavio je utakmicu sa Željezničarom trener Borca Vlado Jagodić. Igrački smo jači od Željezničara na svim pozicijama i to ćemo u subotu i dokazati, dodao je Jagodić.

I igrači su spremni i orni za derbi i svi su ubjeđeni u pobjedu i osvajanje jesenjeg naslova.

"Pred nama i Željezničarom je teška utakmica sa velikim ulogom. Ne treba na terenu očekivati neku lepršavu i egzibicionu igru, ali siguran sam da igrači Borca i Željezničara mogu da opravdaju epitet najkvalitetnijih timova. U ovakvim mečevima može da presudi i jedna greška ili trenutna inspiracija pojedinca. Ja sam ubjeđen u našu pobjedu", rekao je vezista Borca Boris Raspudić.

Utakmica između Borca i Željezničara igra se u subotu s početkom u 14,00 sati uz direktni prijenos na BHT1. Glavni sudac je Vladimir Dominiković iz Orašja.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 12 nov 2010, 10:50

Popovića ne dirajte, čovjek se bori ko lav...a imamo lava i na klupi, za amara smo mi svi miševi kad je u pitanju vođenje fudbalskog kluba i neka on radi onako kako zna i onako kako je radio do sada i osvajao titule i trofeje.

Vidjeli ste na derbiju koliko nam fali ta centralna snažna mrcina u napadu da razigra brze Bešliju i višću po bokovima.

A vidjeli ste šta se nekom klubu desi kad mu navijači određuju sastav. 8-)

Moja očekivanja su da na utakmici u BL bude korektno suđenje kao prvo, a ostalo je do igrača i stručnog štaba...
Očekujem dobru utakmicu i povoljan rezultat, ali i ukoliko nas nadigraju nije to ništa strašno, jer je Borac trenutno vodeći na tabeli i ekipa je koja može svakoga iz naše lige pobijediti na svom terenu, kao što to može i naš Željo.

Sjećam se prošle sezone smo bili 5. mjesto na kraju jesenje sezone, a onda smo furiozno došli do šampionske titule. Najbitnije je da se u našem voljenom klubu nastavi sa kvalitetnim radom, rezultati će sami doći.
Sada nam je slična situacija, opet ganjamo Borca, ali sada smo u mnogo povoljnijoj situaciji nego prošle sezone, zato trebamo biti strpljivi.

Raduje me i ova info o novom Džeki u Želji, a zašto nebi to bio i novi C.Ronaldo? :))) To je pokazatelj kvalitetnog rada, kada se proizvode mladi majstori u domaćoj proizvodnji.

Polahko ali sigurno do odbrane titule... :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 12 nov 2010, 10:52

U razgovoru za zvanični klupski web site, Popović je najavio utakmicu u Banja Luci i prokomentarisao svoj golgeterski post ove sezone....

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... -pobjeduje

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 nov 2010, 10:53

Ma Popović je zakon. Jednostavno, takav kalibar napadača nije loš za ovakvu formaciju kakvu mi imamo. Svi bi mi voljeli da je brži, precizniji, ali jbg, šta ćemo sada. Biće i toga, ima talenata dosta u Želji, počevši od Hodžića, Đipa, Baljića, Pehilja, Nikolića...

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 12 nov 2010, 10:53

TRIP je napisao/la:Samo da ovaj Popović izleti iz prvih 11 i mi se opet tituli možemo nadati. Pa on nije u stanju loptu na 5 metara udaljenosti da stigne, lopte se odbijaju od njega, nepokretan je i prilično ogrančen. Daj Bože da do kraja sezone vidimo nekada nekog drugog u prvih 11.
Ne znam da li je Lazar igrao u Travniku, inače nismo zabili ni jedan gol samo na utakmicama koje Lazar nije igrao (Slavija i Sarajevo). Da je igrao ove dvije, siguran sam da bi dobili po 2 razlike. Nebitno ko bi zabio gol.

Svaka čast da ima neko bolji, ali vidjeli smo čak protiv Branitelja da se rezerve muče.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Orvel i 48 gostiju.