Uporedis sa onim racunom iz konzuma kod komsija i shvatis da su evropskeMortemHz je napisao/la:Kako vam se sviđa izgled novih karti?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uporedis sa onim racunom iz konzuma kod komsija i shvatis da su evropskeMortemHz je napisao/la:Kako vam se sviđa izgled novih karti?
Priča se da je to druženje bilo samo za odabrane, vidim da neki koji su članovi i imaju sezonsku, nisu pozvani.Baš me zanima jesu li zvali sve one što idu na svaku utakmicu, i domaču i gostujuču, bez obzira na vremenske uslove.broj6 je napisao/la:Baš me interesuje šta je raja pitala na ovom druženju. A svaka čast klubu na transparentnosti. Najbolji način da se stane na kraj svim špekulacijama i glupostima iz medija iz prethodnog perioda.
Negdje sam pročitao da je sjever odbio da ide tj. da su poslali jednog predstavnika. A pozivnice su dobijali samo oni koji su redovni članovi 5+ godina. I ja sam dobio poruku na viber ali nažalost nisam mogao doći nisam u BiH.Historicar je napisao/la:Priča se da je to druženje bilo samo za odabrane, vidim da neki koji su članovi i imaju sezonsku, nisu pozvani.Baš me zanima jesu li zvali sve one što idu na svaku utakmicu, i domaču i gostujuču, bez obzira na vremenske uslove.broj6 je napisao/la:Baš me interesuje šta je raja pitala na ovom druženju. A svaka čast klubu na transparentnosti. Najbolji način da se stane na kraj svim špekulacijama i glupostima iz medija iz prethodnog perioda.
Pantelija je napisao/la:Ti i slicni ste i zgadili ljudima covjeka koji je osvojio duplu. AferimLaznjak je napisao/la:Kritika je jedno, pljuvanje drugo. Ja sam cuo 2 kritike i 1000 pljuvacki za sefa.
Nemoj tako zgadit ces im klub hahahahahahaha ne smijes lijepo pisat nista, samo pljuj.ElCartel11 je napisao/la:Yebo vas vise derbi, bez 5 ili da vam napišem PET standardnih igraca ides u goste najljucem rivalu, koji je u usponu forme. Prije derbija na 3 dana si isao u goste jos jednom ljutom rivalu (koji nam je mrzi nego kone zna se zbog cega). I ovi sto su igrali su na skrge disali vec 2-3 utakmice prije derbija.
Ova reprezentativna pauza je nama najbolje dosla, dok to ne mozemo reci za kone i Zrinjski koji su bili u naletu dobrih rezultata.
5:2 jeste visok rezultat, ali je isto tako visok i 0:3 prije pola godine, jos su tad obe ekipe istrcale u punom sastavu i kone normalno bile podivljale, da nam izbiju titulu iz ruku.
Pa nije bas samo derby loš, nismo ni druge utakmice nesto igrali.ElCartel11 je napisao/la:Yebo vas vise derbi, bez 5 ili da vam napišem PET standardnih igraca ides u goste najljucem rivalu, koji je u usponu forme. Prije derbija na 3 dana si isao u goste jos jednom ljutom rivalu (koji nam je mrzi nego kone zna se zbog cega). I ovi sto su igrali su na skrge disali vec 2-3 utakmice prije derbija.
Ova reprezentativna pauza je nama najbolje dosla, dok to ne mozemo reci za kone i Zrinjski koji su bili u naletu dobrih rezultata.
5:2 jeste visok rezultat, ali je isto tako visok i 0:3 prije pola godine, jos su tad obe ekipe istrcale u punom sastavu i kone normalno bile podivljale, da nam izbiju titulu iz ruku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.