Obje situacije čiste ko suza. Preočigledno simuliranje igrača Željezničara. Sudija je to propustio sankcionisati žutim kartonom.BocaJuniors1905 je napisao/la:Opet ne žele da komentarišu čiste penale za Željezničar, dok je na našu štetu šuti, spinuj odmah na drugu stranu, udruženo svi, **** naše klubove, nećemo ih ni pratiti, samo pratimo Željezničar
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
Po cemu si to vidio?FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To samo vama mogu biti penaliBocaJuniors1905 je napisao/la:Opet ne žele da komentarišu čiste penale za Željezničar, dok je na našu štetu šuti, spinuj odmah na drugu stranu, udruženo svi, **** naše klubove, nećemo ih ni pratiti, samo pratimo Željezničar
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Da je obrnuto bilo, plakali bi ovdje kako nam Savez i Osim šiljeZip je napisao/la:To samo vama mogu biti penaliBocaJuniors1905 je napisao/la:Opet ne žele da komentarišu čiste penale za Željezničar, dok je na našu štetu šuti, spinuj odmah na drugu stranu, udruženo svi, **** naše klubove, nećemo ih ni pratiti, samo pratimo Željezničar
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Za šta?FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
porezali se igračiHeller je napisao/la:Za šta?FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
Nismo spomenuli sudiju kad ste nas dobili, a bilo je elemenata.BocaJuniors1905 je napisao/la:Da je obrnuto bilo, plakali bi ovdje kako nam Savez i Osim šiljeZip je napisao/la:To samo vama mogu biti penaliBocaJuniors1905 je napisao/la:Opet ne žele da komentarišu čiste penale za Željezničar, dok je na našu štetu šuti, spinuj odmah na drugu stranu, udruženo svi, **** naše klubove, nećemo ih ni pratiti, samo pratimo Željezničar
Vasa citava historija je prevara, namjestanje, kukanje, itd....
Samo bih iskotistio priliku da pojebem Sivcu sisu materinu
lezVe do bagro
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Ono definicija?? Ako je ono penal, onda je ono drugo za dozivotne zabrane igranja fudbalom. Iz aviona se vidilo da je jedva docekao bilo kakav dodir igraca Veleza da se baci. Ako ste navikli da vam sudija svira svaki dodir penal, kao sto ih je bilo ove sezone, onda prebacite se na balet. Sve u svemu bolji smo dojam ostavili, sreca vasa pa Fajic nezz pogodit prazan gol.Virtu4l je napisao/la:Ono je definicija penala i crvenog kartona.nekoIzMostara je napisao/la:Nije tacno, prvi penal nije bio.Harrison je napisao/la:Sudija nas zakin'o za dva penala, a Veleza za gol i plus sto je 'ladno mogao jos koji crveni Velezu pokazati.
Mi nismo igrali dobro i u takvoj situaciji dobar je i bod.
Sve u svemo vise je Zeljo ostecen nego Velez.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
@Zip
Očigledno je da vi ovdje kolo vodite, prešutite greške na našu štetu, i kada je jedna na štetu protivnika prvo se vi upalite, pa klasično uključivanje Robije, Fukara, navijača Zrinjskog, Borca da vam pakaš obližu, samo neka je protiv Željezničara. Penal za Široki na 18 metara svi ste odobravali, pisali gluposti ali pao je u 16
tu se faul završio
Ali navikli smo da je ova tema uglavnom samo protiv Železničara, evo danas tri utakmice završene, navijači tih timova ni riječi nisu napisali o svojim klubovima, ali zato protiv Željezničara 500 postova, ali nema veze, tema će zamrijeti do naredne utakmice Željezničara, pa ćemo i tad pisati
Očigledno je da vi ovdje kolo vodite, prešutite greške na našu štetu, i kada je jedna na štetu protivnika prvo se vi upalite, pa klasično uključivanje Robije, Fukara, navijača Zrinjskog, Borca da vam pakaš obližu, samo neka je protiv Željezničara. Penal za Široki na 18 metara svi ste odobravali, pisali gluposti ali pao je u 16
Ali navikli smo da je ova tema uglavnom samo protiv Železničara, evo danas tri utakmice završene, navijači tih timova ni riječi nisu napisali o svojim klubovima, ali zato protiv Željezničara 500 postova, ali nema veze, tema će zamrijeti do naredne utakmice Željezničara, pa ćemo i tad pisati
MANIJACI JUG 1987
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo prođe 8 kola a za Zelju nije dosuđen nijedan penal
Jel mi to ne smijemo dobit penal
Hvataju nas u kaznenom udaraju a sudije nista
Strasno
Strasno
- BosniaBoston
- Kontakt:
Petari spinuju kao sa je zabranjeno dobiti penal i kao da sudija automatski steli ekipi koja dobije penal
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Za šta?FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Borac dužan ko mila majka, a u Slobodu pomoć dolazi sa svih strana.........MortemHz je napisao/la:Heller je napisao/la:Za šta?FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
zar stvarno misliš da ekipa koja nije treninga imala u zadnje dvije sedmice može ovako lagano dobiti ekipu koja rdovno trenira, ili baš levate od igrača onda imate
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Dosudili su nam protiv Mladosti, kad je Zec pokušao panenkusvrakino1921 je napisao/la:Evo prođe 8 kola a za Zelju nije dosuđen nijedan penal
Strasno
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
@ FoSte95
Dodik je Borcu dao dva miliona, imaju oni para sada, zato i dovede neka hajmo reću zvučnija imena, iako su daleko od ozbiljnih fubalera u ovom stadiju njihove karijere. Čista pobjeda Slobode
Dodik je Borcu dao dva miliona, imaju oni para sada, zato i dovede neka hajmo reću zvučnija imena, iako su daleko od ozbiljnih fubalera u ovom stadiju njihove karijere. Čista pobjeda Slobode
MANIJACI JUG 1987
Pošto vidim veliki broj stručnjaka, može neko da odgovori na ova dva pitanja?
*p!p!t@* je napisao/la:Kakva je kazna za sudiju ako poništi čist go, tačnije ako direktno osakati nekoga? Mislim u normalnom društvu, ne ovdje kod nas... Šta sudija svira ako golman kod ispucavanja pogodi igrača koji je van 16 metara i sudija loptu vrati golmanu i isti loptu vraća van 16 i ispucava je kao nakon nekog prekida? Ima li to igdje na kugli zemaljskoj, osim u ovoj je.be.noj prćiji?!!!
A Krpićevo trčanje za vraćenom loptom nakon fair playa dovoljno govori koji seljaci igraju u ovoj seljačkoj ligi. Dan te hebo vraćaju loptu kao fair play on trči za istom sprintom?!! Pa idi ubij se hajvan.čino!!!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Beduin
- Kontakt:
Eno ispred Tusnja 2 slepera donacija u novcanicama od 100$. Jos se mislimo gdje ih trositi.FoSte95 je napisao/la: Borac dužan ko mila majka, a u Slobodu pomoć dolazi sa svih strana.........
zar stvarno misliš da ekipa koja nije treninga imala u zadnje dvije sedmice može ovako lagano dobiti ekipu koja rdovno trenira, ili baš levate od igrača onda imate
Nego, naravno da se i bez treninga moze pobijediti losija ekipa. Vi i dalje trenirajte, a mi cemo plakati i uzomati bodove.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.