Ipak,Benzapen je napisao/la:Sisajte gasamoposteno je napisao/la:Hajde to procitaj i ispast ce ti i to malo zuba sto imasBenzapen je napisao/la:Sisajte te ga![]()
, drugi dio.
Cini se
Da ste vi bili ti koji su ga posisali ovo vece
Moja draga kuckice

Ipak,Benzapen je napisao/la:Sisajte gasamoposteno je napisao/la:Hajde to procitaj i ispast ce ti i to malo zuba sto imasBenzapen je napisao/la:Sisajte te ga![]()
, drugi dio.
Vijetnamske kurave su vazda bile najtraženije. Bilo da su iz Ho Chi mina ili kobilje glave. Sisajte ga vijetkongovci.[/quote]Benzapen je napisao/la:Ipak,
Cini se
Da ste vi bili ti koji su ga posisali ovo vece
Moja draga kuckice![]()
![]()
![]()
Iznenadice ih nas bivo zvani usro taldzija i otkinuti im bod. Svako realan ce priznati da bi to bio veliki uspjeh za nas i zahvaljujuci jagnjarskom bivolu svi bi bili sretni i ponosni kao nakon poraza od celtica, bate i zeljkana.svrakino1921 je napisao/la:Jadna Zvijezda sutra
Bolje da ostanu kuci
![]()
![]()
![]()
Harrison je napisao/la:Papcici iz Mostara se napeli ko zabe da nas pobijede, a mi sa 30% snage odigramo nerijeseno jos plus na sudija zakino za dva cista penala, a mirne duse je mogao u prvom domacinu dati 1-2 crvena kartona.
Navikli ste u drugoj ligi da vam se silji u svakoj utakmici (osim u gorazdu kad vas je onaj posteno izkaro) pa sad u pl ne mozete sebi da dodjete. I sa 30% snage do boda u Mostaru... da smo prebacili u trecu prosli bi vi gore od vase tople pitarske brace.*p!p!t@* je napisao/la:Harrison je napisao/la:Papcici iz Mostara se napeli ko zabe da nas pobijede, a mi sa 30% snage odigramo nerijeseno jos plus na sudija zakino za dva cista penala, a mirne duse je mogao u prvom domacinu dati 1-2 crvena kartona.![]()
![]()
![]()
Mora da si im ti psiholog dok si tako optimističan. Samo ti očito ne pale fore na Amawu kao na igračima. Čuj sa 30 % snage hahahahahahaha tješi se jadan nisi bio, tješi se
I usrefu zvanom usro taldzija!!!dzelllo je napisao/la:Samo da pojebem Morzinju i haveru mu Sivcu dojilo majkino
Cao Barcelona, nismo vas poznali. Kakvih 30% bola, ginuli ste ko i protiv Sarajeva, nego niste meda mogli. Kontali protiv predzadnjeg na tabeli igrate, bitno samo da se pojavite i imate vec 3 boda. Ako ste navikli da vam neki skidaju gace prije pocetka tekme, dobro ste se zajebali. Ubjedljivo najlosija ekipa koja nam je dolazila ove sezone. Bas me interesuje kad ostanete bez titule hoce li biti opet Velez se nalozio protiv vas, da ima nesto protiv vas.Harrison je napisao/la:Papcici iz Mostara se napeli ko zabe da nas pobijede, a mi sa 30% snage odigramo nerijeseno jos plus na sudija zakino za dva cista penala, a mirne duse je mogao u prvom domacinu dati 1-2 crvena kartona.
Kaže Lutvo žešće razočaran, niste ni u prvoj bili, više u leru... Po meni nam niko gori nije došao ove sezone... A eto i po Lutvi...Harrison je napisao/la:
Navikli ste u drugoj ligi da vam se silji u svakoj utakmici (osim u gorazdu kad vas je onaj posteno izkaro) pa sad u pl ne mozete sebi da dodjete. I sa 30% snage do boda u Mostaru... da smo prebacili u trecu prosli bi vi gore od vase tople pitarske brace.
Klasičan si primjer štrumfa koji samo gleda domaće utakmiceHarrison je napisao/la:Papcici iz Mostara se napeli ko zabe da nas pobijede, a mi sa 30% snage odigramo nerijeseno jos plus na sudija zakino za dva cista penala, a mirne duse je mogao u prvom domacinu dati 1-2 crvena kartona.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, NeSamSafetee, Proximic i 21 gost.