Bola bolaVirtu4l je napisao/la:kontrasviju je napisao/la:
1:17:08.![]()
Pogledati aut liniju.

Bola bolaVirtu4l je napisao/la:kontrasviju je napisao/la:
1:17:08.![]()
Pogledati aut liniju.
Nije savez pogurao oko rasvjete?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije nas niko marke pogurao. Sve smo sami napravili. I ne treba nas gurat. Napraviti cemo sve sami.
Jedan procenat obezbjedjuje savez drugi klub i to je ono sto sljeduje svaki tim u premijer ligi koji nema reflektore i aplicira. Nije samo Velezu. Jok eto reci ce u klubu ma jok sami cemo iskesirati. Ali opet i to je nesto mizerno koliko ste vi dobili za teren tribinu i sada krov koji ce vam se raditi na istoku. Klub vam marke nece ulozitiVirtu4l je napisao/la:Nije savez pogurao oko rasvjete?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije nas niko marke pogurao. Sve smo sami napravili. I ne treba nas gurat. Napraviti cemo sve sami.
Klub je uložio tri miliona maraka u stadion.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ali opet i to je nesto mizerno koliko ste vi dobili za teren tribinu i sada krov koji ce vam se raditi na istoku. Klub vam marke nece uloziti
Krov su pare od UEFE, koja je prepoznala da se nešto radi u državi u kojoj se inače ništa ne radi i gdje sve stagnira ili nazaduje. Što se tiče terena, Savez je učestvovao kroz hibrid, ne kroz čitav projekat. Isto tako, u istočnu tribinu, koliko ja znam, niko nije marke osim Kluba uložio, jedino ako vi forumaši nemate svoje izvore koji vam tvrde drugačije.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedan procenat obezbjedjuje savez drugi klub i to je ono sto sljeduje svaki tim u premijer ligi koji nema reflektore i aplicira. Nije samo Velezu. Jok eto reci ce u klubu ma jok sami cemo iskesirati. Ali opet i to je nesto mizerno koliko ste vi dobili za teren tribinu i sada krov koji ce vam se raditi na istoku. Klub vam marke nece ulozitiVirtu4l je napisao/la:Nije savez pogurao oko rasvjete?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije nas niko marke pogurao. Sve smo sami napravili. I ne treba nas gurat. Napraviti cemo sve sami.
Brato jeli mislis da ste duzni tri milionaVirtu4l je napisao/la:Klub je uložio tri miliona maraka u stadion.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ali opet i to je nesto mizerno koliko ste vi dobili za teren tribinu i sada krov koji ce vam se raditi na istoku. Klub vam marke nece uloziti
braaaato mi da smo 33 miliona duzni bicemo ispred kluba sa periferije mostaraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato jeli mislis da ste duzni tri milionaVirtu4l je napisao/la:Klub je uložio tri miliona maraka u stadion.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ali opet i to je nesto mizerno koliko ste vi dobili za teren tribinu i sada krov koji ce vam se raditi na istoku. Klub vam marke nece uloziti
Ako je istina da imas godina koliko pricas da imas, mogu samo reci da si ti poremecen covjek. Zapitaj se malo kakvo znanje o fudbalu imas kad indirektno govoris da Zeljeznicar ne funkcionise na ljubavi. 2 puta zabranjen, svaka vlast ga unistavala na neki nacin, a Zeljeznicar opet tu. I najveci i najpopularniji i najtrofejniji. A ti se popisaj na tu ljubav dok gledas klipove u zadnjih nekoliko godina gdje red armija bude po 20 30 a gledalaca 200 300 (ne racunajuci proslu sezonu, za to svaka cast iako je ono bilo spletom raznih okolnosti i hajcanjem nekim, dolazio i kunto i panto)NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nece vazda ista politika biti na vlasti. Past ce i to jednog dana kur.cu za usi. Tada se dizu klubovi koji funkcionisu na ljubavi Velez Sloboda Celik Hajduk Vojvodina itd
Sine moj vazda nas je u Sarajevo dolazilo vise nego vas u Mostar i smijesno je da ja sa tobom pricam o ljubavi ili navijanju. Od kupa 1981 gdje nas je tri puta vise bilo ili ovim posljeratnim borbama za prezivljavanje. Nego pripremite zdenku eto nas preko milje da vas sasijemo i navijacki i na buckinghamskom travnjakusvabo8 je napisao/la:Ako je istina da imas godina koliko pricas da imas, mogu samo reci da si ti poremecen covjek. Zapitaj se malo kakvo znanje o fudbalu imas kad indirektno govoris da Zeljeznicar ne funkcionise na ljubavi. 2 puta zabranjen, svaka vlast ga unistavala na neki nacin, a Zeljeznicar opet tu. I najveci i najpopularniji i najtrofejniji. A ti se popisaj na tu ljubav dok gledas klipove u zadnjih nekoliko godina gdje red armija bude po 20 30 a gledalaca 200 300 (ne racunajuci proslu sezonu, za to svaka cast iako je ono bilo spletom raznih okolnosti i hajcanjem nekim, dolazio i kunto i panto)NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nece vazda ista politika biti na vlasti. Past ce i to jednog dana kur.cu za usi. Tada se dizu klubovi koji funkcionisu na ljubavi Velez Sloboda Celik Hajduk Vojvodina itd
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:**** majku ko da je teren kad smo mi napadali bio ravan a kad su oni grbav![]()
koja mitomanija
eto naucila bh fudbalska krema igrat na tepihu
![]()
Pusikurci pitarski ste vi, oba rezimska kluba a stalno se na ljubav pozivaju. Hajde zdravo BISTRONeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sine moj vazda nas je u Sarajevo dolazilo vise nego vas u Mostar i smijesno je da ja sa tobom pricam o ljubavi ili navijanju. Od kupa 1981 gdje nas je tri puta vise bilo ili ovim posljeratnim borbama za prezivljavanje. Nego pripremite zdenku eto nas preko milje da vas sasijemo i navijacki i na buckinghamskom travnjakusvabo8 je napisao/la:Ako je istina da imas godina koliko pricas da imas, mogu samo reci da si ti poremecen covjek. Zapitaj se malo kakvo znanje o fudbalu imas kad indirektno govoris da Zeljeznicar ne funkcionise na ljubavi. 2 puta zabranjen, svaka vlast ga unistavala na neki nacin, a Zeljeznicar opet tu. I najveci i najpopularniji i najtrofejniji. A ti se popisaj na tu ljubav dok gledas klipove u zadnjih nekoliko godina gdje red armija bude po 20 30 a gledalaca 200 300 (ne racunajuci proslu sezonu, za to svaka cast iako je ono bilo spletom raznih okolnosti i hajcanjem nekim, dolazio i kunto i panto)NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nece vazda ista politika biti na vlasti. Past ce i to jednog dana kur.cu za usi. Tada se dizu klubovi koji funkcionisu na ljubavi Velez Sloboda Celik Hajduk Vojvodina itd![]()
nekiLevat je napisao/la:Kuduze slomi nekom nogu na Grbavici i oprosti se, imaš od mene lično plaćenu eventualnu kaznu i na ruke do 5.000 maraka koliko god kažeš
Siptari svome zelji odani !NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kud nas nisu pobili? Nastavi mali jazavac izbaci novopazarski gnjev iz sebe a uvlacio si mi se u supak do neki dan. Mali smrdonja sa retro furkom pusenja trave. Ja dimio Lemon haze osamdesetih u Amsterdamu kad ti je tata kentro divce leviske iz Skoplja do Novog pazara. Usljo maliMocMahale444 je napisao/la:Smrtovnica ti iz dZepa viri, crkni vise da ne moramo slusati o madjaricama![]()
Koji muflon pominje batka i silovanje. Sram te bilo muflone jadan.
Stadion nemate pisaju ustase po vama kud vas nisu pobili![]()
Forumski stakoru **** ti sin mamu maminu zajedno sa tim dzuturumomMocMahale444 je napisao/la:Grdna rano gledaj kone sto se ulizuje DZuturumu ribici![]()
Gumeno-heravi travnjak. Druga liga aBd ponovo.
Sine moj vijetnamski, 5arajevo sampiNJon.
VratiloSeZlo je napisao/la:Forumski stakoru **** ti sin mamu maminu zajedno sa tim dzuturumomMocMahale444 je napisao/la:Grdna rano gledaj kone sto se ulizuje DZuturumu ribici![]()
Gumeno-heravi travnjak. Druga liga aBd ponovo.
Sine moj vijetnamski, 5arajevo sampiNJon.
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 28 gostiju.