Zbog kojih lopova je proširivana liga?HongKong je napisao/la:Sudija Zoran Petrović tada je sa tribina pogođen konzervom, pa je arbitar iz Beograda odlučio da ne nastavi meć.
Sarajevo je tada uložilo žalbu, jer je takva odluka za "bordo" tim značila selidbu u niži rang takmičenja, s obzirom da su sezonu okončali na 17. mjestu.
FSJ je tada odlučio da se odigra novi meč, u kojem je Sarajevo slavilo 1:0, što je značilo da iz lige ispada Velež.
Naravno, ovog puta su Mostarci uložili žalbu, a čelni ljudi jugoslovenskog fudbala pronašli su tada "Solomonsko rješenje" i ligu u sezoni 1990/91. proširili sa 18 na 19 klubova, čime su oba bh. predstavnika ostala u ligi, a u niži rang tada je morao jedino posljednjeplasirani Vardar iz Skoplja.
Sve ih isto kmecanje spaja![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
💩💩
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cinjenice da usporedjujes neku selendru i Velez. To je isto da ja usporedjujem Zelju sa Radnikom iz Bijeljine. Neda mi se ispadati patetican. Sine Velez nikad evropsku utakmicu nije izgubio kuci,Velez ima pozitivan skor sa juznoametickim timovima,Velez do rata nikad nije ispao iz lige,Velez je tukao engleze svabe,Velez je dva puta pokraden za titule u bivsoj drzavi,Velez je vas karao u kmt gdje nas je bilo 25000 a vas 5000. Idi umij se balo balavi jeb.ala te ova korumpirana ligalet3 je napisao/la:
Jel to nešto protiv Pristine i perecako biva to neko spuštanje jel
![]()
jbg, kad cinjenice zabole krene se lagano sa uvredama
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Stani malo, je li ovo lik napisa da Velež ima pozitivan skor sa Južnoameričkim timovima?

A daj.

A daj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa to je ona standardna drzite lopova vicu lopovi.
Ne znam sta se sad neko cudi ovom duetskom kmecanju kad samo to i znaju
Ne znam sta se sad neko cudi ovom duetskom kmecanju kad samo to i znaju
Cuva Bog Zelju svog!
I Velež ima manje premierligaškog staža o GoškaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cinjenice da usporedjujes neku selendru i Velez. To je isto da ja usporedjujem Zelju sa Radnikom iz Bijeljine. Neda mi se ispadati patetican. Sine Velez nikad evropsku utakmicu nije izgubio kuci,Velez ima pozitivan skor sa juznoametickim timovima,Velez do rata nikad nije ispao iz lige,Velez je tukao engleze svabe,Velez je dva puta pokraden za titule u bivsoj drzavi,Velez je vas karao u kmt gdje nas je bilo 25000 a vas 5000. Idi umij se balo balavi jeb.ala te ova korumpirana ligalet3 je napisao/la:
![]()
Što si se toliko unervozio, skocio ti pritisak , poceo psovati. Smiri se, to su samo cijenice koje ponekad žuljaju, al šta da se radi.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cinjenice da usporedjujes neku selendru i Velez. To je isto da ja usporedjujem Zelju sa Radnikom iz Bijeljine. Neda mi se ispadati patetican. Sine Velez nikad evropsku utakmicu nije izgubio kuci,Velez ima pozitivan skor sa juznoametickim timovima,Velez do rata nikad nije ispao iz lige,Velez je tukao engleze svabe,Velez je dva puta pokraden za titule u bivsoj drzavi,Velez je vas karao u kmt gdje nas je bilo 25000 a vas 5000. Idi umij se balo balavi jeb.ala te ova korumpirana ligalet3 je napisao/la:
![]()
Velez nikad nije izgubio utakmicu u Copa Libertadores
Velez najveci Azijski klub s ove strane Urala
Cuva Bog Zelju svog!
- robertkosar
- Kontakt:
Poredjenje nidje vezeGoosman je napisao/la:Ko ima više sezona u PL BiH, Gošk ili Velež?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mafija s grbavice!
Onda se amaw cudi kad ode negdje sto ga ne vole il njegovog želja..pa majku vam yebem lopovsku
Onda se amaw cudi kad ode negdje sto ga ne vole il njegovog želja..pa majku vam yebem lopovsku
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ko je kriv za to?robertkosar je napisao/la:Poredjenje nidje vezeGoosman je napisao/la:Ko ima više sezona u PL BiH, Gošk ili Velež?Velez se digao iz pepela poslije rata poceo od ledine u vrapcicima
Gosk je klub sa uzp predznakom koga je ADZ maximalno pomogao finansiski
Amar Osim?
💩💩
Cuj Velez nije izgubio europske utakmice kod kuce, a europe nisu vidjeli vise od 30 godina
pa Velez nije u stanju da vrati svoj stadion a kamoli da se poredi sa Zeljeznicarom..
Velez ima pozitivan skor s klubovima s Madagaskara. Poztivina 0
Cuva Bog Zelju svog!
- tikatakaboys
- Kontakt:
vest je napisao/la:@tikatakagejvlah
Mozes se ti ismijavat ali tuzna je istina da ste sami sahranili svoju na lazima baziranu vjeru jer se danas ne razlikujete od nevjernika. Isto tako ce te jednog dana licno sahranit svoju, isto tako na mitovima i lazima baziranu naciju sahranit. Lazov ostaje lazov!
Slađe je se osvetiti nego posvetiti!
Ma majke mi moje mlatnut cemo Zelju na Grbavici nece ih ni deset Sivaca izvuci tada!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nemojte se zahebavat. Velez nikad nije izgubio kuci u utakmicama Africke lige prvaka, a ni u gostima. Velez sampion svemira 
Cuva Bog Zelju svog!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Vidi balavurdije sto je juce rodila
Dobili Penarol 3:0 prvak Juzne Amerike bio te godine,sa brazlskim Palmeirasom nerijesili isto Palmeiras te godine bio prvak Brazila,jos karali neke Kolumbijce i Cileance.
Velez ima preko 40 nastupa u evropi i nikad nije izgubio kuci evropsku utakmicu,najboli ranking imamo od svih bh klubova. Idite umijte se vodom balavurdijo bugari vam po 7 komada uvaljivali
Dobili Penarol 3:0 prvak Juzne Amerike bio te godine,sa brazlskim Palmeirasom nerijesili isto Palmeiras te godine bio prvak Brazila,jos karali neke Kolumbijce i Cileance.
Velez ima preko 40 nastupa u evropi i nikad nije izgubio kuci evropsku utakmicu,najboli ranking imamo od svih bh klubova. Idite umijte se vodom balavurdijo bugari vam po 7 komada uvaljivali
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Evo i amidzini puleni se javljaju
a prvi naredni medjusobni susret izmedju Sarajeva i Veleza, psovat ce jedni drugima sve po spisku

Velež predat disciplinskom sudu - Šekularac i Spasovski tužiće mostarskog prvoligaša redovnom sudu.
Nisu valjda i tad kmecali

Nisu valjda i tad kmecali
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.