A šta je to toliki problem u Vrapčićima, pa da me bude stid pominjati Vrapčiće ? i kad se vec fataš historije, pošto vidim da volite živjeti u prošlosti - Željezničar je prošao pakao u 90-tim, stadion mu bio potpuno uništen, ali se radilo i izdiglo iz mrtvih...sad fala Bogu nije, ali je prošlo 25 godinaAlminjo99 je napisao/la:Kako te nije stid spominjati Vrapčiće kad znaš kroz šta je prošao Velež u 90'tim baš kao i Željezničar.let3 je napisao/la:Ako može neko racionalno objašnjenje o kakvom sistemu , SDA i izbacivanju pišešnekoIzMostara je napisao/la:
Svugdje ima raznih ljudi, isto ko sto kod vas 90% ljudi nece prihvatiti da se klub iz predgrada Sarajeva. Ali razlika izmedu vas i nas je u tome sto je vas politika vratila na Grbavicu, a nama ne dozvoljava. Vi lizete guzicu sistemu i zato vas drze. Sutra da se prohtije SDA i ekipi da vas izbace sa Grbavice, vi mislite da bi to zabranili ili sprijecili. I da dodam na kraju neko napravi sam 3 stadiona, nekome drzava renovira stadion, a dice se da je njihov![]()
![]()
Samo cu reci ukratko još neke cinjenice:
Grbavica je stadion Želje 1/1, i niko se od željovaca ne stidi toga. Baš kao što su Vrapčići stadion Veleža, što je po meni OK. Ali vi ocito imate neki kompleks od Vrapčića, mada ne kontam zašto
Zašto se stidite svoje adrese ? šta to fali stadionu u Vrapčićima ? baš me zanima.