FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 13:28

HZ1982 bas mki je drago da je tebe neceg stid,jesi li i ti 80-tih bio po gostovanjima,reko bi covjek kad se ovoliko ljudi javi i kritikuje da bude 20 hiljada na Kosevu a ne onih par hiljada bolesnika koji su tu uvijek jedino je vazno sta ooni misle a za ostale.... a Jahovic nakon svih svojih gestova je pravo mjerilo,jel to kredite podigao pa cuga svaku noc viski i ostaje do 5 sati a ovamo kuka!

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 12 nov 2010, 13:33

E sad evo cekam da pocnete i svim igracia j.... mater!!!! :D Sta cekate i oni su na strani MIrze Varesanovića!!!!!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 12 nov 2010, 13:41

nije mi drago šta se dešava u fcs..iako su komšinice često bezobrazne i nevaljale, ipak su mi komšinice..stoga, iako nemam puno provjerenih info, upitat ću malko ozbiljnije hz forumaše ovdje:
zašto zaboravljaju ko je m.v. bio kao igrač? on je bio fin igrač, i iako malko sarajevski papankast, ipak je on fgr kako bi ste vi to rekli...on je već zaradio dovoljno para i mislim da je dovoljno autonoman tip i da je u pravu kad kaže da vam taj mucho klošari s klubom 10 god unazad...ima logike, a?
drugo, vidim da ne igrate toliko loše koliko vam je igrački kadar tanak + puno je djece iz vašeg podmlatka
m.v. nije neki kalibar ali niste ni imali boljeg trenera od njega (bar po meni)
treće, vjerujem u fine namjere bp pa tako da ćeto skupa sa njima pronaći izlaz iz ove situacije, ali sam siguran da onaj šofer u McClaudu nije rješenje za vas...
kako god, nije mi godra da ste u k.rcu

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 nov 2010, 13:45

davno su vama govorili ljudi,sta ce vam se desiti sa blekicem.
bio jedan momak na forumu hairlija se zvao,sad je nik promjenio,isto kao sto je i pricu.zaklinjao se u blekana,od oca ga rodjenog vise volio.jedne prilike kazemja njemu,evo jarane moj prvi rodjak je predsjednik skupstine sarajeva,pitao sam ga za blekica,i nije bas lijepo pricao o njemu.a decko meni odgovara,kako izmisljam i kako svakko danas ,svakome dodje neki rod.dobro reko jarane,zivi bili pa vidjeli.
samo me zanima,kako to odjednom izda svog predsjednika,u kojeg se kleo ,i na ljubav vjecnu mu se zaklinjao.
a ima vas jos mnogo ovakvih,drago mi je sto ste **** pojeli i podrzavali takvog covjeka,ali bar mozda njegovim odlaskom bude nade za sarajevo.
kako to da isti ti igraci koje je blekic doveo,pricaju da marke dobili nisu ,sto ne odu za svojim predsjednikom ,ako je samo njih pazio i placao im.stose bune protiv njega.
samo se mozak malo ukljuci i povezu se neke stvari i vidi se ko je upravu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 12 nov 2010, 13:46

Moje komsije sta vam se u avliji desava,pa do jucer ste bili sretni i zaljubljeni,ko visoko leti nisko pada. Ja vam zelim puno srece i da konacno otvorite oci.
...nisu mogli da te ugase!!!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 13:48

HZ1982 je napisao/la:E sad evo cekam da pocnete i svim igracia j.... mater!!!! :D Sta cekate i oni su na strani MIrze Varesanovića!!!!!
nemas brige doce i to na red mada su to zasluzili jos od prosle sezone! Evo doceka Baljak da se pokusa kao predsjednik klub!I da napomenem za dusmane mi smo i dalje uz BP a tu spada i Blekic!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 nov 2010, 13:50

mma_hz je napisao/la:znam koji nece izaci:Gutic,Todorovic,Kojasevic,Arsenijevic,Suljic,Scepanovic jer ti su igraci dosli za vrijeme Bleksove uprave i mislim da su oni uredno isplacivani ...
slika

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2010, 13:53

Stole iz Bora je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:znam koji nece izaci:Gutic,Todorovic,Kojasevic,Arsenijevic,Suljic,Scepanovic jer ti su igraci dosli za vrijeme Bleksove uprave i mislim da su oni uredno isplacivani ...
slika

slika
citaj citav text oko moje sto si samo to izdvojioo procitaj sve molim te.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 12 nov 2010, 13:57

miky_hz je napisao/la:Ne kontam neke stvari,trudim se biti sto vise iskljucen i sto manje pratiti situaciju jel nevidim svrhu veliku svako gura svoje,samo mi nije jasno ako su vec igraci izasli danas i usput spomenuli ta ranija dugovanja koja non stop spominju sto je normalno,ali oni ne prozivaju te ljude koji su im ostali duzni te pare,a sjede sa njima danas ako se vec prozivaju ovi da su im duznu platu-plate onda brate reci i tim pored tebe sto su duznu i vasa garnutura nam duguje toliko para,a ne da ocekujes i da nabijas novoj upravi i stara dugovanja i ova sad nova i sve to kacis za vrat novoj upravi....ako se vec sve karte otvaraju nek se otvaraju,al svako treba da odgovara za svoje,mislim ovi su tu bili par mjeseci ovi starosjedioci su tu par godina i oni sva dugovanja stavljaju na ove nove ljude,dok stare niko direktno ne proziva i to mi je bas zasmetalo jel ako ti duguju i jedni i drugi prozoves obje garniture da se zna ako vec niko nije svjetla tacka onda u tim prozivanjima nemoj nikoga da izostavljas
jel se ko naso na toj konferenciji da pita baljka i kompaniju hoce li ko odgovarat za 3-4 miliona duga i sto on ne isplati te dugove,on je tad bio u klubu,kad je ikebana sto ne ode vise iz kluba

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 nov 2010, 13:58

@mma_hz

"Oko moje", iskreno, nemam namjeru pisati ovde o vama i vasim problemima. Eto vas tamo pa se zabavljajte i borite za klub, nije moj problem. Samo sa se malo nadovezao na tekst i izbacio slike nekih igraca koje sam nasao na drugom forumu.

Evo jos jedna slika:

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2010, 14:01

Stole iz Bora je napisao/la:@mma_hz

"Oko moje", iskreno, nemam namjeru pisati ovde o vama i vasim problemima. Eto vas tamo pa se zabavljajte i borite za klub, nije moj problem. Samo sa se malo nadovezao na tekst i izbacio slike nekih igraca koje sam nasao na drugom forumu.

Evo jos jedna slika:

slika
HVALA LIJEPAAAA
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 12 nov 2010, 14:01

barbarez je napisao/la:davno su vama govorili ljudi,sta ce vam se desiti sa blekicem.
bio jedan momak na forumu hairlija se zvao,sad je nik promjenio,isto kao sto je i pricu.zaklinjao se u blekana,od oca ga rodjenog vise volio.jedne prilike kazemja njemu,evo jarane moj prvi rodjak je predsjednik skupstine sarajeva,pitao sam ga za blekica,i nije bas lijepo pricao o njemu.a decko meni odgovara,kako izmisljam i kako svakko danas ,svakome dodje neki rod.dobro reko jarane,zivi bili pa vidjeli.
samo me zanima,kako to odjednom izda svog predsjednika,u kojeg se kleo ,i na ljubav vjecnu mu se zaklinjao.
a ima vas jos mnogo ovakvih,drago mi je sto ste **** pojeli i podrzavali takvog covjeka,ali bar mozda njegovim odlaskom bude nade za sarajevo.
kako to da isti ti igraci koje je blekic doveo,pricaju da marke dobili nisu ,sto ne odu za svojim predsjednikom ,ako je samo njih pazio i placao im.stose bune protiv njega.
samo se mozak malo ukljuci i povezu se neke stvari i vidi se ko je upravu.
E moj drug to sam im i ja govorio prije svega haijrliji za blekica ,ko je i sta je ali neslusaju oni imaju big blexsa ,prvi hairlija ga je dizao u nebesa pa lozijo drugu raju i ko lafo on znao sta se desava u klubu ,kako su isplacivane plate na vrijeme i jos puno toga ,a ja kao navijac zelje vise sam znao sta se desava u njegovom klubu vratite postove na juni i juli imate sve sto sam pisao i uspostavilo se istinito al et opet vam zelim sve naj i da brzo izadzete iz ove krize
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 nov 2010, 14:04

barbarez,
pusti se suplje, nik ti je mrak ali ti je logika zatrokirala.

Ne podrzavaju igraci ni Baljka ni Blekica nego tvrde da nisu placeni od maja. Blekic je dokazao da je ova garnitura platila 3 plate za 3 mjeseca. Dakle nije napravila novi dug ali nije ni vratila nista od starog. To su cinjenice.

Takodje igraci moraju podrzati onoga ko bira tim. Ali igracima bi bilo bolje da se fokusiraju na igru jer u 3 meca zaredom nisu dobili Listicu, tako da iako budu prvaci proci ce ko Zeljo prosle godine. Cijela nam je liga tanjez tako da se djaba radujemo titulama sve dok oba kluba ozbiljno ne podignu kvalitet. A mi sa nasim lopovima necemo daleko.

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 12 nov 2010, 14:05

Svima nam je teško zbog ovoga što se dešava, al kao što neko reće - ne treba sada da se podijelimo i rasipamo, jer bi tek tada to bilo totalno rasulo FKS. Mislim da sukobljene strane u Upravi trebaju podastrijeti konkretne dokaze kao prilog onome što govore, te sve direktno ili putem medija predočiti navijačima i široj javnosti. Do tada ja moram vjerovati onome što svi igrači kažu (a oni su saglasni s izjavama MV-a). Dokazi koje je Blekić iznio u prilog svojoj tvrdnji - ja kao neki stručnjak tvrdim da to nisu nikakvi dokazi bez potpisa ili muhura onoga ko je preuzeo sredstva (npr. igrača) gledajući na rashodovnu stranu tih izvještaja. Onakav papir je mogao napraviti bilo ko ko je imao dodira sa službenim pečatom. Al opet me nemojte pogrešno shvatiti, možda za te podatke postoje i ostali validni dokazi. Hoću reći, nemojte tako naivno da se primate za izrečene tvrdnje obiju strana. Možda je istina nešto sasvim treće.
Dok nam se ista ne prezentira, ja vjerujem igračima jer nemaju svi oni raloga da lažu ili da podrže jednu ili drugu stranu i mislim da govore istinu.
Ako Bog da da se prevaziđe ovo i da konačno istina izađe na vidjelo. Samo se tako može naprijed.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 14:07

Kad se uhvate ko pijani plota,sta je to Blekic uradio lose osim sto su ga sputavali,gospodski podnio ostavku jer nece da radi sa budalama kao ni BP,al ovi uhvatili da pricaju neke svoje price! Nek isti ti igraci napisu i priloze koliko im duguje Blekic i BP,i nek napisu koliko plata iz prosle sezone nisu primili,pa bi se tek onda uhvatili za glavu!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 nov 2010, 14:08

samo sarajevo je napisao/la:Kad se uhvate ko pijani plota,sta je to Blekic uradio lose osim sto su ga sputavali,gospodski podnio ostavku jer nece da radi sa budalama kao ni BP,al ovi uhvatili da pricaju neke svoje price! Nek isti ti igraci napisu i priloze koliko im duguje Blekic i BP,i nek napisu koliko plata iz prosle sezone nisu primili,pa bi se tek onda uhvatili za glavu!
ko ga je sputavao?

Novinarima se prvo obratio direktor Nihad Baljak. U posljednje vrijeme često prozivani direktor tima sa Koševa rekao je da su od dolaska nove uprave on, Senad Merdanović i Mirsad Alihodžić bili ikebane.

"Nismo se ništa pitali i za postojeće stanje nismo odgovorni", rekao je Baljak. On je rekao da su njemu i njegovom sinu upućene prijetnje, ali da ne zna ko stoji iza toga.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 12 nov 2010, 14:11

žao mi igrača ocm, čuj žive pod svijećama....
jbg, brate, jest da su pitari, al su ljudi :)
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 nov 2010, 14:12

Pa sto ta ikebana onda nije otisla iz kluba? Zasto hoce da je u iklubu kad ga je u crno zavio 4 mil?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2010, 14:12

UPS je napisao/la:Hajde strumfic cao! Budi slobodan covjek, odleti u dolinu cupova ;) Opet ponavljam sljedeci put ce vas manje
boliti, imacemo to u vidu kor izbora novog rukovodstva ;)
Nisam mogao a da ne primjetim da se ti u skoro svakom postu dotičeš Želje ili Manijaka. Nevjerovatno, u ovakvim trenucima? Uostalom, da si navijač FKS kakvim se predstavljaš nebi ni pisao na ovom forumu. Međutim, kad vidim o čemu sve pišeš i koliko si plitak, ponekad se zapitam imaš li uopšte mozak, ako imaš, koja je njegova funkcija?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 nov 2010, 14:15

Kako dosta navijaca moze biti tako "plitkog" razmisljanja. U klubu vam se nakupilo olosa i kriminalaca svih klasa (casti izuzecima ali malo ih je il ih nema nikako) i podijelili se u dvije grupe i vi se sad dijelite na dvije grupe :roll: . Izgleda da su vam do sada u klubu bile dvije paralelne uprave "stara" (taj Baljak i ostali sto ih spominjete) i "nova" (Blekic i njegova kompanija) i to dovoljno govori o njima i njihovim karaktreima, jer ni jedan posten covjek ne bi pristao tako raditi jer je to NEMOGUCE.
Vi imate jedan mali milion argumenata protiv ovih "starih" koji su duzni i bogu i narodu (naravno to sve FK Sarajevo treba da vrati) i tu vas razumijem, ali ne shvatam kako mozete podrzavati ovog Blekica jer prvo nije ni trebao pocinjati raditi ovako ako nesto zeli napraviti, covjek je klasicni seljak koji glumi gospodina nekog i kupuje navijace na pricu, a ne na djela (morate priznati da je obecao i kule i gradove, evropsko Sarajevo, da ce te igrati u Evropi redovno i to ne samo prolaznu fazu) kojih nije bilo nikako. On je meni kao i taj Baljak cim je pristao da radi s njim i kada je vidio sta se sprema (znao je da ce igraci poceti da se bune i da ce njega optuziti za sve jer je glavni covjek kluba) i pobjegao je, a Mirzu trebate ocjenjivati na osnovu rezultata koji nisu za smjenu s obziom na uslove u kojim je klub dobro stoje na tabeli ali i on i igraci se ne treba mijesati u rad uprave. Ako nisu primili plate nek stupe u straj i nek ne igraju. Zalosno je sto ovako napadate igrace jer svi vi znate i ljudi u klubu za njihova primanja, da mi je vidjeti vas kako bi radili bez plate (a ovi momci se barem bore i zele da ostvare neki rezultate).
Ono sto zelim da kazem u klubu su vam ljudi "od zla oca od gore majke" i prvo to otjerati i okanit se tog Blekica.
Ja ne navijam ni za jedan klub u ovoj cirkusantskoj ligi bas zbog ovog: mafija vodi klubove, nacionalizam i fasizam na tribinama, neredi od tribina do ulica i zadnje i najmanje bitno los kvalitet.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mnon46, Napapijri, NazorUso, Pena, pjankesarajevo, Proximic, Vanja8 i 112 gostiju.