Pa vi crnogorci ste ratovali za njega kazi nam sta je jos pricao ,reci nam odakle si ti ,vjerovatno iz mjesta za koje je i ta Foca grad,ili si vise prema ljirimima tamo sve zivlje za zelju navijaVirtu4l je napisao/la:A reci nam Fočak, zašto je to Šešelj rekao, ima tu i neki nastavak, a ima i nešto prije toga.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Znači lik je trijumfalno postavio klip Šešelja od desetak sekundi, gdje ovaj spominje Grbavicu, a neće da nam kaže šta se u stvari desilo.
Prva mi je i posljednja želja, da....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vecih papaka nije bilo u Jugoslaviji a i sire, svima su smijesni bili...VratiloSeZlo je napisao/la:
Pa vi crnogorci ste ratovali za njega kazi nam sta je jos pricao ,reci nam odakle si ti ,vjerovatno iz mjesta za koje je i ta Foca grad,ili si vise prema ljirimima tamo sve zivlje za zelju navijaVirtu4l je napisao/la:A reci nam Fočak, zašto je to Šešelj rekao, ima tu i neki nastavak, a ima i nešto prije toga.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
E cuj trijumfalnoVirtu4l je napisao/la:Znači lik je trijumfalno postavio klip Šešelja od desetak sekundi, gdje ovaj spominje Grbavicu, a neće da nam kaže šta se u stvari desilo.![]()
![]()
Sutio si delijo danima za radovana sto te to seselj zabrinuo sad ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sta se desava pa zeljovci i velezovci zakuhase ovako. Sta bi sa onim docekom od prije nekoliko godina na parkingu Grbavice, ljubljenje, grljenje, razmjena šalova, dresova itd.
#samoČelik
E moj Fočak, ja uvijek šutim za Radovana, nije moj stil da koristim takve stvari da provociram.
Nego, ne reče nam zašto si postavio klip Šešelja i ponovo ispao smiješan i glup?
Nego, ne reče nam zašto si postavio klip Šešelja i ponovo ispao smiješan i glup?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Onda uvijek suti i na seselja..Virtu4l je napisao/la:E moj Fočak, ja uvijek šutim za Radovana, nije moj stil da koristim takve stvari da provociram.
Sta je tvoj stil ? Otic na neku drugu utakmicu ?
Bolje je bit i smijesan i glup nego prostitutka kao ti..
Eno opet neće da nam kaže zašto je postavio klip. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Eno opet neće da nam kaže zašto je postavio klip.
Nisi izgleda dobro pogledao post.. il si opet pomijesao klubove pa ne znas sta pricas..
- WestTrebina
- Kontakt:
Da zakoljete ivana? Ljutice se lutvoMocMahale444 je napisao/la:Mi ovog hocemo da prikoljemo a oni rasi stream u haggu nabavili da gleda sitni vez
- MocMahale444
Usref kaze nemas blageWestTrebina je napisao/la:Da zakoljete ivana? Ljutice se lutvoMocMahale444 je napisao/la:Mi ovog hocemo da prikoljemo a oni rasi stream u haggu nabavili da gleda sitni vez
5arajevo -Zvijezda 5-1
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- WestTrebina
- Kontakt:
Zakoljite odma i usru, da ne pomisli raja da ste nacionalistiMocMahale444 je napisao/la:Usref kaze nemas blageWestTrebina je napisao/la:Da zakoljete ivana? Ljutice se lutvoMocMahale444 je napisao/la:Mi ovog hocemo da prikoljemo a oni rasi stream u haggu nabavili da gleda sitni vez![]()
5arajevo -Zvijezda 5-1
Davno je to bilo...prije 13 godina odnosno 2006.Lawer_88 je napisao/la:Sta se desava pa zeljovci i velezovci zakuhase ovako. Sta bi sa onim docekom od prije nekoliko godina na parkingu Grbavice, ljubljenje, grljenje, razmjena šalova, dresova itd.
Deset godina prije 1996. na razvaljenoj , spaljenoj Grbavici su nas kamenovali i bukvalno polomili stakla sva na 15 autobusa pa smo upale fasovali svi do Mostara. Inace je bila kisa i dobro hladno.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
jel mislis na ovo papak ?bojamora je napisao/la:Džaba vama sve kad ste vi primitivne seljačine koje se ne znaju ponašati na utakmicama.mohikanac12 je napisao/la:_Ulozeno vise od 2,5 miliona.avenija je napisao/la:Turski investitor u NK Čelik, Aydin Olgun posjetio je danas gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića. U prijateljskom razgovoru gospodin Olgun zahvalio se gradonačelniku Kasumoviću za podršku koju pruža projektu ozdravljenja zeničkog kluba, te napomenuo da je od ulaska na stadion Bilino polje i u upravljačke strukture kluba, u NK Čelik uložio više od 2,5 miliona KM.
"Naš cilj je jak Čelik na temeljima vlastite akademije. Učinit ćemo sve da ove sezone izborimo plasman u Europsku ligu, a u narednoj sezoni cilj nam je titula prvaka BiH", kazao je Olgun.
Tokom sastanka razgovano je o pribavljanju neophodnih dokumenata za početak realizacije projekta izgradnje Akademije NK Čelik na lokalitetu Plandište – Kamberovića čikma.
_Jak Ćelik na temeljima akademije
_Evropska liga
_Titula prvaka
_Kamp
https://sportsport.ba/fudbal/haos-na-gr ... ren/294918
Haos na Grbavici nakon posljednjeg zvižduka: Nezadovoljni navijači Željezničara utrčali na teren
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sad posto si shvatio mozes komotno otic na tekmu da bodris svoj voljeni klub.. ma kako god se on zvao danas. 
ne vjerujem da si uporedio trans south squad kao kopiju imena bojsa north squadANTIFA ! je napisao/la:Sabanizam z Grbavice, ali nije im prvi put da kopiraju Boyse. Onaj transparent Manijaka South Squad je kopija imena od podgrupe Boysa North Squada, ali helem nejse nista to ne cudi kada su u pitanju momci z Grbavice.drakensang je napisao/la:Al top im je jucer pjesma: i lancem i pajserom u glavu udari razvali za zeljinu slavu, usta mi se okrenula, stid me bilo za njih pa nevjerocstno da uzmu pjesmu od bojsaANTIFA ! je napisao/la: Kod nas par pojedinaca sa centralne tribine, kod vas navijacka grupa pjeva ovo. Dokaz kakvi ste pacenici, cim ne ide kako treba.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ma gospoda je to sa Gorice bolanavenija je napisao/la:
jel mislis na ovo papak ?
Haos na Grbavici nakon posljednjeg zvižduka: Nezadovoljni navijači Željezničara utrčali na teren
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- svrakino1921
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:Ma gospoda je to sa Gorice bolanavenija je napisao/la:
jel mislis na ovo papak ?
@dejavu
Vjeruj ne vjeruj tako ti je cak znam kako je i sve bilo u vezi vaseg transa, al helem nejse bilo proslo.
Vjeruj ne vjeruj tako ti je cak znam kako je i sve bilo u vezi vaseg transa, al helem nejse bilo proslo.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Mogu zamisliti komentara da je ovo Zeljin igrac uradio. Odmah bi se raspravljalo sto zuti nije dobio.
Ma sta zuti, crveni. Bilo bi nije ti ovo rukomet.
https://pasteboard.co/Ixy6aIlc.png
Ma sta zuti, crveni. Bilo bi nije ti ovo rukomet.
https://pasteboard.co/Ixy6aIlc.png
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.