FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- plava grbavica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel se to opet nazire bojkot?

zakljucan nam forum ne mozemo se informisat, more bit bidne ko zna
Indiana Pacers
GGMU
-
- Kontakt:
Pravac udruženje pa se informiši !Mačor je napisao/la:zakljucan nam forum ne mozemo se informisat, more bit bidne ko zna

Profesionalnitenis.com
pa bez foruma nez ni odkad do kad radiformance je napisao/la:Pravac udruženje pa se informiši !Mačor je napisao/la:zakljucan nam forum ne mozemo se informisat, more bit bidne ko zna

Indiana Pacers
GGMU
Pa jeste vi zato al buba to nije nikad izjavio cak je i demantovo mada ne vjerujem da je i ovo istina kod vas za ove renovke ipak se zali malo prikazati tezim nego sto jeste...E=mc2 je napisao/la:Gle što se štrumfovi šprdaju za ove hrenovke![]()
Što se niste ovako šprdali kad je dialiba govorio da je gladan da nema hljeba da jede... Pa da se igrači želje hrane bonovima u vf-u u smiješnom restoranu koreja za 3 marke gdje dobiješ svega
-
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel se to opet nazire bojkot?
ako smo dali najbolje do sad zasto mislis da necemo bit jos bolji ? docice pasa neki novi koji ce zasluzit i dobit 3x bolje, jer kume nezaboravi MNOGO NAS JE, MI SMO DIVOVI, a ovi sad ce tek tad saznat koji su debili i sta su uradili i kako nisu znali a mogli su

PS ovo je prijatelju nick coberx a ne udruzenje ili BP, samo moje skromno misljenje

pile87 je napisao/la:Pa jeste vi zato al buba to nije nikad izjavio cak je i demantovo mada ne vjerujem da je i ovo istina kod vas za ove renovke ipak se zali malo prikazati tezim nego sto jeste...E=mc2 je napisao/la:Gle što se štrumfovi šprdaju za ove hrenovke![]()
Što se niste ovako šprdali kad je dialiba govorio da je gladan da nema hljeba da jede... Pa da se igrači želje hrane bonovima u vf-u u smiješnom restoranu koreja za 3 marke gdje dobiješ svega

- KB-TM87
- Kontakt:
Nažalost ova zadnje što si rekao je istina ! Par puta sam vidio u kafani jednoj, neću da kažem kojoj onog slona ( Haris Handžić) , pije on pivu il šta već boli ga **** za FKS i bilo šta, stomak mu ko u trudnice, stvarno sramota ...samo sarajevo je napisao/la:Sljedecu tekmu svi uzet paket virsli i graha i baciti im sa tribina nek se najedu, a poslije punog stomaka neka idu i piju viski kako to rade svaku noc!Pogledajte samo kako svoje stavove brane BP i nacin izrazavanja,a pogledajte kako to zvaljak radi,lupa od sto i ponavlja istu rijec sto puta i recenicu!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Tačno tako. Dialiba je mogao birati!E=mc2 je napisao/la:Gle što se štrumfovi šprdaju za ove hrenovke![]()
Druga stvar,kao sto rekoh nemam pojma o lobijima u upravi niti me zanima ali ono sto ne kontam jeste: ako je Blekic otisao zbog zdravstvenih problema ,ok,ja nemam razloga da mu ne vjerujem,ali zasto odose ostali clanovi uprave? Zasto nisu ostali i borili se za ono sto misle da je dobro za FCS,nego odose ko uvrijedjene mlade kao zbog solidarnosti sa Blekicem.Jesu li oni tu dosli zbog Blekica ili zbog Sarajeva?
Sad se svi prepucavaju preko medija i na taj nacin kaljaju ne svoja anonimna imena nego ime kluba koje su generacije mukotrpno gradile od 1946 godine.
Sarajevo nije niciji klub osim onih navijaca koji ga vole jos od vremena Mehe Brozovica pa do Dzakmica ili ne znam ti koga.
Svi ce proci i uprava i igraci ,jedino mi stojimo cijeli zivot na tribinama stadiona Kosevo...
nick je napisao/la:pile87 je napisao/la:Pa jeste vi zato al buba to nije nikad izjavio cak je i demantovo mada ne vjerujem da je i ovo istina kod vas za ove renovke ipak se zali malo prikazati tezim nego sto jeste...E=mc2 je napisao/la:Gle što se štrumfovi šprdaju za ove hrenovke![]()
zamislite koliko kasnite za strmfovima kad vam se tek sad ovo desava :d

-
- Kontakt:
dosta je i nama takvih koji dodju kao ti na svaku desetu tekmu,samo cu ti rci uprava za taj kratak period nije toliko mogla stvari da promjeni dovoljno je reci 4 mil duga plus podmetanje na razne strane od ove stare ekipe mada neda mi se tebi objasnjavati
-
- Kontakt:
Kome si dao Baljku u dzep klubu nisi sigurno jer nama i prije BP igraci nisu primali platu, i ne nazivaj me tako imas PM pa mi to mozes reci u facu pa da ti kazem ko sam i sta sam,necu te vrijedjati kao ti da nebi ban fasovo al vrlo rado bi ti u 4 oka rekao! P.S.kad vrijedjas BP vrijedjas dugogodisnje navijace Sarajeva koji su sa nasim timom prosli sve moguce situacije i prije a i poslije rata i uradili su za klub sto ti neces da imas 1000 zivota!pitar-istok je napisao/la:dosta je i nama takvih koji dodju kao ti na svaku desetu tekmu,samo cu ti rci uprava za taj kratak period nije toliko mogla stvari da promjeni dovoljno je reci 4 mil duga plus podmetanje na razne strane od ove stare ekipe mada neda mi se tebi objasnjavati
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ado-hz, amypitar, ANamelessGhoul, Arhitekt, Beli98, bordobijeli, bordospartanac, Bosniacum Lilium, budzak, Dadox, EastMadness, ErosViverosViv, fera, Ferroviere1987, fks74, galia95, gh0stHZ, Gomis99, Google Adsense [Bot], Guest1945, hajroooooo, Haksss, Hamagara, HariTz, HordasFks, HZbec, johntravolta123, kakarut, Kaunas, Kyle88, Laudrup, Lavcina, LegendKiller, Lokomotifa, macahz, mire971, MokraKifla, MostarNeretva, N3R3D, NazorUso, nebeskasila, NukeR_G1970, Oerde, Pantelija, Posejdon, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, strahmeipomisliti, supervizor, Taree, TETRAPAK, THEC, UltraSa46, WeekendOffender, Zagor, zagorski, ZmajOdBosne33 i 718 gostiju.