FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordopoeta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordopoeta » 16 sep 2019, 09:47

bordobijeli je napisao/la:Peco radnik, Zeljkovic velez, Vrhovac Čelik. Tri igraca iz nase lige koje treba dovesti.

Čitam, puno hvale ovog Hasanovića što je u Goraždu, kažu najbolji napadač lige, a inače je naš na posudbi kod njih. Vjerovatno ga i naši prate, pa ga vratiti u zimskoj pauzi, ako je tako.

Ne znam kakva je situacija sa Pecom, zašto ga naši ne dovode. Da li je toliko sklon povredama ili je to neki drugi razlog. Ne samo zbog gola odigrao je protiv Zrinjskog odličnu utakmicu! Duplo je bolji od Šišića, koji po meni nije za ozbiljnog fudbala, a Bogami i od Cruza!

Zeljković je bio naš junior, i pruža stvarno dobre partije u Veležu. Trebalo bi i njega dovesti kući.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 sep 2019, 09:57

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Mujke1921 je napisao/la:
Sto se nas tice nek budemo osmi, bitno je da smo vama petaka uvalili, kraj price
Slazem se....
Da su dobili 5:4 opet bi o peticama pričali kakvi su to moroni :lol: pobjede od 3 gola razlike su se dešavale 9 puta, nije baš novitet.

Obrnuta je situacija kod pobjeda od 5 razlike, do njih je jedino dolazilo Sarajevo i to čak tri puta, dva puta rezultatom 5:0 i jednom rezultatom 6:1.

:salut:
Al kako to debilima objasniti? Vise se nasi ovi pale cuj kae 5ica, pa yebote kralj nije 5:0

Opet ponavljam teze je njima pao 0:3, nego nama ovaj 5:2(po njihovom 5:0)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2019, 10:10

Stroj1946 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Peco radnik, Zeljkovic velez, Vrhovac Čelik. Tri igraca iz nase lige koje treba dovesti.
Peco samo. Zeljkovic i Vrhovac nisu za nas. Zeljkovic na nivou Mustafica a imamo Kurdica koji je mladji, kao nadolazeceg stopera, tako da je Vrhovac nepotreban.
Potreban je Vrhovac. Šerbercic je na posudbi, Lazić pitanje hoce li ostati iducu sezonu, Dupovac je u godinama tako da momak po najbolji stoper lige ima 21 godinu a po meni bolje on nego izmišljati s ovim probama. Kad budemo mogli dovesti najbolje igrace Radnika, celika, veleza, slobode onda mozemo reci da smo se izdigli iznad lige Zeljkovic sto je odigrao protiv zeljeznicara na nivou Stanojevicevi najbolji partija.

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 16 sep 2019, 10:23

Krste za ekonoma dosta vise kapitenu

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 16 sep 2019, 10:27

bordobijeli je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Peco samo. Zeljkovic i Vrhovac nisu za nas. Zeljkovic na nivou Mustafica a imamo Kurdica koji je mladji, kao nadolazeceg stopera, tako da je Vrhovac nepotreban.
Potreban je Vrhovac. Šerbercic je na posudbi, Lazić pitanje hoce li ostati iducu sezonu, Dupovac je u godinama tako da momak po najbolji stoper lige ima 21 godinu a po meni bolje on nego izmišljati s ovim probama. Kad budemo mogli dovesti najbolje igrace Radnika, celika, veleza, slobode onda mozemo reci da smo se izdigli iznad lige Zeljkovic sto je odigrao protiv zeljeznicara na nivou Stanojevicevi najbolji partija.
Po meni Fanimo iz Mladosti najbolji bek lige,treba ga dovesti jer ni Hebibovic ni Sabanovic nisu rijesenje
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 sep 2019, 10:35

U ovih par kola se isprofilisalo nekoliko igraca koji bi eventualno bili zanimljivi za nas, navest cu meni par takvih, neovisno o poziciji. Brandao, Peco, Nukic, Fanimo, Coric, Prses, Bagaric, Vrhovac, Zeljkovic, Manev, cak i ovaj Badji sinoc je solidan materijal.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 16 sep 2019, 10:35

adem993 je napisao/la: Po meni Fanimo iz Mladosti najbolji bek lige,treba ga dovesti jer ni Hebibovic ni Sabanovic nisu rijesenje
Koju ti ligu gledas covjece, Fanimo je krilo/krilni napadac

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 16 sep 2019, 10:36

Napapijri je napisao/la:U ovih par kola se isprofilisalo nekoliko igraca koji bi eventualno bili zanimljivi za nas, navest cu meni par takvih, neovisno o poziciji. Brandao, Peco, Nukic, Fanimo, Coric, Prses, Bagaric, Vrhovac, Zeljkovic, Manev, cak i ovaj Badji sinoc je solidan materijal.
dobar je i Brandao iz Veleza

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 16 sep 2019, 10:42

DObar je i vego iz goska
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 sep 2019, 10:44

Sise dobijaju 50.000KM premije u slucaju pobjede protiv nas.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 16 sep 2019, 10:47

firefirefirely je napisao/la:
adem993 je napisao/la: Po meni Fanimo iz Mladosti najbolji bek lige,treba ga dovesti jer ni Hebibovic ni Sabanovic nisu rijesenje
Koju ti ligu gledas covjece, Fanimo je krilo/krilni napadac
Moja greske onda,zakleo bih se protip Veleza kad sam ih gledao da je bio bek
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 16 sep 2019, 10:51

Napapijri je napisao/la:Sise dobijaju 50.000KM premije u slucaju pobjede protiv nas.
Iskreno kako igramo zadnjih 4-5, ako se to ponovo ne treba im nikakva premija ni motiv, uzet ce nas hladno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 sep 2019, 10:53

Peco :clap:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 sep 2019, 10:55

Inijesta je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Sise dobijaju 50.000KM premije u slucaju pobjede protiv nas.
Iskreno kako igramo zadnjih 4-5, ako se to ponovo ne treba im nikakva premija ni motiv, uzet ce nas hladno
Slazem se apsolutno. Ovo sam vise napisao kako neko ne bi zapoceo s pricom da su nam "duzni" i da cemo "naplatiti" proslogodisnji poraz.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 16 sep 2019, 11:01

Tek sad vidim ovaj penal za tuzla city, ko je ovaj sudija sto je ovo sviro, nemoguce kazu bolja liga i sudjenje

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 sep 2019, 11:07

Napapijri je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Slazem se apsolutno. Ovo sam vise napisao kako neko ne bi zapoceo s pricom da su nam "duzni" i da cemo "naplatiti" proslogodisnji poraz.
Priče za malu djecu i budale, kakvo crno vračanje bodova, kakvi bakrači

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 sep 2019, 11:10

Inijesta je napisao/la:Tek sad vidim ovaj penal za tuzla city, ko je ovaj sudija sto je ovo sviro, nemoguce kazu bolja liga i sudjenje
Generalno smiješni prekršaji i na sredini i uz liniju terena se sviraju u našoj ligi. Kod nas čim igrač ne zna šta će s loptom, vidi da je gubi, on padne i dobije faul. Zato se po forumu psuju sudije kad nam se u Evropi takve stvari ne sviraju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 16 sep 2019, 11:18

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Tek sad vidim ovaj penal za tuzla city, ko je ovaj sudija sto je ovo sviro, nemoguce kazu bolja liga i sudjenje
Generalno smiješni prekršaji i na sredini i uz liniju terena se sviraju u našoj ligi. Kod nas čim igrač ne zna šta će s loptom, vidi da je gubi, on padne i dobije faul. Zato se po forumu psuju sudije kad nam se u Evropi takve stvari ne sviraju.
Ma nisu to brate smijesni faulovi, pa pogledas sudjenje Sivca protiv gurbeta, svaki faul oko 16 za gurbete, opteretio velez ss kartonima odmah u prvom dok Alispahic orekida 3 napada kontre i nista, sve je to ciljano i planski
A ovaj penal za tuzlu je cista namjera da se sudi al mi je drago da i listicu sad kradu i karaju kad nemaju za zraka , dabogda se listica ugasila
Ne mogu da nadjem zna li iko ko je sudija ??

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 sep 2019, 11:25

sve stoji, ali na snimku se , koliko vidim, jasno vidi da je igaca sirokog lopta pogodila u ruku,m tj iznad lakta,...
po pravilima, ruka podignuta u visini glave u kontaktu sa loptom je penal...jbg
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 16 sep 2019, 11:29

Inijesta je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Ma nisu to brate smijesni faulovi, pa pogledas sudjenje Sivca protiv gurbeta, svaki faul oko 16 za gurbete, opteretio velez ss kartonima odmah u prvom dok Alispahic orekida 3 napada kontre i nista, sve je to ciljano i planski
A ovaj penal za tuzlu je cista namjera da se sudi al mi je drago da i listicu sad kradu i karaju kad nemaju za zraka , dabogda se listica ugasila
Ne mogu da nadjem zna li iko ko je sudija ??
Irfan Peljto
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DoktorXabaras, Lecler i 21 gost.