FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 sep 2019, 13:39

Inijesta je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:sve stoji, ali na snimku se , koliko vidim, jasno vidi da je igaca sirokog lopta pogodila u ruku,m tj iznad lakta,...
po pravilima, ruka podignuta u visini glave u kontaktu sa loptom je penal...jbg
Ma gdje ce ovo brate svirat, ne znaju ni ova trojica igraca koga je u sta lopta pogodila a kamoli Peljto 20 metara od njih, ovo ocigledmo sudjenje po zadatku bilo
Trebalo je za Norvich svirat penal protiv Citiya još ima var a ovo je smiješno :lolno:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 sep 2019, 14:27

Zabrana navijaca na gostujucim terenima odnosit ce se na Kup, tako da se ipak mozemo pojaviti u Tuzli.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 sep 2019, 14:32

Moze li se u Tuzlu otici normalno autom i kupiti karta?
Ili ce nam kakve restrikcije uvoditi?

Imam osjecaj da bi nas bas bruku moglo otici tamo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 sep 2019, 14:34

Fakat šta bi sa sjeverom? Došlo je mnogo više ljudi nego što sam mislio da će doći a igrali protiv najgoreg protivnika bez ikakve tradicije i to poslije poraza od 5:2 u najvećoj bosanskoj utakmici, sve pohvale svakako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 sep 2019, 14:44

Evander je napisao/la:Moze li se u Tuzlu otici normalno autom i kupiti karta?

Mozes, ako ne zelis s nama ulaznica je i besplatna, udjes i izadjes kad zelis. Sto se tice navijaca, oni ulaze i izlaze kako nalozi MUP TK, u prosle 2 godine praksa je bila da se ulazi na pocetku, izlazi oko 75 min.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 sep 2019, 14:54

Kad zasjeda UEFA u vezi onih kazni
NEMA NAZAD

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 16 sep 2019, 14:55

Napapijri je napisao/la:

Mozes, ako ne zelis s nama ulaznica je i besplatna, udjes i izadjes kad zelis. Sto se tice navijaca, oni ulaze i izlaze kako nalozi MUP TK, u prosle 2 godine praksa je bila da se ulazi na pocetku, izlazi oko 75 min.
Mozes uci kao neutralan navijac. I kao navijac Sarajeva na tribini koja se odredi na zapadu. B i C je za domace navijace i oni ulaze uz clanske karte cija prodaja je pocela neki dan. Do utakmice sa Slobodom je bio besplatan ulaz otkada se placa. Mislim da ce cijenaa biti 10 KM na svim tribinama.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2019, 15:02

Postao/la ledesma » 16 sep 2019, 09:57

MortemHz WroteColon
Denchi WroteColon
Mujke1921 WroteColon

Sto se nas tice nek budemo osmi, bitno je da smo vama petaka uvalili, kraj price

Slazem se....

Da su dobili 5:4 opet bi o peticama pričali kakvi su to moroni :lol: pobjede od 3 gola razlike su se dešavale 9 puta, nije baš novitet.

Obrnuta je situacija kod pobjeda od 5 razlike, do njih je jedino dolazilo Sarajevo i to čak tri puta, dva puta rezultatom 5:0 i jednom rezultatom 6:1.

:salut:

Al kako to debilima objasniti? Vise se nasi ovi pale cuj kae 5ica, pa yebote kralj nije 5:0

Opet ponavljam teze je njima pao 0:3, nego nama ovaj 5:2(po njihovom 5:0)

Eto mi ne bismo govorili 5 , nego bi rekli 5:2 . Aha . Normala , nemaju druge vadione . Nismo smjeli dozvoliti . Rodilo se ljuljaj ga . Zaboravice se , kao sto se mnogi ne sjecaju kad im Vidakovic dade za 5:0 . Kao sto sam hvalio Musemica , da sa osakacenom ekipom ima dobre rezultate , tako i ova bruka ide na njegovu dusu . NO DA MI POSTENO OSVOJIMO TITULU I NEKA NAS POBJEDJUJU (naravno normalnim rezultatom).
KAO NAVIJAC FKS ZELIM IM STO VISE PONISTENIH GOLOVA , KAO ONAJ U MOSTARU . CIME SE BUDALA PONOSI PAMETAN SE STIDI.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 sep 2019, 15:05

TheNorthFace je napisao/la:Da smo karna od navijaca jesmo, al realno, nakon 5 komada u derbiju, u utakmici sa najneatraktivnijom i najgorom ekipom lige, 3-4 milje je sasvim ok posjeta. Na svakom drugom stadionu u drzavi osim na Kosevu, a bi posjeta sasvim ok izgledala...
Da smo sinoćnju utakmicu igrali na Grbavici, bilo bi popunjeno 30% kapaciteta stadiona, a Horde bi se raširile haman na pola juga. Ovako, ispunili smo oko 12% kapaciteta stadiona a Horde ni 20% sjevera. Koševo je preglomazno za naše uslove, uvijek prazno izgleda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2019, 15:09

KO MI BA SKLONI ONO "DUPLA KRUNA" . KO ME OVO OFIRA I STAVI MI SLIKU IZ LICNE ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 sep 2019, 15:19

Samozdravlje je napisao/la:KO MI BA SKLONI ONO "DUPLA KRUNA" . KO ME OVO OFIRA I STAVI MI SLIKU IZ LICNE ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Vidim ja, kod pola forumaša se avatar "pokvario", nisam odmah skont'o šta je u pitanju. :rol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2019, 15:28

Samozdravlje je napisao/la:KO MI BA SKLONI ONO "DUPLA KRUNA" . KO ME OVO OFIRA I STAVI MI SLIKU IZ LICNE ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Molim sve dobronamjerne da mi ovo objasne . Ja nisam ovu slicicu postavio . Kako je moguce ovo ? E to bi mogla biti pakost navijaca N(F)K zeljeznicara
Moze li to neko uraditi , a da ti ne zna pasvord ?

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 16 sep 2019, 15:29

Garant pao tinypic. Retardirana stranica za postavljat slike :D
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 sep 2019, 15:31

Samozdravlje je napisao/la:
Molim sve dobronamjerne da mi ovo objasne . Ja nisam ovu slicicu postavio . Kako je moguce ovo ? E to bi mogla biti pakost navijaca N(F)K zeljeznicara
Moze li to neko uraditi , a da ti ne zna pasvord ?
Ma nije niko postavio, nego link s kojeg si preuzeo sliku istek'o, ili je skroz pala stranica kao što kaže @astonHz. :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2019, 15:35

astonHz je napisao/la:Garant pao tinypic. Retardirana stranica za postavljat slike :D
Samo mi ti mozes pomoci , molim te da mi nadjes nesto dobro i spremis na pp (kao prosli put). Samo sam kliknuo , po tvojim upustvima . Nisam u ovom folu . Hvala unaprijed . IH KAD BI MOGLA VAHIDINOVA SLIKA , CEKAT CU , NIJE PROBLEM . :pray:

Vec sam posumnjao u jednog Manijaka , ogrijesih se izgleda i jos se vise provalih . Ado halali . :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2019, 15:51

bordobijeli je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Peco radnik, Zeljkovic velez, Vrhovac Čelik. Tri igraca iz nase lige koje treba dovesti.
Peco samo. Zeljkovic i Vrhovac nisu za nas. Zeljkovic na nivou Mustafica a imamo Kurdica koji je mladji, kao nadolazeceg stopera, tako da je Vrhovac nepotreban.
Potreban je Vrhovac. Šerbercic je na posudbi, Lazić pitanje hoce li ostati iducu sezonu, Dupovac je u godinama tako da momak po najbolji stoper lige ima 21 godinu a po meni bolje on nego izmišljati s ovim probama. Kad budemo mogli dovesti najbolje igrace Radnika, celika, veleza, slobode onda mozemo reci da smo se izdigli iznad lige Zeljkovic sto je odigrao protiv zeljeznicara na nivou Stanojevicevi najbolji partija.
Kurdic . Reci mi koju je utakmicu lose odigrao . @bordobijeli Kurdic > Vrhovac . Ok kad Akademac lose odigra , kritikujte . Hajmo komentarisati igru Mustafica sinoc .

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 16 sep 2019, 16:03

[/quote]
Kurdic . Reci mi koju je utakmicu lose odigrao . @bordobijeli Kurdic > Vrhovac . Ok kad Akademac lose odigra , kritikujte . Hajmo komentarisati igru Mustafica sinoc .[/quote]

Mustafic je potrosio sve kredite. Vrijeme je da mu se zahvalimo I pozelimo srecu negdje drugo.

I sinoc i na derbiju i skoro svaku utakmicu koju je poceo, najlosiji na terenu. Spor, nepouzdan, pada na nos skoro svaki kontakt s loptom bez ikakvog razloga. Nakon par gresaka izgubi i ono malo samopouzdanja pa se onda samo krije po terenu. Igrac manje.

Ja sam stvarno za maximalno forsiranje akademaca, kad je god to mogucce. Samo, da bi ta prica bila uspjesna, koliko je vazno prepoznati talenat i istrpiti ga, isto toliko je bitno na vrijeme prepoznati ko nije za Sarajevo, i uputiti ga da trazi srecu negdje drugo. Ako je iko dobio prilika da ase dokaze to je Mustafic, ocigledno nije to to.

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 16 sep 2019, 16:19

skoroalen je napisao/la:
TheNorthFace je napisao/la:Da smo karna od navijaca jesmo, al realno, nakon 5 komada u derbiju, u utakmici sa najneatraktivnijom i najgorom ekipom lige, 3-4 milje je sasvim ok posjeta. Na svakom drugom stadionu u drzavi osim na Kosevu, a bi posjeta sasvim ok izgledala...
Da smo sinoćnju utakmicu igrali na Grbavici, bilo bi popunjeno 30% kapaciteta stadiona, a Horde bi se raširile haman na pola juga. Ovako, ispunili smo oko 12% kapaciteta stadiona a Horde ni 20% sjevera. Koševo je preglomazno za naše uslove, uvijek prazno izgleda.
Eh to je to, ovo ja pričam danima. Čak i haver strumf govori, kod njih i 3000 ljudi napravi atmosferu da lici na utakmicu, a kod nas i 6000 sablasno i zvuci i izgleda
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 sep 2019, 16:19

Mustafic nije igrac za onu poziciju zadnjeg veznog bolji je prema naprijed a vidi se nesigurnost i nije bio nacisto ko se treba spustit po loptu....mislim da igra jer ipak pokusava fudbalski rijesit problem tj. vise od djokanovica...

Fali nam taj destruktivac, kako bi samo svi prodisali u vezi i lakse igrali sa osiguracem iza....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 16 sep 2019, 16:21

Moze, moglo je prosle godine na tekmi sa TC bez problema, ako mislis na to da dodjes autom i udjes na nas dio. S tim sto su nas prosle godine istjerali ranije sve.

A mislim da bi se mogla pogledati tekma i sa njihove strane bez problema
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Rule_hz i 20 gostiju.