FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
inace udjes na tm, pogledas malo "skuplje" igrace i pokusas ih dovesti to su zelje pola ovih strucnjaka sa foruma, drugih pola bi dovodilo nekakva imena sto su se negdje provlacila kao kvalitetna u regionu prije 5 godina, a treci misle da samo prstom pokazes na kapitalca (pod pretpostavkom da je fkt kapitalac) i on se sam dovede u sarajevo da igra
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako se klocevi odmah nalože ako je iole jače ime, pa ebote isto fetiš svaki put. Znate koliko boli qurac Ibaneza za Zrinjskim, mogu se kladiti da će biti isti slučaj kao i s Kukočem, od kojeg su napravili famu, a na kraju lik otišao s skorom od nekoliko odigranih utakmica. Dajem ruku ako ostane jednu sezonu dole. Drugo, ptice znaju kad je odigrao zadnji put čitavu tekmu.
Otkad to da jedan igrač može imati toliku moć i da njegovim odlaskom se odmah osvaja liga? Vazda jedne te iste gluposti mlatite. Kako vam nije mrsko ložiti se vazda na jedne te iste stvari. Eto došao Ibanez, liga je gotova, daj pauzu, mi doveli nekog debila Gavrića, treba dovesti triput boljeg odmah. Nama kad se vrate svi igrači i ako nas opet ne budu handrile povrede, mogu oni dovesti još dva klonirana Ibaneza.
Ali, šta očekivati od inteligentnih i racionalnih glava koje se pale na imena, popljuju one koji uđu na mala vrata i naravno kasnije to ližu kako stignu.
Otkad to da jedan igrač može imati toliku moć i da njegovim odlaskom se odmah osvaja liga? Vazda jedne te iste gluposti mlatite. Kako vam nije mrsko ložiti se vazda na jedne te iste stvari. Eto došao Ibanez, liga je gotova, daj pauzu, mi doveli nekog debila Gavrića, treba dovesti triput boljeg odmah. Nama kad se vrate svi igrači i ako nas opet ne budu handrile povrede, mogu oni dovesti još dva klonirana Ibaneza.
Ali, šta očekivati od inteligentnih i racionalnih glava koje se pale na imena, popljuju one koji uđu na mala vrata i naravno kasnije to ližu kako stignu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma ta ce ibanez, ebace mu cruz znanje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Jos jedan u nizu... Gavric out minimalno sedmicu, neka povreda znaci da Husref i Šaric dobri rade/ ili na pripremama ...
Par ljudi ovdje prije mjesec je pisalo da nije normalno ovoliko povreda i da se greska velika napravila sa pripremama al ubjedise nas pojedinci da to tako mora biti nakon evropskih utakmica
Za lose pripreme i povrede iskljucivi krivac je SS sa husrefom na celu, onaj ko bude pljuvo upravu u slucaju losih rezultata je najveci dusman kluba
Par ljudi ovdje prije mjesec je pisalo da nije normalno ovoliko povreda i da se greska velika napravila sa pripremama al ubjedise nas pojedinci da to tako mora biti nakon evropskih utakmica
Za lose pripreme i povrede iskljucivi krivac je SS sa husrefom na celu, onaj ko bude pljuvo upravu u slucaju losih rezultata je najveci dusman kluba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Pa zar nije bolje bilo dovesti Ibanjeza nego Letica(najavljivan godinama kao mega pojacanje na forumu) koji je izgubljen kao i Bekic,a takvim igracima kao sto je bio i Benko se i publika privlaci,a mi poslijr duple krune dovodimo guzine italijana za kojeg ni familija cijela nije cula i neke crnce koji se zadrze par dana ,u cemu je problen onda u parama u upravi ili u treneru?umjesto da dignemo sve na veci nivo mi se opet vracamo unazad ,a sinocnja utakmica je pokaz mrtvila od igre ,tako da mi mozemo ovde 20 godina pisati svadjati se isto ce biti i nikada ozbiljan klub necemo postati,a za upravu da ne pricam da nije stranih investicija oni ne bi mogli ni nivo virsli drzati ,jer dok je strani investitor tu znaju da ce plate primiti da kurcem ne mrdnu,volio bi ih sad vidjeti u situaciji bez investitora jedni preko drugih bi bjrzali iz kluba bez tjeranja,i za kraj price stadion kamp i ostalo je samo zamazivanje ociju kupovina vremena a sad sam siguran da mi to necemo docekati mozda neke nove generacije da ali za jedno 50_100 godinaAlfredNobel je napisao/la:Kako se klocevi odmah nalože ako je iole jače ime, pa ebote isto fetiš svaki put. Znate koliko boli qurac Ibaneza za Zrinjskim, mogu se kladiti da će biti isti slučaj kao i s Kukočem, od kojeg su napravili famu, a na kraju lik otišao s skorom od nekoliko odigranih utakmica. Dajem ruku ako ostane jednu sezonu dole. Drugo, ptice znaju kad je odigrao zadnji put čitavu tekmu.
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 16 sep 2019, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedna ljubav, jedan klub i na zidu ljubavi u Veroni

Vrh za njih.UltraSA je napisao/la:Mogu ga registrovati odmah, nista ne moraju cekati proljece.Zip je napisao/la:Ovaj igracje u rangu Benke.
Vjerujem da dolaazi jer ne moze nigdje drugo biti registrovan, pa ni kod nas.
Oni se ponudili da placaju kao mi Benka polusezonu bez odigrane utakmice.
U svakom slucaju, odlican potez ako je tacno. Odlican igrac.
Sto vise ovakvih igraca, dizat ce se kvalitet lige.al nista bez top terena...
Tim je jaci od pojedinca, al u timu moras imati kvalitetnih igraca.
Bit ceto dobra borbaza titulu aBd

- AlfredNobel
- Kontakt:
Prvo i prvo, ne bi ti ni došao prije par mjeseci jer je ganjao druge angažmane u 10x bolja lige. Sad vidio da mu je propao Dinamo i Aris, pa daj brže bolje bilo gdje do narednog prijelaznog roka. Druga stvar, mogu misliti koja mu je želja da debituje i zaigra za jednog velikana kakav je Zrinjski hahahahahahah, sigurno puca od želje i motiva, tačnije ispaliće se prvom prilikom. Treće, uzima boga pitaj kolike pare.VratiloSeZlo je napisao/la:Pa zar nije bolje bilo dovesti Ibanjeza nego Letica koji je izgubljen kao i Bekic,a takvim igracima kao sto je bio i Benko se i publika privlaci,a mi poslijr duple krune dovodimo guzine italijana za kojeg ni familija cijela nije cula i neke crnce koji se zadrze par dana ,u cemu je problen onda u parama u upravi ili u treneru?umjesto da dignemo sve na veci nivo mi se opet vracamo unazad ,a sinocnja utakmica je pokaz mrtvila od igre ,tako da mi mozemo ovde 20 godina pisati svadjati se isto ce biti i nikada ozbiljan klub necemo postati,a za upravu da ne pricam da nije stranih investicija oni ne bi mogli ni nivo virsli drzati ,jer dok je strani investitor tu znaju da ce plate primiti da kurcem ne mrdnu,volio bi ih sad vidjeti u situaciji bez investitora jedni preko drugih bi bjrzali iz kluba bez tjeranjaAlfredNobel je napisao/la:Kako se klocevi odmah nalože ako je iole jače ime, pa ebote isto fetiš svaki put. Znate koliko boli qurac Ibaneza za Zrinjskim, mogu se kladiti da će biti isti slučaj kao i s Kukočem, od kojeg su napravili famu, a na kraju lik otišao s skorom od nekoliko odigranih utakmica. Dajem ruku ako ostane jednu sezonu dole. Drugo, ptice znaju kad je odigrao zadnji put čitavu tekmu.
Ovo sve dole što si naveo su notorne gluposti. Uprava radi i više nego dobro, ima grešaka, ima ih svako. Ljudi rade kako treba, ali to je vama i muka, nema više mahalanja i grebanja od Klub kako kome naumpadne, pa se pjeni. Podrška svima njima, samo neka ovako nastave.
Realno bili bi debili da ne iskoriste Mamica i njegovo iskustvo..ado-hz je napisao/la:Ovaj Šulenta je izgleda bas mangup lik, al sam ubijedjen 100% da ovdje svoje prste ima i Mamic garantujem zivotom.
Od nedavno zivi u Mostaru i ovo je transfer uz pomoc Mamica.
Sto bi nas takodje trebalo radovat, jaci konkurenti = jaci mi.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
@Alfrednobel
Ista zelja kao i kod Benke a ta zelja je novac,a Benko se nama oduzio za to jos je otjeran na najgori moguci nacin nismo ga ni zasluzili,sta radi u sezoni gdje se dupla kruna uzela 4 milona minusa napravili odlican posao ,pa da nema vise mesetara sve njima ostaje da se ogrebu,i da zaposle sto vise svojih prijatelja,proslu godinu smo onako uzeli jer je konkurencija nikad gora bila i opet na kraju jedva,a po ovim pojacanjima i imenima koja su dolazila na probe vidi se ozbiljnost ta sva ,i to da su pred evropu zanemarili bilans povrijedjenih lagali da ce doci 2 pojacanja dali onog malog u kakanj da bi doveli guzinu sjajan posao,i na koji ti nacin onda mislis ikada da ce se desiti iskorak naprijed kluba i za koliko godina ,i slag na tortu im je ona transparetna vecer za odgovore na pitanja nekih podobnih njima penzionera , a do tada sjeverna koreja prema navijacima ali kako su krenuli nece za dugo se zadrzati tu bar pojedini
Ista zelja kao i kod Benke a ta zelja je novac,a Benko se nama oduzio za to jos je otjeran na najgori moguci nacin nismo ga ni zasluzili,sta radi u sezoni gdje se dupla kruna uzela 4 milona minusa napravili odlican posao ,pa da nema vise mesetara sve njima ostaje da se ogrebu,i da zaposle sto vise svojih prijatelja,proslu godinu smo onako uzeli jer je konkurencija nikad gora bila i opet na kraju jedva,a po ovim pojacanjima i imenima koja su dolazila na probe vidi se ozbiljnost ta sva ,i to da su pred evropu zanemarili bilans povrijedjenih lagali da ce doci 2 pojacanja dali onog malog u kakanj da bi doveli guzinu sjajan posao,i na koji ti nacin onda mislis ikada da ce se desiti iskorak naprijed kluba i za koliko godina ,i slag na tortu im je ona transparetna vecer za odgovore na pitanja nekih podobnih njima penzionera , a do tada sjeverna koreja prema navijacima ali kako su krenuli nece za dugo se zadrzati tu bar pojedini
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moj ti je savjet - ne provaljuj se. Ali, ti biraj.VratiloSeZlo je napisao/la:@Alfrednobel
Ne bih dalje išao. LP
-
- Kontakt:
Pa ja na forumu cemo prosipati neki uspon a igra nam kao i 2007 ,pogledaj Osijek 2007 i sada i vidi sta je iskorak sa investitorom,a ti nastavi se tjesiti da cemo ikad dalje dogurati od titule u usranoj ligi (a ovde se mnogi u prsa udaraju i busaju sa tom posranom titulom,ako nam je to vrh limita bolje da i ne igramo jer je vec 2019 )i brukanja od kojekakvih amatera ,previse se dizemo a nemamo osnove pa dodje onako jedna samarcina od usranog zelje da nas spusti
Evo pitanje za uhljebe u klubu koji pisu; za sta Ilijevski platu prima koliko puta u mjesecu dodje u klub ,sta je uradio otkako je tu i koji iznos mjesecno prima za taj mukotrpan rad?
Evo pitanje za uhljebe u klubu koji pisu; za sta Ilijevski platu prima koliko puta u mjesecu dodje u klub ,sta je uradio otkako je tu i koji iznos mjesecno prima za taj mukotrpan rad?
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 16 sep 2019, 19:26, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
Odlično napisano.Isti slučaj kao kada smo uzeli titulu 2014/2015. Umjesto da sezonu 2015/2016 zapnemo još više i uzmemo titulu, koja bi nam tada donosila mjesto nositelja u kvalifikacijama, mi te sezone odradimo najgori prelazni rok u historiji kluba (umjesto očekivanih kapitalaca, došli Brazilci iz Mijanmara, Kramar, Krajšnik, Simeunović), te na kraju uopšte ne izborimo Evropu.I molio bih pojedince da ne pišu da smo najbogatiji klub u ligi, jer da smo najbogatiji, ne bi dovodili igrače iz Mladosti i Krupe, i također nek pojedinci prestanu sa pravljenjem Mončija od Hadžije, jer evo jedan Šulenta, koji mačku sa praga nije šutnuo, popišao se po Hadžiji ovaj prelazni rok.VratiloSeZlo je napisao/la:Pa zar nije bolje bilo dovesti Ibanjeza nego Letica(najavljivan godinama kao mega pojacanje na forumu) koji je izgubljen kao i Bekic,a takvim igracima kao sto je bio i Benko se i publika privlaci,a mi poslijr duple krune dovodimo guzine italijana za kojeg ni familija cijela nije cula i neke crnce koji se zadrze par dana ,u cemu je problen onda u parama u upravi ili u treneru?umjesto da dignemo sve na veci nivo mi se opet vracamo unazad ,a sinocnja utakmica je pokaz mrtvila od igre ,tako da mi mozemo ovde 20 godina pisati svadjati se isto ce biti i nikada ozbiljan klub necemo postati,a za upravu da ne pricam da nije stranih investicija oni ne bi mogli ni nivo virsli drzati ,jer dok je strani investitor tu znaju da ce plate primiti da kurcem ne mrdnu,volio bi ih sad vidjeti u situaciji bez investitora jedni preko drugih bi bjrzali iz kluba bez tjeranja,i za kraj price stadion kamp i ostalo je samo zamazivanje ociju kupovina vremena a sad sam siguran da mi to necemo docekati mozda neke nove generacije da ali za jedno 50_100 godinaAlfredNobel je napisao/la:Kako se klocevi odmah nalože ako je iole jače ime, pa ebote isto fetiš svaki put. Znate koliko boli qurac Ibaneza za Zrinjskim, mogu se kladiti da će biti isti slučaj kao i s Kukočem, od kojeg su napravili famu, a na kraju lik otišao s skorom od nekoliko odigranih utakmica. Dajem ruku ako ostane jednu sezonu dole. Drugo, ptice znaju kad je odigrao zadnji put čitavu tekmu.
+1VratiloSeZlo je napisao/la:@Alfrednobel
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kakvi izljevi emocija 

- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja ne kontam kako neko moze reci ista lose protiv Hadzije i ovog prijelaznog roka?
Kad si zadnji put zadrzao igraca kojeg neko hoće da kupi iz iole ozbiljnije lige? Bukvalno niko nije otisao a da mi nismo htjeli da ode!
+doveo Oremusa, Serbecica(mogucnost otkupa), Letica, Milanovica
Da nas nisu povrede osakatile svi biste kolektivno svršavali na roster koji imamo.
Lijepo je dovesti ovako kapitalca odmah se digne euforija, ali ko sto neko rece da li ce on imat ambiciju da igra ovu ligu. Mi smo te stvari prosli, gomilali igrace i nista nismo napravili. Bolje ovako, čuvat ekipu na okupu ubacivati kojeg akademca svake godine.
Ali naravno prvi cilj je odbrana titule, a ja vjerujem da to ova ekipa moze!
Kad si zadnji put zadrzao igraca kojeg neko hoće da kupi iz iole ozbiljnije lige? Bukvalno niko nije otisao a da mi nismo htjeli da ode!
+doveo Oremusa, Serbecica(mogucnost otkupa), Letica, Milanovica
Da nas nisu povrede osakatile svi biste kolektivno svršavali na roster koji imamo.
Lijepo je dovesti ovako kapitalca odmah se digne euforija, ali ko sto neko rece da li ce on imat ambiciju da igra ovu ligu. Mi smo te stvari prosli, gomilali igrace i nista nismo napravili. Bolje ovako, čuvat ekipu na okupu ubacivati kojeg akademca svake godine.
Ali naravno prvi cilj je odbrana titule, a ja vjerujem da to ova ekipa moze!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pogledaj osijekovu konkurenciju, koliko dobrih utakmica odigraju u toku sezone.. pa pogledaj nas... odugovlacenje i valjanje..VratiloSeZlo je napisao/la:Pa ja na forumu cemo prosipati neki uspon a igra nam kao i 2007 ,pogledaj Osijek 2007 i sada i vidi sta je iskorak sa investitorom,a ti nastavi se tjesiti da cemo ikad dalje dogurati od titule u usranoj ligi i brukanja od kojekakvih amatera ,previse se dizemo a nemamo osnove pa dodje onako jedna samarcina od usranog zelje da nas spusti
Kod njih ima sudijskog lopovluka al bi 70% nasih sudija kod njih vec bilo u zatvoru...
Dobro je to sto i drugi sve vise ulazu u fudbal a ne u sudijske organizacije.
Dobro je i da se uporede uprave dva kluba i sposobnost zaposlenih...
Samo nek ide na gore.
Rezultat u derbiju jest visok al prva pozicija sa dobro osakacenim timom je i vise nego odlican rezultat, do sad.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ee al reci da su bekic i letic podjednako izgubljeni.... O mati mila. Alfrede aad razumijem sto ne nije bilo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
U pravu si ,ali mi smo preveliko ime za taj Osijek i sa historijom i svim ostalim stvarima,a pogledaj Osijek kakav je bio prije investitora raspad sistema a mi smo u to doba sila za njih bili ,a u 2019 su u svim segmentima rada kluba ispred nas po igracima po upravi po nastupima u grupama evrope ,a ovi nasi trenutni izgleda presla im je bolest od Dine,Elvira i kompanije ili nikad nije ni izlijecena jer jos taj kancer mota se oko kluba moguce da ima i novih zarazenih njegovim lopovlucima a u nasoj drzavi i klubu to nista nije novo.Pare ljude kvare ...simidobar je napisao/la:Pogledaj osijekovu konkurenciju, koliko dobrih utakmica odigraju u toku sezone.. pa pogledaj nas... odugovlacenje i valjanje..VratiloSeZlo je napisao/la:Pa ja na forumu cemo prosipati neki uspon a igra nam kao i 2007 ,pogledaj Osijek 2007 i sada i vidi sta je iskorak sa investitorom,a ti nastavi se tjesiti da cemo ikad dalje dogurati od titule u usranoj ligi i brukanja od kojekakvih amatera ,previse se dizemo a nemamo osnove pa dodje onako jedna samarcina od usranog zelje da nas spusti
Kod njih ima sudijskog lopovluka al bi 70% nasih sudija kod njih vec bilo u zatvoru...
Dobro je to sto i drugi sve vise ulazu u fudbal a ne u sudijske organizacije.
Dobro je i da se uporede uprave dva kluba i sposobnost zaposlenih...
Samo nek ide na gore.
Rezultat u derbiju jest visok al prva pozicija sa dobro osakacenim timom je i vise nego odlican rezultat, do sad.
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 16 sep 2019, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.