FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VratiloSeZlo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VratiloSeZlo » 16 sep 2019, 19:38

AngelDiMaria je napisao/la:Ee al reci da su bekic i letic podjednako izgubljeni.... O mati mila. Alfrede aad razumijem sto ne nije bilo
Upgrate 1 posto naspram Bekica ,ovde je najavljivan kao neko ko ce pojesti sam tu stranu ako si bio na svim utakmicama i gledao ga ,pokazao se kao prosjecni amater iz bh lige

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 sep 2019, 19:44

AngelDiMaria je napisao/la:Ee al reci da su bekic i letic podjednako izgubljeni.... O mati mila. Alfrede aad razumijem sto ne nije bilo
Ma i sad ne znam što sam išta napisao, odo opet do naredne tekme. Tačno čovjek zdraviji kad ne čita ove debilane, pogotovo ono nakon derbija. :salut:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 sep 2019, 19:46

Auh. Mnogo kmecite. Dovodili smo mi i jace igrace od ovoga pa smo bili drugi, treci. Npr. ibanjez nema ni 50,% karijere Jajala. Uzesmo li titulu sa Jajalom? Ne.

Ovo sto pisu pojedini je bas dno dna... prvo, imas Pidru i Letica. Ne znam otkud ovo za Letica da je los... ne znam sta vi gledate ali eto. Drugo, pozicija lijevog beka moze unaprijediti igru ali ne moze biti presudna kao napadac, prednji vezni ili stoper.
Emir je odradio strasan posao, as strasan, 3 godine ekipa na okupu, kontinuitet. Mozda, mozda nam je zafalio jedan zvucan igrac, napadac jer ocito da je Merso pri kraju, ali da je ekipa cijela, mi bi prekucali ligu. Zato jer jedini imamo kontinuitet i sistem i ne docodimo 14 igraca po prelaznom roku.

Nego, kad je ta proslava titule u Mostaru?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 16 sep 2019, 19:46

VratiloSeZlo je napisao/la:
Upgrate 1 posto naspram Bekica ,ovde je najavljivan kao neko ko ce pojesti sam tu stranu ako si bio na svim utakmicama i gledao ga ,pokazao se kao prosjecni amater iz bh lige
Pa jesmo trebali dovest nekog top igraca tu i ugusit Pidru?
Istina jest da smo svi očekivali od njega više, ali mislim kad proigra ekipa da ce i on. I bekovima fali jedan Stanojevic, kad odu gore da ima ko pokriti iza njih, zato ja bar mislim sa povratkom Stanojevica da ce se igra drasticno poboljšati, naravno ako on bude na onom nivou od prošle sezone.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 16 sep 2019, 19:53

hordasDoboj je napisao/la:
Pa jesmo trebali dovest nekog top igraca tu i ugusit Pidru?
Istina jest da smo svi očekivali od njega više, ali mislim kad proigra ekipa da ce i on. I bekovima fali jedan Stanojevic, kad odu gore da ima ko pokriti iza njih, zato ja bar mislim sa povratkom Stanojevica da ce se igra drasticno poboljšati, naravno ako on bude na onom nivou od prošle sezone.
Pa jel bolje dovesti boljeg igraca ili goreg,a Pidro je povrijedjen odavno i znalo se da ga godinu nece biti,i jos nakon takve povrede samo bog zna hoce li biti kao prije,ali najavljeni Letic se ocekivao kao da potpisuje taj ibanjez ovde su pojedini drkali na njega i sta je pokazao toliko bolje od krampe bekica isto kao sto pojjedini ovde od nedima hadzica do sabanovica prave neke zvjeri a nista posebno, igraci koji zadovoljavaju potrebe Mladosti doboj kakanja,i sa takvima ako cemo se diciti onda treba dici skroz ruke od evro takmicenja i ganjati trofej ove lige jer nam je to limit
Poslusaj intervju Zvjezdana Terzica kad se tim pravi za evropu a ne ko mi 2 dana pred tekmu nemamo dovoljno igraca haman...
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 16 sep 2019, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 sep 2019, 19:56

ado-hz je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Joj likova. Došlo nako ciganče kod svinja, odma se usrali. Yebat ga, sebe trebe gledat u svoju avliju.
Brate nismo se ustali nego mi je krivo da mi nismo doveli 2 puta boljeg igraca od ovog kako mu ti dade ime da ne pisem.
Ako Zrinjski dovede Ibaneza,ti dovedes dva puta boljeg....
Bezveze se drami. Ibanez je doveden između ostalog da smiri malo strasti kod njih dole. Jer im je loš start. Izgubili su od nas, uhljupa i sad od Radnika. I još su ispod nas na tabeli.
Nisam ni ja zadovoljan prelaznim rokom, reko sam na početku da su Milanović i Guzina fule teške, i ostajem pri tome, jer od njih nemamo neke velike koristi. Iapk su oni dovedeni da se konkurencija napravi. Milanović se ko nešto trudi, al puno zuji, malo meda daje. Gavrić me jedino demantovo, al i on mi se čini da nije neka velika prevaga, ja sam više bio za Crepulju, al eto vidjet ćemo kakav će biti sa Stanojevićem u paru. Sačekat ćemo još. Šerbečić je jedini koji se pokazao dosad. Oremuš je isto veliko pojačanje. I raja su upravu sa Letićem, imo sam i ja veća očekivanja, al za sad je tanak. Što i i nije loše, znači da će Pidro ipak biti bolja opcija. Zadržali smo ekipu, i to je veliko. Jdino mi je žao zbog Crepulje.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 sep 2019, 19:56

VratiloSeZlo je napisao/la: Pa zar nije bolje bilo dovesti Ibanjeza nego Letica(najavljivan godinama kao mega pojacanje na forumu) koji je izgubljen kao i Bekic,a takvim igracima kao sto je bio i Benko se i publika privlaci,a mi poslijr duple krune dovodimo guzine italijana za kojeg ni familija cijela nije cula i neke crnce koji se zadrze par dana ,u cemu je problen onda u parama u upravi ili u treneru?umjesto da dignemo sve na veci nivo mi se opet vracamo unazad ,a sinocnja utakmica je pokaz mrtvila od igre ,tako da mi mozemo ovde 20 godina pisati svadjati se isto ce biti i nikada ozbiljan klub necemo postati,a za upravu da ne pricam da nije stranih investicija oni ne bi mogli ni nivo virsli drzati ,jer dok je strani investitor tu znaju da ce plate primiti da kurcem ne mrdnu,volio bi ih sad vidjeti u situaciji bez investitora jedni preko drugih bi bjrzali iz kluba bez tjeranja,i za kraj price stadion kamp i ostalo je samo zamazivanje ociju kupovina vremena a sad sam siguran da mi to necemo docekati mozda neke nove generacije da ali za jedno 50_100 godina
Osvojiš duplu krunu i treba ti neko ime da dovedeš da bi privukao publiku? Jel ti još uvijek misliš da je klub i neki marketing krivac za posjetu na stadionu? Uozbilji se. Ne privlači ime publiku, nego euforija zvana "popišat ćemo sve" koju prouzrokuju imena tipa Ikande, Stepanov i slični. Upoznat si da je vizija kluba afirmacija igrača iz vlastitog pogona, šta sad ti i još neki kmečite za nekim imenima? Nismo mi Kina da se na nama bogate imena pred kraj karijere i njihovi menadžeri. Talijan i crnci su dovedeni NA PROBU, koju nisu prošli jer je tvoje božanstvo tako odlučilo, mrtvilo na terenu pripiši domaćinu na klupi od kojeg ste ti i slični stvorili božanstvo. Ova uprava je dovela boljeg stranog ulagača od Tana i može da ne mrda kurcem kad su u pitanju plate. Ako bi volio vidjeti upravu bez stranog ulagača i kad je klub u teškoj situaciji, predlažem ti da navijaš za Slobodu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 sep 2019, 19:58

Pantelija je napisao/la:Auh. Mnogo kmecite. Dovodili smo mi i jace igrace od ovoga pa smo bili drugi, treci. Npr. ibanjez nema ni 50,% karijere Jajala. Uzesmo li titulu sa Jajalom? Ne.

Ovo sto pisu pojedini je bas dno dna... prvo, imas Pidru i Letica. Ne znam otkud ovo za Letica da je los... ne znam sta vi gledate ali eto. Drugo, pozicija lijevog beka moze unaprijediti igru ali ne moze biti presudna kao napadac, prednji vezni ili stoper.
Emir je odradio strasan posao, as strasan, 3 godine ekipa na okupu, kontinuitet. Mozda, mozda nam je zafalio jedan zvucan igrac, napadac jer ocito da je Merso pri kraju, ali da je ekipa cijela, mi bi prekucali ligu. Zato jer jedini imamo kontinuitet i sistem i ne docodimo 14 igraca po prelaznom roku.

Nego, kad je ta proslava titule u Mostaru?
Navikli ljudi na FIFI da ljevi bek sprinta gore-dole, da ima 6 golova i 10 asistencija itd ili ti navikli kad gledaju Albu, Marcela, Alabu pa kontaju da smo i mi na tom nivou.

Meni je bitno da je on dobar u odbrani, da ga ne prolazi kako ko hoce. U napadu ako sta napravi super, ako ne nikom nista, imamo dosta ofanzivaca na terenu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 sep 2019, 19:58

Vratilosezlo, nakon sto si popljuvao upravu, emira, a sad i sabanovica, letica, mozes li nas napustiti sa svojim filozofijama, hebo te ibanjez koda je ronaldinjo glavom i bradom. Palis se ko kakva tinejdzerka na bibera.
Nisi pisao ovdje kad smo doveli oremusa koji je sigurno igrac koji donosi slicnu prevagu kao ibanjez
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 16 sep 2019, 19:59

simidobar je napisao/la:
VratiloSeZlo je napisao/la:Pa ja na forumu cemo prosipati neki uspon a igra nam kao i 2007 ,pogledaj Osijek 2007 i sada i vidi sta je iskorak sa investitorom,a ti nastavi se tjesiti da cemo ikad dalje dogurati od titule u usranoj ligi i brukanja od kojekakvih amatera ,previse se dizemo a nemamo osnove pa dodje onako jedna samarcina od usranog zelje da nas spusti
Pogledaj osijekovu konkurenciju, koliko dobrih utakmica odigraju u toku sezone.. pa pogledaj nas... odugovlacenje i valjanje..
Kod njih ima sudijskog lopovluka al bi 70% nasih sudija kod njih vec bilo u zatvoru...

Dobro je to sto i drugi sve vise ulazu u fudbal a ne u sudijske organizacije.
Dobro je i da se uporede uprave dva kluba i sposobnost zaposlenih...
Samo nek ide na gore.

Rezultat u derbiju jest visok al prva pozicija sa dobro osakacenim timom je i vise nego odlican rezultat, do sad.
U pravu si ,ali mi smo preveliko ime za taj Osijek i sa historijom i svim ostalim stvarima,a pogledaj Osijek kakav je bio prije investitora raspad sistema a mi smo u to doba sila za njih bili ,a u 2019 su u svim segmentima rada kluba ispred nas po igracima po upravi po nastupima u grupama evrope ,a ovi nasi trenutni izgleda presla im je bolest od Dine,Elvira i kompanije ili nikad nije ni izlijecena jer jos taj kancer mota se oko kluba moguce da ima i novih zarazenih njegovim lopovlucima a u nasoj drzavi i klubu to nista nije novo.Pare ljude kvare ...
Okolnosti odredjuju vise nego zelja i historija.
Infrastruktura prije svega, pa velik broj utakmica sa tragicnim kvalitetom...

Nam nije glup... vise je prisutan i zainteresovan nego sto su bili Tanovi ljudi.. Dok malo udje u "fazon" rastjerace on sve uhljebe, uopste ne sumnjam u to dal on zna prepoznat dobrog zaposlenika..

Pare kvare ljude, istina... al racunam vrijeme je i da se pojave ljudi zeljni uspjeha.. kod nas, za Hadzica vjerujem da ima tu osobinu.. Il mi je prelaz sa laznog "Papeta" bio previse sokantan sa pozitivne strane.. vidjecemo to u buducnosti.. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 sep 2019, 20:04

Pantelija je napisao/la:Vratilosezlo, nakon sto si popljuvao upravu, emira, a sad i sabanovica, letica, mozes li nas napustiti sa svojim filozofijama, hebo te ibanjez koda je ronaldinjo glavom i bradom. Palis se ko kakva tinejdzerka na bibera.
Nisi pisao ovdje kad smo doveli oremusa koji je sigurno igrac koji donosi slicnu prevagu kao ibanjez
Ovaj je dobar, ne traži lične podatke.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 16 sep 2019, 20:09

Pa jel bolje dovesti boljeg igraca ili goreg,a Pidro je povrijedjen odavno i znalo se da ga godinu nece biti,i jos nakon takve povrede samo bog zna hoce li biti kao prije,ali najavljeni Letic se ocekivao kao da potpisuje taj ibanjez ovde su pojedini drkali na njega i sta je pokazao toliko bolje od krampe bekica isto kao sto pojjedini ovde od nedima hadzica do sabanovica prave neke zvjeri a nista posebno, igraci koji zadovoljavaju potrebe Mladosti doboj kakanja,i sa takvima ako cemo se diciti onda treba dici skroz ruke od evro takmicenja i ganjati trofej ove lige jer nam je to limit
Poslusaj intervju Zvjezdana Terzica kad se tim pravi za evropu a ne ko mi 2 dana pred tekmu nemamo dovoljno igraca haman...
Nije se na Letic drkalo, nego se dugo provlacilo potpisat ce, nece pa je raja podsvjesno sebi umislila da je Letic neka igracina pa se toliko lomimo da ga dovedemo. Tvrdim ti da je doveden onako iz vedra neba, ne bi upola kritika imao kao sto sad ima.

Letic je meni ok, neki balans, bolji od Bekica, losiji od Pidre.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 16 sep 2019, 20:10

Pantelija je napisao/la:Vratilosezlo, nakon sto si popljuvao upravu, emira, a sad i sabanovica, letica, mozes li nas napustiti sa svojim filozofijama, hebo te ibanjez koda je ronaldinjo glavom i bradom. Palis se ko kakva tinejdzerka na bibera.
To hebo te mami i tati svojoj kuci govori,evo posto si previse pametan i previse pises za upravu koje godine mi mislimo evropu napasti ,koga ba **** boli za afirmacijom mladih igraca ,ja navijam za Fk Sarajevo jel tebi draze neki mladi igrac da se proda i kinez uzme pare ili klub da ti u grupe udje prvi put i prvi iz lige,to ako kinez misli na tome pare uzimati zajebo se dobro ,evo primjer zrinskog nista osvojili nisu doveli su boga oca jer imaju veze na sve strane i podrsku vlasti ,a jel nama neko kriv sto smo debili pa cekamo sve da nam na noge dodje u ligi punoj mesetara kriminalaca i kradja ocekujemo nesto na posten nacin zajebi sa tim.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 sep 2019, 20:14

Treba da se zahvalis kinezu, jer da nije tog kineza ti nikad nebi imao Akademiju, a gruonoj fazi smo mnogo blize sa tim kinezom nego sa domacim kriminalcima.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 16 sep 2019, 20:15

To hebo te mami i tati svojoj kuci govori,evo posto si previse pametan i previse pises za upravu koje godine mi mislimo evropu napasti ,koga ba **** boli za afirmacijom mladih igraca ,ja navijam za Fk Sarajevo jel tebi draze neki mladi igrac da se proda i kinez uzme pare ili klub da ti u grupe udje prvi put i prvi iz lige,to ako kinez misli na tome pare uzimati zajebo se dobro ,evo primjer zrinskog nista osvojili nisu doveli su boga oca jer imaju veze na sve strane i podrsku vlasti ,a jel nama neko kriv sto smo debili pa cekamo sve da nam na noge dodje u ligi punoj mesetara kriminalaca i kradja ocekujemo nesto na posten nacin zajebi sa tim.
Pa jel ti mislis da su Vladan, Nihad i Pidro bili gori od svojih prethodnika?

Liku imas takvo bogastvo u Akademiji i ti bi da lupas cifre sa nekim poluigracima, koji dodju u septembru kad im sve propadne.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 sep 2019, 20:20

Liku imas takvo bogastvo u Akademiji i ti bi da lupas cifre sa nekim poluigracima, koji dodju u septembru kad im sve propadne.
Jel misliš da se sa akademcima može napraviti iskorak u Evropi, o kojem svi manje - više ovdje pričamo.Svi klubovi iz regiona, kada su pravili evropske iskorake, to su radili sa teškim kapitalcima.

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 16 sep 2019, 20:22

Previse sam upoznat sa akademijom i radom da mi ti pricas o tome ,o nestrucnim trenerima i svemu ostalom i uzimanju po 200 -300 hiljada za najbolje izdanke ,koji zavrse po nizerazrednim klubovima,ali ako cemo cjelog zivota cekati ti igraci da nas u evropu povedu mozemo se odmah prestati nadati,a to sto ovde ima ljubitelja klupskih para to je drugo draze im je da klub(kinez) uzme pare nego da taj klub vec jednom probije mrak sa ociju i uradi sto niko nije iz nase lige ,druga je stvar sto ovde tu djecu neko prestavlja kao Dinamove klince ..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 sep 2019, 20:22

Sto se tice Ibaneza, on je kapitalac za nasu ligu pa mi mozemo pricati sta hocemo. I ne samo za nasu ligu, vjerujem da bi ga voljeli u svom timu imati i Rijeka, Maribor, Partizan, Olimpija, jedino DZG i Zvezda ne bi jer imaju bolje.
A sad da li je bolji i veci kapitalac od Benke i Jajala to je druga prica (ja kazem i mislim da nije).
Svrsavali bi mi sad svi kolektivno da je dosao kod nas. Zato cestitke Zrinjskom na ovom pojacanju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 sep 2019, 20:25

Poredit hrvasku ligu i bh ligu je smjesno, njihova 2 liga je nivo nase lige. Takodze oni su EU mi nismo imaju dosta laksu mogucnost prodaje igraca.

Ibanez lendric su dva igraca koja ima zrinjski koja su tek dosla..
FK SARAJEVO ima kostur tima vec tri godine i osvoili smo duplu krunu, i nebi nista protiv imo da sledeci 5 godina osvajamo duplu krunu a da neprodemo dalje od treceg predkola..

I na kraju covicu je jedini spas zrinjski da dode do neki pozicija u vladi, i on gura i ulaze utaj klub drzavne pare..

Tatar pidro stanojevic rahmanovic oremus su igraci koji imaju kvalitet da osvoje pl, lendric ibanez kapiz zecevi stilic nemaju kvalitet da osvoje ni kup

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 16 sep 2019, 20:26

Samo treba uzeti model rada od czv oni imaju drzavu iza sebe mi ibvestitora milonera,pokupovati iz lige sve sto valja ali mi ni to u stanju nismo hoces da budes ozbiljan klub ne mozes platiti ni jednog igraca ,dovesti 3 igraca tipa ben i kanga i to je to ,oni da su cekali svoju skolu nigdje ih jos ne bi bilo,zanemarujuci njihove kradje pomoci drzave ali taj model je nacin za uspjeh a mi tu ni prvii uslov ne mozemo da ispunimo,ali ovde vide neke dijamante u polu napravljenom kampu koji ce nas odvesti u ls,najveci uspjeh prodaja igraca za 1 m svom vlasniku u drugi klub tj pogurao nas na taj nacin i ni na vidiku igraca kao mujakic tu vise trenutno nemas,i pored toga znalci u duboki minus udju
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 16 sep 2019, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kupus army, senad82 i 42 gosta.