paulus je napisao/la:Halilhodžić: Ibanez u Zrinjskom? Ozbiljno? To je igrač kakvog želi svaki trener
Jako dobar trener kaze ovo tako da se ne lazemo Zrinski je uhvatio kapitalca za nase terene ,, bio je dobar skoro gdje god je igrao i odskakao u jacim ligama. Iskremo boli me da Zrinski je posto stanica mozda i prva u nasoj ligi . Cuo sam pricu u Evropu ppreko akademaca , to moze Ajax koji ima vrhunske trenere i uslove i to svakih 19 god , mi mozemo zaradit na akademcima , naravno Evropa bi nam donjelja mjesto prodat nekoh za milion prodaces ga za od 3 do 10 zavisi od pozicije i kako je igrao u Evropi , al bez dovodjenja igrava kakve imaju Zvezda , Partizan , Dinamo , tipa , Marin ,
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pusti price treba osvojit 5 tituča. Nek nam stavi 10 mi8liona samo za transfere i plate i ako Hadzija ima te neke veze onda za taj novac moze dovest barem 4 kapitalca i zadrzat kostur. Usput razocaran samu vezi Ibanjeza , vidjecete da ce probijat strane u nasoj ligi sa lakocom
Niko nije naivan i da smatra da preko Akademije FKS se utrpamo u Evropu . Naravno da nam trebaju kapitalci . Mi da smo bili kompletni mozda bi i sada bili u grupama ili bas blizu . Boli priznati , ali nase Sarajevo nikad nije moglo u istu pricu sa CZ , Partizanom , Dinamom . Ti klubovi su uvijek bili drzavni projekti . Nekad republicko-drzavni , a sada samo drzavni . To su klubovi sa OGROMNOM tradicijom , sa uredjenom infrastrukturom . To su klubovi koji su osvajali Kup UEFA i LP (svjetski prvaci). Ostalo je puno toga u genima kluba . Ovo sto mi zovemo Kampom(

) to su ova 3 kluba imali prije 40 godina .To je razlika , ali mukotrpnim radom , profesionalizmom ,strucnoscu u svim segmentima , ljubavlju i prije svega POSTENJEM I POSTENIM RADOM mozda uspijemo . Kombinovano Akademija + Stanojevic,Lazic,Serbecic , Rahmanovic,Tatar , crnac bek , crnac spic , crnac zadnji vezni . Po meni ove crnce (Afroamerikance ili J.Amerikance) ce gazda finansirati kad mi iz Akademije izbacimo jos 3 Kovacevica,Mujakica, Pidru . Mi smo dobili upustvo (i jos cemo ga dobijati) kako se lovi riba , a hocemo li upecati i koliko zavisi prvenstveno od POSTENJA i STRUCNOSTI .
Bogami nam je uvijek manjkalo oboje . U ovom trenutku i nismo nesto , a i sreca nam okrenula ledja(povrede,zrijeb). Valjda bude bolje .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.