FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Malo i mi pretjerujemo, cuj kantonalna liga... Pa evo ih raspadaju se pa igraju PL. Bili bi mi ovdje, ali bi Zrinjski uzimao 7 godina titulu, a mi bi bili 3,4 svake godine, ne bi imali kamp, Bosnalijek bi nam bio sponzor, dresovi Legea i imali vi jednog Velkoskog koji bi odskako od svih. Pretjerujete vala.
Hvala Tanu za sve, i radi njega imamo bolji brod od drugih i velike sanse da prvi zavrsavamo.
Hvala Tanu za sve, i radi njega imamo bolji brod od drugih i velike sanse da prvi zavrsavamo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ako aludiras na mene moje je ironicno. Prica da bi propali je smijesna ali se precesto koristi da se docara kako je prije Tana bilo lose. Naravno da je bilo lose, ali ne treba pisati gluposti da bi se tvrdio pazar.Laznjak je napisao/la:Malo i mi pretjerujemo, cuj kantonalna liga... Pa evo ih raspadaju se pa igraju PL. Bili bi mi ovdje, ali bi Zrinjski uzimao 7 godina titulu, a mi bi bili 3,4 svake godine, ne bi imali kamp, Bosnalijek bi nam bio sponzor, dresovi Legea i imali vi jednog Velkoskog koji bi odskako od svih. Pretjerujete vala.
Nisi ti u pitanju, vec i meni dosadilo citati da bi igrali sa Famosom derbi...TETRAPAK je napisao/la:Ako aludiras na mene moje je ironicno. Prica da bi propali je smijesna ali se precesto koristi da se docara kako je prije Tana bilo lose. Naravno da je bilo lose, ali ne treba pisati gluposti da bi se tvrdio pazar.Laznjak je napisao/la:Malo i mi pretjerujemo, cuj kantonalna liga... Pa evo ih raspadaju se pa igraju PL. Bili bi mi ovdje, ali bi Zrinjski uzimao 7 godina titulu, a mi bi bili 3,4 svake godine, ne bi imali kamp, Bosnalijek bi nam bio sponzor, dresovi Legea i imali vi jednog Velkoskog koji bi odskako od svih. Pretjerujete vala.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sarić raskinuo ugovor.

I veceras u LP za Barcu igra onaj Fati od 16 godina i 55kg! Kod nas bi ga tovili do 22. godine da nagura kilazu. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kakve smo prijatelje imali u komsijama tada (mocni - prvaci) mislite da im ne bi odgovaralo da budu jedini u Kantonu . Pravno bi bili ugasni zbog dugovanja . Jos bi malo pogurala Listica i Lazni . No tako ja vidim to , vi drugacije .TETRAPAK je napisao/la:Ako aludiras na mene moje je ironicno. Prica da bi propali je smijesna ali se precesto koristi da se docara kako je prije Tana bilo lose. Naravno da je bilo lose, ali ne treba pisati gluposti da bi se tvrdio pazar.Laznjak je napisao/la:Malo i mi pretjerujemo, cuj kantonalna liga... Pa evo ih raspadaju se pa igraju PL. Bili bi mi ovdje, ali bi Zrinjski uzimao 7 godina titulu, a mi bi bili 3,4 svake godine, ne bi imali kamp, Bosnalijek bi nam bio sponzor, dresovi Legea i imali vi jednog Velkoskog koji bi odskako od svih. Pretjerujete vala.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma trebaju dobri skauti ubjedljivi pregovaraci pare i njuh , broj 1 eno onaj Petkovic u Dinamu nije postojao , prosle sezone ndao 19 golova za ternanu i foveli ga covjek dere, , al mi nismo nivo Dinama Euro takmicenja jedini nacin da priivuxes dovre igrace je stvarna zelja i plan da se izadje u Evropu , kad recimo ponudis recimo onaj Djuric bi trpo u nas ko lud , il nac nekog Crnca a ima ih kamaru od Armenije do 2 lige Francuske , pa **** pisani Hajduk koji ispada od smjesnih ekipa je doveo par sjajnih igraca njihov problem je sto im ulica vodi klub , Mi trebamo ganjat iskusne igrace koji su igrali i kao Marin nestali sa mape a covjek igra ko sat i treba imat nos za petkovice i te jake Crbce dosad samo Adukor je bio od svih pristojan . Pravi primjer je ibanjet , pokupis p par igraca njegovog iskustva i kvaliteta dodas jos 2 3 na varnim mjestima tog kalibra sa kosturom koji imas i dobices Bate .Testo je napisao/la:ne treba milione, ali ne bi trebao biti problem dovoditi igrače tipa sarić, TSS, anelka hadžić, ibanez, medunjanin, ibričić, vratiti mujakića, otkupiti beska.
eto u tome je stvar.
koji će mi qrac milijarder ako ovo ne možemo uraditi.
mi nemamo bolju igru na terenu od protivnika , rezultate da.
evo npr. napada li jedna istra dinamo na maksimiru, ili voždovac da pritisne crvenu zvijezdu ?
znam za povrede, razumijem. ALI JE NEOZBILJNO U EVROPU I POČETAK LIGE POČETI BEZ ZADNJEG VEZNOG.
od mustafica i velkoskog nema nista, to su igrači zreli za olimpic. može se neko ljutiti , ali je to činjenica !
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi fakat Fati u prvoj 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sada ce on u Tuzla cyti.bordobijeli je napisao/la:Sarić raskinuo ugovor.![]()
@SarajevoJeBordo svakim tim na svijetu, svaki trener na svijetu, svaki igrac na svijetu ima takve utakmice bez zelje i motiva. Ti ili neces ili ne zelis da pogledas obje strane medalje, a u tvom slucaju sa druge strane je dupla kruna BiH, prva u historiji kluba, sa tim husrefovskim utakmicama kako ih ti nazivas. Ne mogu da shvatim da vam je neki pojedinac omrazeniji ili drazi od uspjeha kluba. A Husref je uz upravu, igrace i Hadzica najzasluzniji za proslu sezonu, isto kao sto je najzasluzniji za poraze prosle i ove sezone, al ti porazi su po tebi husrefovske utakmice, a pobjede i uspjesi su necije druge utakmice.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kakva su oni imali tad dugovanja? Koliko me sjecanje sluzi, vise nego mi. Jos uvijek su po sudovima za dugove i minusima. Pa evo ih bore se.Samozdravlje je napisao/la:Kakve smo prijatelje imali u komsijama tada (mocni - prvaci) mislite da im ne bi odgovaralo da budu jedini u Kantonu . Pravno bi bili ugasni zbog dugovanja . Jos bi malo pogurala Listica i Lazni . No tako ja vidim to , vi drugacije .TETRAPAK je napisao/la:Ako aludiras na mene moje je ironicno. Prica da bi propali je smijesna ali se precesto koristi da se docara kako je prije Tana bilo lose. Naravno da je bilo lose, ali ne treba pisati gluposti da bi se tvrdio pazar.Laznjak je napisao/la:Malo i mi pretjerujemo, cuj kantonalna liga... Pa evo ih raspadaju se pa igraju PL. Bili bi mi ovdje, ali bi Zrinjski uzimao 7 godina titulu, a mi bi bili 3,4 svake godine, ne bi imali kamp, Bosnalijek bi nam bio sponzor, dresovi Legea i imali vi jednog Velkoskog koji bi odskako od svih. Pretjerujete vala.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma ne smijes imati ovdje misljenje drugacije od 3-4 pojedinca koja pokusavaju sve nas ubijediti da je uprava zasluzna za sve,a da Husref i igraci nemaju blage veze,cim mislis drugacije kazu da si strumf,naravno da Husref ima svoje greske,Al ovoliko pljuvanje ili kako ovdje vole reci kritika po nasem najtrofejnijem treneru je u najmanju ruku zalosno.zlo87 je napisao/la:@SarajevoJeBordo svakim tim na svijetu, svaki trener na svijetu, svaki igrac na svijetu ima takve utakmice bez zelje i motiva. Ti ili neces ili ne zelis da pogledas obje strane medalje, a u tvom slucaju sa druge strane je dupla kruna BiH, prva u historiji kluba, sa tim husrefovskim utakmicama kako ih ti nazivas. Ne mogu da shvatim da vam je neki pojedinac omrazeniji ili drazi od uspjeha kluba. A Husref je uz upravu, igrace i Hadzica najzasluzniji za proslu sezonu, isto kao sto je najzasluzniji za poraze prosle i ove sezone, al ti porazi su po tebi husrefovske utakmice, a pobjede i uspjesi su necije druge utakmice.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ta je utakmica bila izmedju 2 utakmice finala Kupa (3:0 ; 0:1) . Zato se ja bojim da nam Kup ne oteza put do Titule . No ljudi u klubu znaju bolje.zlo87 je napisao/la:@SarajevoJeBordo svakim tim na svijetu, svaki trener na svijetu, svaki igrac na svijetu ima takve utakmice bez zelje i motiva. Ti ili neces ili ne zelis da pogledas obje strane medalje, a u tvom slucaju sa druge strane je dupla kruna BiH, prva u historiji kluba, sa tim husrefovskim utakmicama kako ih ti nazivas. Ne mogu da shvatim da vam je neki pojedinac omrazeniji ili drazi od uspjeha kluba. A Husref je uz upravu, igrace i Hadzica najzasluzniji za proslu sezonu, isto kao sto je najzasluzniji za poraze prosle i ove sezone, al ti porazi su po tebi husrefovske utakmice, a pobjede i uspjesi su necije druge utakmice.
Slazem se za sve dobro - pohvale , za sve lose- kritika . Ko god bio .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
A sto se tice Ibaneza ko god kaze da nije dobar igrac,on nema pojma o fudbalu,realno najzvucnije pojacanje u zadnje vrijeme u nasoj ligi.Dolazak Ibaneza u nasu ligu moze biti samo dobra,stvar daj boze sto vise igraca tipa Ibaneza u nasoj ligi,a ako je moguce najvise u FKS.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Pazite sta pisete nemojte se zajebavati,imaju ovde tri pudlice sabrine pustene sa lanca laju na sviju ko ista kaze negativno u tom smjeru,ali samo laju ne ujedaju,i evo mene su provalili reklu su da sam strumf iz hrasnogSjeverjecudo je napisao/la:Ma ne smijes imati ovdje misljenje drugacije od 3-4 pojedinca koja pokusavaju sve nas ubijediti da je uprava zasluzna za sve,a da Husref i igraci nemaju blage veze,cim mislis drugacije kazu da si strumf,naravno da Husref ima svoje greske,Al ovoliko pljuvanje ili kako ovdje vole reci kritika po nasem najtrofejnijem treneru je u najmanju ruku zalosno.zlo87 je napisao/la:@SarajevoJeBordo svakim tim na svijetu, svaki trener na svijetu, svaki igrac na svijetu ima takve utakmice bez zelje i motiva. Ti ili neces ili ne zelis da pogledas obje strane medalje, a u tvom slucaju sa druge strane je dupla kruna BiH, prva u historiji kluba, sa tim husrefovskim utakmicama kako ih ti nazivas. Ne mogu da shvatim da vam je neki pojedinac omrazeniji ili drazi od uspjeha kluba. A Husref je uz upravu, igrace i Hadzica najzasluzniji za proslu sezonu, isto kao sto je najzasluzniji za poraze prosle i ove sezone, al ti porazi su po tebi husrefovske utakmice, a pobjede i uspjesi su necije druge utakmice.
Eto Oremusa za dvije hefte.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
U Barse bili povrijedjeni u ovoj sezoni Messi Suarez Dembele evo sad i Alba, u Realu povrijedjeno 5-6 igraca, jel to i njima Husref otjerao Jeleškovića ili su povrede sastavni dio fudbala? 
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ma uleti neki dan ovdje onaj navijac Zrinjskog i on se sjebo sta pisemo pa prokomentarisa lik. Samo navlacimo nekakve sive oblake iznad kluba, kukamo, neki napisase skocio Rahman na Husrefa, nema plata... Ljudi rijesavaju probleme koji postoje mi ih samo izmisljamo. Boga mi kao da smo 10g uzimali duple krune kakobse ponasaju pojedini. Ne smije niko kiksat odma se mrtve majke spominju, povrijedis se odma ide teorija zavjere.
Znate li doci na tekmu i dati podrsku, pa cemo na kraju podvuci crtu.
Znate li doci na tekmu i dati podrsku, pa cemo na kraju podvuci crtu.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Imas pice, ako je ostina, vec sam se prepo da necu dozivjeti povratak ROSpasica je napisao/la:Eto Oremusa za dvije hefte.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Napapijri, nedimmmm1337, Proximic, soe i 45 gostiju.