Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Lukaku i Martinez = Lukaku i po'
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Sarrifufna
Sa ovakvim pristupom Contea mozemo mi komotno otpisati prolazak grupe i tjt. Nisi kuci u stanju pobijediti slaviju, ovo ce se odraziti i na ligu, te ce sad pasti, mada nisu neku igru ni protiv udinezea pokazali. Bojim se da cemo mu uzaludno isplacivati 12 mil godisnje. Nece tu nista novo se desiti u odnosu na Spalettija.Pogba je napisao/la:3 posta za grcevit bod intera protiv nekih Čeha. Sutra 3 stranice u slučaju poraza Juventusa protiv jednog Atletica.
Inter nema pravo na kiks vise, a mora dobiti borussiu u medjusobnim.
Nema Siama nigdje, poslije prvog pol je nestao, inace je najglasniji bio kako ce rutinirati u ovoj grupi proci bez problema, i da je Lautaro najbolji igrac na terenuPogba je napisao/la:3 posta za grcevit bod intera protiv nekih Čeha. Sutra 3 stranice u slučaju poraza Juventusa protiv jednog Atletica.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako ovaj Napoli igra kvalitetan fudbal, šetat što ih uvijek zapadne jaka grupa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Salzburg i Genk, valjda to nije neka jaka grupa??Romagnoli13 je napisao/la:Kako ovaj Napoli igra kvalitetan fudbal, šetat što ih uvijek zapadne jaka grupa.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ove sezone je to malo drugačije, ali inače teška ih grupa zapadne.ronaldo99 je napisao/la:Salzburg i Genk, valjda to nije neka jaka grupa??Romagnoli13 je napisao/la:Kako ovaj Napoli igra kvalitetan fudbal, šetat što ih uvijek zapadne jaka grupa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo napoli igra napadcki protiv Liverpoola. Pristup ispravan, nema potrebe za kalkulacije, i strasno dobro igraju godinama evo vec. Treneri se mijenjaju ali oni igraju dobro idalje. Ancelotti izvede 4 napadaca protiv Liverpoola, a Conte 5 defanzivnih i udarajz bekovi poprecne pasove kroz sredinu napamet. To se uci u kadetima da se ne radi.
Pa lik je sviju stavio na svojoj nekoj listi pa nema skim vise komuniciratironaldo99 je napisao/la:Nema Siama nigdje, poslije prvog pol je nestao, inace je najglasniji bio kako ce rutinirati u ovoj grupi proci bez problema, i da je Lautaro najbolji igrac na terenuPogba je napisao/la:3 posta za grcevit bod intera protiv nekih Čeha. Sutra 3 stranice u slučaju poraza Juventusa protiv jednog Atletica.
#oluja
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel zna neko sto je stadion Napolia ovako poluprazan?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Može biti samo u pitanju neka rekonstrukcija ili kazna. Inače bi bilo prepuno.
Vjerovatno ovo prvo, spominjali su da kasne sa rekonstrukcijom, hvalaRomagnoli13 je napisao/la:Može biti samo u pitanju neka rekonstrukcija ili kazna. Inače bi bilo prepuno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Oluja
I prošle sezone je bio prazan a tad nisu ništa radiliStevieG8 je napisao/la:Vjerovatno ovo prvo, spominjali su da kasne sa rekonstrukcijom, hvalaRomagnoli13 je napisao/la:Može biti samo u pitanju neka rekonstrukcija ili kazna. Inače bi bilo prepuno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa jel dolazi ta oluja sa istoka??
Conte je takav trener i takav ce biti uvijek, ocekivati da ce se promjeniti je suludo. Jednostavno covjek je veliki motivator i dobar ligaski trener, nokaut utakmice tanak. Za Lp previse defanzivan ne mozes imati isti pristup protiv Barce i Slavije ali to je ono bitno da neprimim, a jedan cemo nekako uvaljati. I onda se desavaju Galatasaraji, Kopenhageni, Slavije, Benfice itd...
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pa samo se prisjetiti onih scena gdje bjezimo 10+ bodova u ligi par kola do kraja, a on izbaci najjaci tim da bi ovjeravao pobjede. A za par dana igras polufinale EL gdje bivas izbacen. I da, najjaci tim, poznat po rotitanju i crpljenju 13 po njegovom uskusu odabranih igraca.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma dobro, ne treba njih otpisivati opet, ova Conteova taktika će možda funkcionisati protiv Dortmunda ili Barce, ja vjerujem da oni mogu ostvariti bolji međusobni skor protiv bar jednog od ova dva tima, tipujem na uvijek 'naivni' Dortmund.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Boli nas qrac za LP. Bitno je da smo u ligi 4 od 4 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Obislo nevrijeme....opetronaldo99 je napisao/la:Pa jel dolazi ta oluja sa istoka??
Devet mjeseci pisate krv da izborite LP,i onda ispadnete u prvom koluMago je napisao/la:Boli nas qrac za LP. Bitno je da smo u ligi 4 od 4
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.