Sariel1987 je napisao/la:ok jasno ko dan ovi lazu, doduse, sute i ne javljaju se haha
samo mi nije jasno sto toliko branis senada?
branim i Azmira i Saliha i Senada jer znam sa cime su se sve suocavali i opet su neki rezultat dostavili.
Salih je imao najbolje rezultate a najmanju podrsku grada, 6000 mjesecno a igrao 2 finala kupa i 2x treci bio. Od vune nije moglo. On da je imao od grada 40 50000 mjesecno, opet bi imali trofej do sad. 2 finala u 2 godine, al **** ne igrmao lijepo, nije leprsavo, Sok igra izbij nabij na 1-0 , tuzlaci nauceni na Barca stil nezadovoljni
Azmir je sigurno imao najvecu perspektivu. Da je ostao do sad bi sigurno jedan trofej imali, ali malo je 4-0 protiv Sarajeva, nije navijace pozdravio, ne radi web stranica.
Senad je imao najlosije rezultate, ali je klub radio na stabilizaciji i poslovao najblize legalnom sto je ikad. Kako znam ? jbg radim takav posao gdje sto me zanima provjerim, izadje izvjestaj u medijima ili na portalu da su izmirili to i to, telefon i provjerim. Jest tacno, izmirili su znaci radi se . Rekao sam i do kad se radilo ispravno. Ali **** stabilizaciju daj rezultat, 100 god ni jednog trofeja.
zato sto nemam nikakav licni interes za svu trojicu, pa i za ove sad mogu govoriti onako kako jeste.
znate da sam bio pesimista i u vrijeme Azmira oko nekih stvari jer se nisu rjesavale, i na kraju ispade tako, ali kad gledas sa ove distance to je nista naspram dobrih stvari
svi su vodili klub na svoj nacin, na tri totalno suprotna. Salih i Adem na silu, na kupovinu sudija, istuc sudiju ako treba, zaprijeti, priprijeti- vrijeme pokaza da kod nas moras i tako.
Azmir na pare, platit ce i spreman je dat vise nego iko , ima taj podrinjski inat i tvrdoglavost da ce ustrajat - vrijeme pokaza da bez para ne mozes nigjde, a da za Slobodu treba i tvrdoglavost i inat.
Senad na taj neki jalijaski mentalitet, hampu, krkanluk , istjerivanje, rastjerivanje.
ali mi da budemo gospodski ugancan klub ko Bajern. Ne bi kupovali ni sudije, ne bi se razmetali ko Azmir, ne bi se seljacili ko Senad. Nego gospoda da budemo. E jbg nit smo mi Bajern nit je ovo Njemacka