Nije Mustafić krenuo, i mene interesuje ta sredina. Da li Rahman od prve ili pak s nekim još omladincem tu krenuti uz Andreja..BordoSarajevo je napisao/la:Marković
Šabanović Dupovac Kurdić Hodžić
Đokanović Mustafić
Guzina Salčin Cruz
Handžić
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozda Hodzic zaigra u vezi kao na mecu protiv Sirokog, a mali Imamovic ode na lijevog beka.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Hahahahahha[/quotMortemHz je napisao/la:paulus je napisao/la:O da dšda. sza god mi laprdali ovdje Ibanjez jr jedan od anajboljih igraca koji su dosli ovdje , sam njegov CV njegove se ne moze
sa nasom ligom ligpm, . Lhtap Evropsla takmicenja vise puts, u vecini klubova gdje je igrao, a klubovi su za nasu ligu divovi. Al nekrivim j naseg sportskog direktora ,a maseg S,D, Mamic , to je uprava trebala iskoristit u int , kluba , Mamic voli da ga voli da mu se povlladjuje i ima veze kake Hadzic moze sanjat , Trebalo se pokusat zovnut covjeka na tekmu Sarajeva sal i Godianju masve u interesu kluba , jer Mamic moze nas uoutit na prave adrese , ako smo spremni sta potrosit. Sitni interesi kocw acw u ivih zwnlji taji u dzsbK
smjesno tebi , ajd neka
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Gluho i daleko biloNapapijri je napisao/la:Mozda Hodzic zaigra u vezi kao na mecu protiv Sirokog, a mali Imamovic ode na lijevog beka.
Ide i Rahman od prveBordoSarajevo je napisao/la:Marković
Šabanović Dupovac Kurdić Hodžić
Đokanović Mustafić
Guzina Salčin Cruz
Handžić
I Sisic...mislim da bi Salcin mogao lijevo pocet prije Cruza
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Ne pamtim nezainteresovanijeg igraca, i losih odluka kao kod ovog igraca.
Uzas!!!
Uzas!!!
Kako povlasten polozaj, igra samo ako mora.Zip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Uzas!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma istrpit ga do ugovora, malo ovako neka igra sa juniorima.. šta ćeš, možda se i dogovore pred kraj ugovoraZip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Uzas!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako vele ovi iz kampa sto ih maze. Stanojevic ludjak bi sad zaigrao da se on pita, al nasi su maksimalno oprezni salju ga na neke testove.Laznjak je napisao/la:Imas pice, ako je ostina, vec sam se prepo da necu dozivjeti povratak ROSpasica je napisao/la:Eto Oremusa za dvije hefte.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma nije on ni za 18 igraca, a kamoli da mora igrati.fks74 je napisao/la:Kako povlasten polozaj, igra samo ako mora.Zip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Uzas!!!
Kad bude tamo nekad u Aprilu "Ko je sa nama do 2022?" i odbrojavanje ko neki dan komsijama i bum Aladin Sisic potpisao produženjeMortemHz je napisao/la:Ma istrpit ga do ugovora, malo ovako neka igra sa juniorima.. šta ćeš, možda se i dogovore pred kraj ugovoraZip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Uzas!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ja volim ovaj kup to je čudo jedno 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Njemu je mali mozak veći od velikogZip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Uzas!!!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
A sad Saraj'vo igraj i pobjedi!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Šarolik sastav danas...nadam se da necu pojesti kašiku i viljušku danas za rucak od nervoze...pamet u glavu momci 
Ne bi me cudilo, kako igra prva postava, sto god bude nije iznenadjenje. Iskreno, kup mi i nije nesto. Izgleda ni drugim klubovima, svi ce igrati sa kombinovanim sastavima.ado-hz je napisao/la:Šarolik sastav danas...nadam se da necu pojesti kašiku i viljušku danas za rucak od nervoze...pamet u glavu momci
Jedi ranije,prije utakmice.ado-hz je napisao/la:Šarolik sastav danas...nadam se da necu pojesti kašiku i viljušku danas za rucak od nervoze...pamet u glavu momci
ISTINA ZA VEDRANA!
Evo Tan izgleda kupuje Sporting Lisabon.
Pantelija je napisao/la:Nevezano za temu
Javite ko bi igrao termin, ponedeljak u 17:30, penny stup.
Ima nas vec 4-5 s ove teme pa eto ... da se skupimo
Ko hoce neka mi se javi u pp
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Lecler je napisao/la:Jedi ranije,prije utakmice.ado-hz je napisao/la:Šarolik sastav danas...nadam se da necu pojesti kašiku i viljušku danas za rucak od nervoze...pamet u glavu momci
Nema niko za basket????Pantelija je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Nevezano za temu
Javite ko bi igrao termin, ponedeljak u 17:30, penny stup.
Ima nas vec 4-5 s ove teme pa eto ... da se skupimo
Ko hoce neka mi se javi u pp
Haj to probaj organizovati....
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Hordas1990 i 16 gostiju.