FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ovaj portal je stvarno smijesan postao sto jest jest
cuj od jucer i danas se prica samo o sarajevu kako igraci nemaju ni za kifle i da nemaju struje
a sutra derby nezz sta da vam kazem nidje veze,,,,pozdrav za robijase
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- KB-TM87
- Kontakt:
ja derbija i ******fukara87 je napisao/la:ovaj portal je stvarno smijesan postao sto jest jest![]()
![]()
![]()
cuj od jucer i danas se prica samo o sarajevu kako igraci nemaju ni za kifle i da nemaju struje
![]()
![]()
![]()
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Interista di cuore
- Kontakt:
nisam ni ocekivo nista drugacije od tebe,svaka ti cast...sretno sutra,al bodovi ostaju namaBosco je napisao/la:Pozdrav za crveno-crnu braću, Sloboda i Čelik bi trebali biti bratski klubovi, moje ste simpatije davno osvojili kada su vaši momci (njih 10-ak) došli na košarkašku utakmicu Čelika i Slobode prije 3-4 godine i zajedno sa robovima navijali. Želim da samo utakmica bude fair i korektna pa nek pobijedi bolji. Pozdrav za pravu raju Tuzlake. Crveno-crne boje su naše !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
glup si jarane , to Sloboda- Celik nije derbyKB-TM87 je napisao/la:ja derbija i ******fukara87 je napisao/la:ovaj portal je stvarno smijesan postao sto jest jest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- KB-TM87
- Kontakt:
Jest derbi, al začeljafukara87 je napisao/la:glup si jarane , to Sloboda- Celik nije derbyKB-TM87 je napisao/la:ja derbija i ******fukara87 je napisao/la:ovaj portal je stvarno smijesan postao sto jest jest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e moj manijak sta ti znas ta je derby zacelja
ja koliko vidim Sloboda nije na zadnjem mjestu a Celik na predzadnjem tako da opet si dokazao koliko si glup ...

Slazem se sa @fukara87 ,dva dana se prica o gladnim igracima Sarajeva,ko je kriv,onaj zalizani otvorio dusu itd. ima i drugih klubova u ovoj ligi,sutra crveno crni derbi ni rijeci o tome,zao mi je momaka sto nemaju struje,i sto im u frizideru ima jedino sijalica,al ko im je kriv sto zive od praznih obecanja.
Rijeci najboljeg igraca Slobode uz Joguncica:
Ono što mogu reći je da od 15 klubova koliko sam promjenio, ne računajući slovačku Zilinu, u Slobodi su plate najredovnije
A sutra abd da Sloboda uzme tekmu.
EDIT: Ulaznica 5 km
Rijeci najboljeg igraca Slobode uz Joguncica:
Ono što mogu reći je da od 15 klubova koliko sam promjenio, ne računajući slovačku Zilinu, u Slobodi su plate najredovnije
A sutra abd da Sloboda uzme tekmu.
EDIT: Ulaznica 5 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Baš me zanima kako će proteći veliki " derby ", uz jedno 1ooo - 15oo gledalacafukara87 je napisao/la:e moj manijak sta ti znas ta je derby zaceljaja koliko vidim Sloboda nije na zadnjem mjestu a Celik na predzadnjem tako da opet si dokazao koliko si glup ...
![]()
Ma nije bojkot više, to je davno prekinuto, ali rasuli su se Robijaši i dijele se na dvije skupine sad na domaćim utakmicama : na one na sjever što su prešli i oni što su na jugu ostali. ako budu dolazili vjerovatno će doći jedna ekipica, znam ih dosta momaka, stvarno dušu i sre za Čelik daju.slani grad je napisao/la: i ja se nadam da ce CRVENO-CRNI derby proci bez problema i naravno nek pobijedi bolji....mislim da ce i Tusanj sutra biti dobro popunjen jer Likce igra fino za oko a mi smo malo digli formu...jeli robija jos u bojkotu i dali to sutra dolazi samo ova agentura....mada mi nije jasno gdje misle da ih smjeste...to kod skole je stvarno predaleko i ne vidi se gotovo nista od terena![]()
Što se tiče utakmice, samo da prođe sve fair i korektno i nek pobijedi bolji.
- slani grad
- Kontakt:
trolas bezveze temu...hoces da ti postavljam linkove vasih VELIKIH derbija sa pitama pred 1000-2000 gledalaca...ne ispadaj ofiran i o.d.j.e.b.i u poskocima sa ove teme strucnjakKB-TM87 je napisao/la:Baš me zanima kako će proteći veliki " derby ", uz jedno 1ooo - 15oo gledalacafukara87 je napisao/la:e moj manijak sta ti znas ta je derby zaceljaja koliko vidim Sloboda nije na zadnjem mjestu a Celik na predzadnjem tako da opet si dokazao koliko si glup ...
![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Joge izjavio da Celik nema sta traziti na Tusnju,vidjecemo 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nema šta tražiti, ali ima šta uzeti xDharry_90 je napisao/la:Joge izjavio da Celik nema sta traziti na Tusnju,vidjecemo
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Hajde postavi.slani grad je napisao/la:trolas bezveze temu...hoces da ti postavljam linkove vasih VELIKIH derbija sa pitama pred 1000-2000 gledalaca...ne ispadaj ofiran i o.d.j.e.b.i u poskocima sa ove teme strucnjakKB-TM87 je napisao/la:Baš me zanima kako će proteći veliki " derby ", uz jedno 1ooo - 15oo gledalacafukara87 je napisao/la:e moj manijak sta ti znas ta je derby zaceljaja koliko vidim Sloboda nije na zadnjem mjestu a Celik na predzadnjem tako da opet si dokazao koliko si glup ...
![]()
ali nema para,sve se rastalilo....
Sutra od utakmice očekujem prije svega dobru fudbalsku predstavu (ako je to u našem slučaju moguće...) i naravno, neka bolji pobjedi (Sloboda). =)
Spammer
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako ponove igru kao u prvom poluvremenu protiv Olimpica, doci ce sigurno do pobjede...
Ja se vracam starim navikama i propustam tekmu.
Ja se vracam starim navikama i propustam tekmu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
Jest derbi, al začeljaKB-TM87 je napisao/la:glup si jarane , to Sloboda- Celik nije derbyfukara87 je napisao/la:ja derbija i ******KB-TM87 je napisao/la:ovaj portal je stvarno smijesan postao sto jest jest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pametniji si kad sutis...javis se samo da bi zakuhao nemas pametnijeg posla....cccc...internet huligan..zbog takvih kao ti svijet nemoze normalno komentarisati na forumu...
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
bili smo dva puta na sjeveru ali nedaju nam vise iz navedenog razloga radi sigurnosti navijaca...rtm86 je napisao/la:Jeste li vi počeli koristit onu novu tribinu (natkriveni dio) ?
ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
[quote="brazzo"]ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti
[/quot
ja ocekujem sutra tesku utakmicu protiv Celika al isto tako se nadam da cemo sutra pobijedit uz dobro sudjenje sa ovom pobjedom igrat cemo dobar kantonalni derby sledecu subotu sa Zvijezdom
u kojem se potajno nadam bodovima

ja ocekujem sutra tesku utakmicu protiv Celika al isto tako se nadam da cemo sutra pobijedit uz dobro sudjenje sa ovom pobjedom igrat cemo dobar kantonalni derby sledecu subotu sa Zvijezdom
Ja još čekam da postaviš te linkove sa derbija Željo-Torpedo,gdje ima 1000-2000 navijača?fukara87 je napisao/la:brazzo je napisao/la:ono što je sigurno je da će se crveno crni sutra radovati a ko će to biti[/quot
ja ocekujem sutra tesku utakmicu protiv Celika al isto tako se nadam da cemo sutra pobijedit uz dobro sudjenje sa ovom pobjedom igrat cemo dobar kantonalni derby sledecu subotu sa Zvijezdomu kojem se potajno nadam bodovima
![]()
ali nema para,sve se rastalilo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.