Ide i Rahman od prveBordoSarajevo je napisao/la:Marković
Šabanović Dupovac Kurdić Hodžić
Đokanović Mustafić
Guzina Salčin Cruz
Handžić
I Sisic...mislim da bi Salcin mogao lijevo pocet prije Cruza
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ide i Rahman od prveBordoSarajevo je napisao/la:Marković
Šabanović Dupovac Kurdić Hodžić
Đokanović Mustafić
Guzina Salčin Cruz
Handžić
Kako povlasten polozaj, igra samo ako mora.Zip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Ne pamtim nezainteresovanijeg igraca, i losih odluka kao kod ovog igraca.
Uzas!!!
Ma istrpit ga do ugovora, malo ovako neka igra sa juniorima.. šta ćeš, možda se i dogovore pred kraj ugovoraZip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Uzas!!!
Tako vele ovi iz kampa sto ih maze. Stanojevic ludjak bi sad zaigrao da se on pita, al nasi su maksimalno oprezni salju ga na neke testove.Laznjak je napisao/la:Imas pice, ako je ostina, vec sam se prepo da necu dozivjeti povratak ROSpasica je napisao/la:Eto Oremusa za dvije hefte.
Ma nije on ni za 18 igraca, a kamoli da mora igrati.fks74 je napisao/la:Kako povlasten polozaj, igra samo ako mora.Zip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Uzas!!!
Kad bude tamo nekad u Aprilu "Ko je sa nama do 2022?" i odbrojavanje ko neki dan komsijama i bum Aladin Sisic potpisao produženjeMortemHz je napisao/la:Ma istrpit ga do ugovora, malo ovako neka igra sa juniorima.. šta ćeš, možda se i dogovore pred kraj ugovoraZip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Uzas!!!
Njemu je mali mozak veći od velikogZip je napisao/la:Do kad ce ovaj Sisic vise imati povlasten polozaj u izboru prvih 11 ili 18 igraca.
Uzas!!!
Ne bi me cudilo, kako igra prva postava, sto god bude nije iznenadjenje. Iskreno, kup mi i nije nesto. Izgleda ni drugim klubovima, svi ce igrati sa kombinovanim sastavima.ado-hz je napisao/la:Šarolik sastav danas...nadam se da necu pojesti kašiku i viljušku danas za rucak od nervoze...pamet u glavu momci
Jedi ranije,prije utakmice.ado-hz je napisao/la:Šarolik sastav danas...nadam se da necu pojesti kašiku i viljušku danas za rucak od nervoze...pamet u glavu momci
Pantelija je napisao/la:Nevezano za temu
Javite ko bi igrao termin, ponedeljak u 17:30, penny stup.
Ima nas vec 4-5 s ove teme pa eto ... da se skupimo
Ko hoce neka mi se javi u pp
Lecler je napisao/la:Jedi ranije,prije utakmice.ado-hz je napisao/la:Šarolik sastav danas...nadam se da necu pojesti kašiku i viljušku danas za rucak od nervoze...pamet u glavu momci
Nema niko za basket????Pantelija je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Nevezano za temu
Javite ko bi igrao termin, ponedeljak u 17:30, penny stup.
Ima nas vec 4-5 s ove teme pa eto ... da se skupimo
Ko hoce neka mi se javi u pp
I to prstimaLecler je napisao/la:Jedi ranije,prije utakmice.ado-hz je napisao/la:Šarolik sastav danas...nadam se da necu pojesti kašiku i viljušku danas za rucak od nervoze...pamet u glavu momci
Špagete danas...izvodljivo je sa prstimaStroj1946 je napisao/la:I to prstimaLecler je napisao/la:Jedi ranije,prije utakmice.ado-hz je napisao/la:Šarolik sastav danas...nadam se da necu pojesti kašiku i viljušku danas za rucak od nervoze...pamet u glavu momci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.