FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hodzic , amaterska greska.
a najgori mrtvi guzina, koji ne moze ocean sa broda pogoditi
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Salji ih u Mladost i u pm ni tamo nr bi mogli igrati
1946
- Kockoglavi
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Počeo je sa najačim veznim redom još od Celtika. Rahman, Djokanovic i Mustafić. Šta hoćeš?Zip je napisao/la:Hoce to kad podcijenis ekipu tako sto posaljes drugi tim i juniore dole, bahati Husref !!!!

Treba stoper treci....treba zadnji vezni...
Da je poslao prvi tim i izgubi od Citya bilo bi što ih nije odmara a dao priliku ovim šabanima. Sad nam treba biti jasnije što smo lani igrali sa 15 igrača u rotaciji od kojih nas je pet napustilo ove sezone...Zip je napisao/la:Hoce to kad podcijenis ekipu tako sto posaljes drugi tim i juniore dole, bahati Husref !!!!
ono fudbaler ?

yebo mu rs dijeteee
Meni popravljaju dan, cuj hocemo li uci u ligu ako sad pobjedimo? koji su oni na tabeli, šesti hahahahhaha mali sta bacas odma loptu pizda ti materina, baci je pod tribinu i onda idi po njuOsmanhodzicBuco je napisao/la:Oplaka ja ovoj objektivnoj publici Ljubuškoj... kakva braća

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Na to za loptu sam oplako.Laznjak je napisao/la:Meni popravljaju dan, cuj hocemo li uci u ligu ako sad pobjedimo? koji su oni na tabeli, šesti hahahahhaha mali sta bacas odma loptu pizda ti materina, baci je pod tribinu i onda idi po njuOsmanhodzicBuco je napisao/la:Oplaka ja ovoj objektivnoj publici Ljubuškoj... kakva braća

Malo me stid
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Handzic igra...ElCartel11 je napisao/la:Nije mi jasno sto barem Handzica nije poveo, Guzini se lijepo zahvaliti posle utakmice i reci mu da potrazi novi klub, kakav odron od napadaca da ne moze treceligasu zabiti.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, budzak, Burberry46, CentarsutNaClanak921, Cwirek, denimen99, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, JackW, Kyle88, mire971, MojaMalenkost, MostarReds22, Mostarska, Napapijri, NeSamSafetee, Pact1921, Pantelija, PeppermintSA, plisek, Proximic, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, skoJaa, StarmoCity, svihsedamsamuraja, Taree, Tatamata1946, TigerWoods, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, vedinjo98, Velaxsa, Vjecnobordo, Zagor i 306 gostiju.