Šta ovo miješaš latinicu i ćirilicuFoSte95 je napisao/la:ja obih budala što čovjeku dres skinuše, kako bi ih ja pošamarao
Raspade se Olimp nakon penala, do tog momenta su bili bolji.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Šta ovo miješaš latinicu i ćirilicuFoSte95 je napisao/la:ja obih budala što čovjeku dres skinuše, kako bi ih ja pošamarao
hahahahahah dok ja skontam kakva latinica i ćirilicaDerdiyok je napisao/la:Šta ovo miješaš latinicu i ćirilicuFoSte95 je napisao/la:ja obih budala što čovjeku dres skinuše, kako bi ih ja pošamarao![]()
![]()
![]()
Raspade se Olimp nakon penala, do tog momenta su bili bolji.

Ja isto upravo pomislih. Kaze Sissoko bolji igrac od Ndombelea.Lillard je napisao/la:Koja levatina je komentator na areni, lupa i boli ga qrac
Kad Son misli ici u vojsku?Derdiyok je napisao/la:Čudo ne ubacuje Sona ili Lamelu
Ništa od toga, zabiberio ga Japancima i oprostili muLEO10 je napisao/la:Kad Son misli ici u vojsku?Derdiyok je napisao/la:Čudo ne ubacuje Sona ili Lamelu
Šablonski, ko ValverdeDerdiyok je napisao/la:Čudo ne ubacuje Sona ili Lamelu
Osvojio je zlato na Azijskim igrama prosle godine i oslobodjen je vojnog roka.LEO10 je napisao/la:Kad Son misli ici u vojsku?Derdiyok je napisao/la:Čudo ne ubacuje Sona ili Lamelu
Isto tako u DE na SkyTekashi je napisao/la:Bayern-Zvezda na Nova BH![]()
![]()
![]()
. O **** li vam 100 majki
Ne mozes tekme pogledat ni jedne nigdje kad Svabo igra. Cak i ako je Bayern ili Borussia u isto vrijeme, ne mozes nista drugo pogledat ni u jednom baru ili pubu, i to u Frankfurtu (!). Spomenes Juve, smiju ti se, otac ih ****.emir_ je napisao/la:Isto tako u DE na SkyTekashi je napisao/la:Bayern-Zvezda na Nova BH![]()
![]()
![]()
. O **** li vam 100 majki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.