SarajevoJeBordo je napisao/la:Što taj isti Husref ne kaže rumenom, sabry i emiru, "Ovo što mi nudite ne želim, ne smatram kvalitetnim, nije dovoljno dobro da realizuje ono što ja zamislim. Ja sam trenerčina i idem u klub koji će mi dati ono što hoću." Zašto to stručnjak i obrazli ljudina ne uradi? Ja ću prvi reći majstore svaka čast **** si nam mater svima.
Želja Musemića nakon duple je da sljedeće sezone budemo bolji, to je izjavio. Obzirom kako smo igrali ljestvica je visoko podignuta. Istina je da je tražio pojačanja, nešto je dobio, nešto nije.
Sigurno nije u potpunosti zadovoljan ali nije toliko ni nezadovoljan da bi ustupio mjesto potencijalnom Ješiću, Jarniju, Švrakiću, Varešanoviću...
Ipak, malo si pogriješio. Nije on to rekao rumenom, sabry i emiru već sebi, čuo je to Kamuflzn, ovim rječima: "Ja sam trenerčina, ne idem nigdje, čak iako nisam dobio što sam zamislio i s ovim mogu ispuniti cilj (trofeji), pa čak i ako bude masovnih povreda, bolji sam od svih trenera pa ću ih nadmudit u velikoj većini tekmi".
Dobro, kad ti možeš sra.t, mogu i ja
Husref ima dvije velike sramote (derbi, atalanta), ali prije tih utakmica ima i 0:3 i 2:2 i poslije duplu krunu.
Vama pojedincima više izgleda smeta te dvije sramote nego dupla i silna radost nakon toga.
Veliki bijeli papir sa dvije tačkice. Vi samo o tačkicama i samo to primjetite, džaba što je 99,9% papira bijelo.
Kritikujete, pišete jedno te isto u vezi trenera i kad se neko zakači ovako kao ja sad onda krećete još jače ali sa riječima "babo", "za vas je on veći od kluba"....
Uzeću za primjer zadnjih 20 trenera, DA SMO BAR SA JEDNIM BILI ZADOVOLJNI bio bih ja u prvom redu da mjenjamo trenera. Ali nismo u mogućnosti niti sposobni trenutno naći boljeg. A i šta će nam kad imamo rezultate?
Napravio je veliku sramotu u derbiju ali isto je napravio i 0:3 i duplu krunu. Ustvari nije on napravio, svi su napravili i sramotu i ponos, svi zajedno.
Bitni su rezultati i trofeji. Kome je još od nas uspješna sezona u kojoj smo uzeli konama titulu golom Bekića iz penala? Jel je još slaviš?
Hajmo ba zbiti redove, napuniti sjever Tušnja u subotu. Pobjedit naguzove i zasjest na prvo mjesto. Odradit tih ostalih 4 tekme i onda imamo strašnu ekipu jer se onda vraćaju povrijeđeni.