FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 sep 2019, 00:59

Sjeverjecudo je napisao/la:Ma vama Ferguson ne bi valjao a ne Husref,sreca pa ne mozete uraditi nista po tom pitanju,Husref ce ostati na klupi,a vi i dalje pljujte po forumu.
Samo vam jos Tobe fali i ekipa na okupu.
Nama igra ne valja. Ne svidja nam se sto nam raspali Zeljeznicar zabije 5 komada. Ne svidja nam se sto se patis protiv svake ekipe u ligi, a evo i u kupu sa nuzeligasima.
Ne svidja nam se sto kad odemo na utakmicu samo se nasikiramo koliko smo tanki. Navijaca sve manje na stadionu, sa razlogom.
Ko je kriv za to?

Ako se ti zadovoljavas ovim nivom koji sad imamo, onda blago tebi.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 19 sep 2019, 01:00

Ja sam Husef Musemic.
Sa vama sam do 2021 godine.
Idemo u nove pobjede !
JEDAN JE ŠEF
slika
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 sep 2019, 01:02

Laznjak je napisao/la:Ja sam Husef Musemic.
Idemo u nove pobjede !
JEDAN JE ŠEF
slika
Jos samo da se posloze kockice sa igrackim kadrom, i u ovoj ligi bit cemo dominantni. A za evropu jbg., treba puno više para pa cak i stadion...

Kurs je isti, sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikad odustati necemo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 sep 2019, 01:06

ledesma je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Obzirom na to kakav odnos ima s kapitenom, poređenje s djevojkom ima smisla.

Nigdje njemu ne fali igrač, na svakoj poziciji ima 2 igrača. Može se pričati o tome da mu fali kvalitet kakav on želi. I dalje ostaje isto pitanje, zašto radi u takvim uslovima?

Puca mi **** za upravu i za svakog uposlenika i igrača u klubu. Samo me vrijeđa kad se pojedinac pravi vaznijim od kluba i kad se uzrok za nesto trazi na pogresnom mjestu. Volio bi da ode ova uprava, da dođe SDA uprava za koju klošarija lobira, da oguli opet klub, pa šta misliš kome će se prvo kolektivno **** majka za rezultatske neuspjehe?
Totalno si skren'o s kursa.

Ti ko da navijaš da budemo loši samo da Husref ode. Vi sto ga vise pljujete mi cemo ga sve vise braniti i to je to. Đaba ti pokusavas nesto izmisljati, vidis da vam ne ide.
Dozvoli da ti objasnim razliku između kritike i pljuvanja:

Ovo što ja pišem je kritika na račun rezonovanja tebe i drugih ovdje i kritika na račun ponašanja i obavljanja posla šefa SSa.

A ovo ispod je pljuvanje:
slika
slika
slika
slika
Vidiš majstore, ne možeš ti nikome pisati o nekom kursu. Ja nikad za Husrefa nisam napisao ovakve stvari, a optužuješ me da ga pljujem. Ja samo smatram da je on loš trener i za naše okvire jer mu je za svaki uspjeh potrebna ekipa za klasu jača od svih ostalih. Ja sam bio za odlazak ove uprave u eri Duljevica, Sarica, a nikad ovakve bljuvotine nisam pisao. A ti ćeš uvijek u zavisnosti od rezultata mijenjati svoje mišljenje na ovakav način jer imaš mozak petogodišnjaka.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 19 sep 2019, 01:08

ledesma je napisao/la:
Idemo u nove pobjede !
JEDAN JE ŠEF
slika
Jos samo da se posloze kockice sa igrackim kadrom, i u ovoj ligi bit cemo dominantni. A za evropu jbg., treba puno više para pa cak i stadion...

Bratara, samo podrska od Sabre do cistacice, dok god imamo rezultate. Nismo kone da je*emo mater igracima i treneru radi jednog poraza. Meni je samo Sabra na ispitu, za derbi hocu 5% junfovima na Kosevu sve dok nam ne daju 3000 karata za golubarnik. Vise dobijali kad je bila rusevina nego sad kad je renoviran.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 sep 2019, 01:12

Laznjak je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Idemo u nove pobjede !
JEDAN JE ŠEF
slika

Bratara, samo podrska od Sabre do cistacice, dok god imamo rezultate. Nismo kone da je*emo mater igracima i treneru radi jednog poraza. Meni je samo Sabra na ispitu, za derbi hocu 5% junfovima na Kosevu sve dok nam ne daju 3000 karata za golubarnik. Vise dobijali kad je bila rusevina nego sad kad je renoviran.
Pa on ti yebe majke svima iz minute u minutu kako se rezultat mijenja, a ne po utakmici. :rol: :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2019, 01:13

Evander je napisao/la:
Sjeverjecudo je napisao/la:Ma vama Ferguson ne bi valjao a ne Husref,sreca pa ne mozete uraditi nista po tom pitanju,Husref ce ostati na klupi,a vi i dalje pljujte po forumu.
Samo vam jos Tobe fali i ekipa na okupu.
Nama igra ne valja. Ne svidja nam se sto nam raspali Zeljeznicar zabije 5 komada. Ne svidja nam se sto se patis protiv svake ekipe u ligi, a evo i u kupu sa nuzeligasima.
Ne svidja nam se sto kad odemo na utakmicu samo se nasikiramo koliko smo tanki. Navijaca sve manje na stadionu, sa razlogom.
Ko je kriv za to?

Ako se ti zadovoljavas ovim nivom koji sad imamo, onda blago tebi.
Ma niko nije zadovoljan ovom igrom, tabela je super kako igramo. Husref ima krivicu, trener je i on odgovara za rezultate i igru al treba priznati da s ovim ulaganjima i ovim igrackim kadrom u europi ne mozemo nista ocekivati. I u nasoj ligi bit ce povuci potegni

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2019, 01:24

Zeko87 je napisao/la:Svaka ekipa ima zacrtane ciljeve pred svaku sezonu, ako je uprava pred Husrefa stavila uslov da se odabrani titula i da određena minutaža akademcima, prije kraja sezone ne možeš reći da li je uspio ili ne. To što je izgubio derbi, što nama igra nije po volji, ne utječe niti ugrožava njegovu poziciju. Prvi korak ka napretku je da se izdignemo iznad tog da nam rezultat derbija utječe na uspješnost sezone. Ja bi sad potpisao da Štrumfovi u derbijima uzimaju bodove, a mi na kraju titule, pa nek i dalje izbacuju kolekcije dresova za svaku pobjedu, a mi u maju proslavljamo duple krune.
Ti si ubaceni element :urnebes: . Da nisi Ti onaj Jeleskovic ? Ako nisi strunf , osvjezenje si na pdf :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 sep 2019, 01:38

Samozdravlje je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:Svaka ekipa ima zacrtane ciljeve pred svaku sezonu, ako je uprava pred Husrefa stavila uslov da se odabrani titula i da određena minutaža akademcima, prije kraja sezone ne možeš reći da li je uspio ili ne. To što je izgubio derbi, što nama igra nije po volji, ne utječe niti ugrožava njegovu poziciju. Prvi korak ka napretku je da se izdignemo iznad tog da nam rezultat derbija utječe na uspješnost sezone. Ja bi sad potpisao da Štrumfovi u derbijima uzimaju bodove, a mi na kraju titule, pa nek i dalje izbacuju kolekcije dresova za svaku pobjedu, a mi u maju proslavljamo duple krune.
Ti si ubaceni element :urnebes: . Da nisi Ti onaj Jeleskovic ? Ako nisi strunf , osvjezenje si na pdf :thumbup:
Ne možeš ti tako pisati Zeko. Kakva je to objektivnost? Il se pridruži ZA UPRAVU ili ZA HUSREFA ili napusti pdf odma!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 19 sep 2019, 01:51

Zeko lopoveeee. Odluci se nemoj stajat izmedju zaracenih strana. Mi se ovdje svi slazemo da mrzimo zeljeznicar, ostalo se samo koljemo :mrgreen:
Fol nas Panto zove ne neke termine, da nas udara u duelima, dok ne kupim kostobrane ignorisem pozive :nene:

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2019, 01:58

Bogami cini mi se da nas je velika vecina dobro bolesna . Bordo nam i Vjecna vatra pred ocima. @Zeko bjezi , dok si pametan . Ograma je ovdje .
Ili nam pomozi , sevap bi Ti bilo . :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 19 sep 2019, 02:40

Ma u maju se slavi, vjerujem u ove momke aBd !
Još uvijek zamišljam sredinu Gavrić - Rahmanović - Stanojević auu.
Da li igra Gavrić u Tuzli nisam to upratio nikako i ako ne igra je li nešto ozbiljno?

SVI U TUZLU !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 19 sep 2019, 02:43

Samozdravlje je napisao/la:Bogami cini mi se da nas je velika vecina dobro bolesna . Bordo nam i Vjecna vatra pred ocima. @Zeko bjezi , dok si pametan . Ograma je ovdje .
Ili nam pomozi , sevap bi Ti bilo . :rol:
Sta li njega navede da se prikljuci, jos nas pratio duzi period.
Ma i on je neka izgoretina, samo treba vremena da se otkrije. Ko danas normalan navija za Sarajevo :urnebes:

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 19 sep 2019, 06:36

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Ne možeš ti tako pisati Zeko. Kakva je to objektivnost? Il se pridruži ZA UPRAVU ili ZA HUSREFA ili napusti pdf odma!
Ma kakvi :) svašta sam nešta, štrunf i podvojena ličnost nisam. :D

Vežu me emocije cijeli život za FKS. Husref mi je bio prvi trener tamo nekad iza rata, pa dohvaćaj lopte iza golova, pa sjever ko dijete, pa malo zapad, sad istok kad obveze dopuste.. Tako da vas sve dobro razumijem :)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 sep 2019, 07:02

Kad vec neko poteze pricu o pojacanjima i da isti nije dobio sto je trazio...

"Treba nam štoper, vezni igrač jer je pitanje oko Stanojevića još otvoreno. Ne znamo kad će se vratiti. Uskoro će biti pregledi i vidjet ćemo kada na njega možemo računati. Želje su jasne. To su uglavnom igrači koji igraju defanzivnije. Nadam se da ćemo riješiti poziciju lijevog beka. Bekić je otišao, Pidro će biti dugo van terena i na njega dugo nećemo računati. Ima tu određenih problema, nećemo žuriti, ne želimo da pogriješimo, kao što nismo ni zimus. Pokušat ćemo dići tu letvicu igrača koji dolaze, kroz Lazića gledamo taj kvalitet igrača koje želimo. Crepulja je u trenažnom procesu, ugovor mu je istekao, pregovara sa klubom i do mene to nije", istakao je Musemić.

Serbecic
Oremus
Letic
A prioritet je da se ekipa puno ne mjenja.. pa sad uzmite i izanalizirajte jel dobio sta je trazio ili ne.... Jedino oko veznog mozemo pricati, al da se Oremus nije povredio nebi pricali o tome.

Mi bi svi voljeli da je doslo hejbet novih super kvalitetnih igraca.... Al je to sad nemoguce... Ionako je ekipa skupa za nase uslove, najskuplja...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 19 sep 2019, 07:29

Kamuflazn je napisao/la:Dinamo ulaze u igrace i u sve sto treba za igrace. Dinamo placa jednog igraca ko mi 27. Zvezda takodjer. Nasi igraci nisu jaki psihicki tako ni fizicki. Dinamo.je sigurno 20ak godina ispred nas. Bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar nema nista sve ostalo je prdimahovina. Pa na kraju trebas imati i srece, vidimo na primjeru austrijskog red bulla tek su ove godine usli u LP. Dobri i obuceni igraci i onda se pofajtat bez toga plafon da odigras dobro i da kazes nismo se obrukali.
Kovacevic,Pidro,Rahmanovic,Kapic,Stanojevic,Mujakic,Lazic ,Crepulja ,Tatar, Ahmetovic(u formi)- 10 igraca.I puno losiji treneri bi Titulu osvojili , a ne Musemic(najbolji u BiH). Ja bih osvojio , iako mi je tenis prvi sport(salim se ).

Ne kontam sta je poenta :D i kako je moje i tvoje povezano?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 19 sep 2019, 07:43

Covjek prvi bez 7 igraca u jednom momentu bez 9. I dodju debili i pametuju koji ne idu na tekme. Stadion kaze svaku tekmu sta misli.
Da su svi zdravi jucer bi ti igrali ovi sto su standardni. Izmisljate razne podvale radi sitnih interesa. Al mozete nam svima **** popusiti pa tako i Musemicu. Balije. Dupla, i idemo po novu titulu.
A vi se jedite a mi cemo vam se smijati.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 sep 2019, 07:51

SarajevoJeBordo je napisao/la:Što taj isti Husref ne kaže rumenom, sabry i emiru, "Ovo što mi nudite ne želim, ne smatram kvalitetnim, nije dovoljno dobro da realizuje ono što ja zamislim. Ja sam trenerčina i idem u klub koji će mi dati ono što hoću." Zašto to stručnjak i obrazli ljudina ne uradi? Ja ću prvi reći majstore svaka čast **** si nam mater svima.
Želja Musemića nakon duple je da sljedeće sezone budemo bolji, to je izjavio. Obzirom kako smo igrali ljestvica je visoko podignuta. Istina je da je tražio pojačanja, nešto je dobio, nešto nije.
Sigurno nije u potpunosti zadovoljan ali nije toliko ni nezadovoljan da bi ustupio mjesto potencijalnom Ješiću, Jarniju, Švrakiću, Varešanoviću...
Ipak, malo si pogriješio. Nije on to rekao rumenom, sabry i emiru već sebi, čuo je to Kamuflzn, ovim rječima: "Ja sam trenerčina, ne idem nigdje, čak iako nisam dobio što sam zamislio i s ovim mogu ispuniti cilj (trofeji), pa čak i ako bude masovnih povreda, bolji sam od svih trenera pa ću ih nadmudit u velikoj većini tekmi".
Dobro, kad ti možeš sra.t, mogu i ja :D

Husref ima dvije velike sramote (derbi, atalanta), ali prije tih utakmica ima i 0:3 i 2:2 i poslije duplu krunu.
Vama pojedincima više izgleda smeta te dvije sramote nego dupla i silna radost nakon toga.

Veliki bijeli papir sa dvije tačkice. Vi samo o tačkicama i samo to primjetite, džaba što je 99,9% papira bijelo.

Kritikujete, pišete jedno te isto u vezi trenera i kad se neko zakači ovako kao ja sad onda krećete još jače ali sa riječima "babo", "za vas je on veći od kluba"....

Uzeću za primjer zadnjih 20 trenera, DA SMO BAR SA JEDNIM BILI ZADOVOLJNI bio bih ja u prvom redu da mjenjamo trenera. Ali nismo u mogućnosti niti sposobni trenutno naći boljeg. A i šta će nam kad imamo rezultate?

Napravio je veliku sramotu u derbiju ali isto je napravio i 0:3 i duplu krunu. Ustvari nije on napravio, svi su napravili i sramotu i ponos, svi zajedno.
Bitni su rezultati i trofeji. Kome je još od nas uspješna sezona u kojoj smo uzeli konama titulu golom Bekića iz penala? Jel je još slaviš?

Hajmo ba zbiti redove, napuniti sjever Tušnja u subotu. Pobjedit naguzove i zasjest na prvo mjesto. Odradit tih ostalih 4 tekme i onda imamo strašnu ekipu jer se onda vraćaju povrijeđeni.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 19 sep 2019, 07:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 sep 2019, 07:51

Dupovac, hodzic, sisic nisu za ovog kluba jednostavno nemaju intelekt da bi iskoristili iskustvo koje imaju...nikakvu mirnocu u igri nista, cak paniku unose i medju prvima padaju...

Akademce ne mogu kritikovat jer ni Andjusic isto nije valjao pa se fino proda, Mihojevic, pa kobiljar, i mnogi drugi....moze se uzet bar 300 milja i na najgorem....

Treba naci iskusnog kvalitetnog stopera od kojeg ima nesto i da moze zamjeniti prvi duo ako bude potrebe...destruktivca takodje koji bi eventualno i na stopera mogao ako zatreba...i jedno upotrebljivo krilo poput Fanima koje ima i znanje i brzinu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 19 sep 2019, 08:04

joker90 je napisao/la:Atalanta vaffanculo!! :kafa:

:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 10 gostiju.