FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba zaganjat ovog Pršeša iz Slobode
Znam ga dok je za Olimpik i za Zvijezdu igro radilica samo takva
mosa lošmi stićko tit-ula!
Napokon dosadila ta temabraco je napisao/la:Evo sad će kraj poluvremena, a niko još nije pitao A KAKO MOŽE DINAMO, A MI NE?
Vremena se mijenjaju.
@Tihi, brate, de nam neki izvjestaj sa tekme
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kao da me malo podsjeća na Blagojevića.1921boy je napisao/la:Treba zaganjat ovog Pršeša iz Slobode
- MocMahale444
Niki batbraco je napisao/la:Kao da me malo podsjeća na Blagojevića.1921boy je napisao/la:Treba zaganjat ovog Pršeša iz Slobode

Nemoj nam pojacanja iz nase lige, mozda nesto za klupe udure ali za prvih 11 imamo oke tim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
E ali fakat nije loš igrač. Čak sam poprilično siguran da je neko na ovoj temi prošle sezone pisao da je Pršeš zapao Amaru za oko.
- MocMahale444
Mozda grijesim ali veliki problem je pritisak igraca koji dodju u nas klub.
Cesto imamo priliku da vidimo kako igrac kod nas nEmRe meda a negdje drugo kad ode igra u 16.
Sto se tice pojacanja ono koliko para toliko i muzike.
Jos sad isticu ugovori mnogim igracima ako potrefio kako treba.
Nego bio jednom jedan bivsi vlasnik manjeg sarajevskog kluba pa rece :
The **** claims that Vinny Tan’s lack of knowledge is ‘staggering’, and that last season he was ‘angry’ at the lack of goals from Cardiff’s full-backs and…goalkeeper!

Cesto imamo priliku da vidimo kako igrac kod nas nEmRe meda a negdje drugo kad ode igra u 16.
Jos sad isticu ugovori mnogim igracima ako potrefio kako treba.

The **** claims that Vinny Tan’s lack of knowledge is ‘staggering’, and that last season he was ‘angry’ at the lack of goals from Cardiff’s full-backs and…goalkeeper!

Neka prestanu citati forume i bit ce im lakse za pritisakMocMahale444 je napisao/la:Mozda grijesim ali veliki problem je pritisak igraca koji dodju u nas klub.

Zato doktor u kopačkama nikad nije imao pritisakLjoZee je napisao/la:Neka prestanu citati forume i bit ce im lakse za pritisakMocMahale444 je napisao/la:Mozda grijesim ali veliki problem je pritisak igraca koji dodju u nas klub.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A gle, to je sad moderno. Kad bih ti rekao da se i kod nas slično to dešavalo u vezi toga da se osoba iz vrha kluba ljuti zbog nedostatka golova kod igrača kojim i to nije baš primarno, ne bi mi vjerovao. Ako ništa priklonili smo se određeno vrijeme tim trendovima i gornje i donje slike što si postavio. Što bi rekla talijanska poslovica: "Vremena su teška, ali moderna".MocMahale444 je napisao/la:Mozda grijesim ali veliki problem je pritisak igraca koji dodju u nas klub.
Jos sad isticu ugovori mnogim igracima ako potrefio kako treba.![]()
Sad ipak smo se odmakli od toga, imamo nekog na duže staze. A i bitno je da taj neko zna malo više.
Covjek nema drustvene mreze i odmah vidis kako to pozitivno djeluje na njegove igreRokoko87 je napisao/la:Zato doktor u kopačkama nikad nije imao pritisakLjoZee je napisao/la:Neka prestanu citati forume i bit ce im lakse za pritisakMocMahale444 je napisao/la:Mozda grijesim ali veliki problem je pritisak igraca koji dodju u nas klub.

Danas CS, Sipa je li te strah 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Ne znam druze dal se iko ikad bunio sto golman slabo zabija golovebraco je napisao/la:A gle, to je sad moderno. Kad bih ti rekao da se i kod nas slično to dešavalo u vezi toga da se osoba iz vrha kluba ljuti zbog nedostatka golova kod igrača kojim i to nije baš primarno, ne bi mi vjerovao. Ako ništa priklonili smo se određeno vrijeme tim trendovima i gornje i donje slike što si postavio. Što bi rekla talijanska poslovica: "Vremena su teška, ali moderna".MocMahale444 je napisao/la:Mozda grijesim ali veliki problem je pritisak igraca koji dodju u nas klub.
Jos sad isticu ugovori mnogim igracima ako potrefio kako treba.![]()
Sad ipak smo se odmakli od toga, imamo nekog na duže staze. A i bitno je da taj neko zna malo više.

Razumijem tvoj post ali pasa Tan je poseban.
Nije kod nas golman slučaj, manje je extremno. Nebitno kakogod.
Dolazi Radnik koji proda tekmu Zrinjskom, koji igra Evropu umjesto nas,ciji trener sere na nas tim.Sta uradit.Lomit u kost,clanak,zglob,skakat na glavu,lakst u prolazu i naravno razbit na terenu.
[quote="LjoZee"]
Dosta je ljudi bilo. Hvala za aplauz nasim igracima
[/quot
Ponosan sam na svoj grad. Radni dan, puna tribina, bilo je ljudi i pored ograde, došlo 100-njak manijaka. Aplauz Željinim igračima, bez jedne ružne riječi. Tekstilac je klub s tradicijom, Derventa sportski grad. Igrali su rukometaši 8 godina premijer ligu, ove godine ispali te su svi docekani korektno. O igri se nema puno šta reći, šaren sastav, ogromna je razlika izmedju premijer lige i prve entitetske lige. Sretno mome Želji u nastavku prvenstva, u kupu, do duple titule. Pozdrav sa sjevera Bosne i Hercegovine iz Dervente

Dosta je ljudi bilo. Hvala za aplauz nasim igracima

Ponosan sam na svoj grad. Radni dan, puna tribina, bilo je ljudi i pored ograde, došlo 100-njak manijaka. Aplauz Željinim igračima, bez jedne ružne riječi. Tekstilac je klub s tradicijom, Derventa sportski grad. Igrali su rukometaši 8 godina premijer ligu, ove godine ispali te su svi docekani korektno. O igri se nema puno šta reći, šaren sastav, ogromna je razlika izmedju premijer lige i prve entitetske lige. Sretno mome Želji u nastavku prvenstva, u kupu, do duple titule. Pozdrav sa sjevera Bosne i Hercegovine iz Dervente
Bilo bi poželjno da orije utakmice sa Radnikom Sablja održi kratak govor u svlačionici.
Da napravi džihadsku atmosferu.
Da napravi džihadsku atmosferu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Evo mini analiza gola Veleža iz drugog ugla, pošto je bilo dilema na ovoj temi je li Pavić ili Veseli kriv za go
- lijevapolutka
- Kontakt:
po meni ima greške i golmanove, malo mu zakašnjela reakcijabraco je napisao/la:Evo mini analiza gola Veleža iz drugog ugla, pošto je bilo dilema na ovoj temi je li Pavić ili Veseli kriv za go
moSa ljoŽe
Po meni kirv je i onaj ko je cuvao strijelca gola... 

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, ristagrad i 35 gostiju.