FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al dupovac kad ufati sprint jucer u zavrsnici utakmice ja mislio mozdani dobio. nesta se trese sav.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
-
bordopoeta
- Kontakt:
Zeko87 je napisao/la:Zidane osvoji 2x Lp sa Realom, pa sad izgubi od PSG-a 3:0 bez šuta na gol za 90 min, poraz od Levantea itd. Bjelica sa našom ekipom ne bi ništ bolje rezultate pravio od Husrefa ubijeđen sam. Za vrhunske rezultate moraš imati kontinuitet kvalitetnih igrača, iskustvo, infrastrukturu...
Naši akademci nemaju ni jednog klasnog saigrača koji bi im bio mentor, uz kog će stasati, napredovati, koji će im prenijeti iskustvo igranja velikih utakmica
Uuuuuuu! Pa i ti se registrovao, izgleda, samo da braniš Husrefa!!!
-
Historicar
- Kontakt:
Hoće li Gavrić igrati u Tuzli, vjerovatno ćemo saznati tek sat prije početka utakmice u subotu, kad na fb objave prvih 11 i rezerve.SedrenikHz je napisao/la:Ma u maju se slavi, vjerujem u ove momke aBd !
Još uvijek zamišljam sredinu Gavrić - Rahmanović - Stanojević auu.
Da li igra Gavrić u Tuzli nisam to upratio nikako i ako ne igra je li nešto ozbiljno?
SVI U TUZLU !
100% imam čak i dnevnicu za to.bordopoeta je napisao/la:Zeko87 je napisao/la:Zidane osvoji 2x Lp sa Realom, pa sad izgubi od PSG-a 3:0 bez šuta na gol za 90 min, poraz od Levantea itd. Bjelica sa našom ekipom ne bi ništ bolje rezultate pravio od Husrefa ubijeđen sam. Za vrhunske rezultate moraš imati kontinuitet kvalitetnih igrača, iskustvo, infrastrukturu...
Naši akademci nemaju ni jednog klasnog saigrača koji bi im bio mentor, uz kog će stasati, napredovati, koji će im prenijeti iskustvo igranja velikih utakmica
Uuuuuuu! Pa i ti se registrovao, izgleda, samo da braniš Husrefa!!!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Po do sada videnom: Guzina i Milanovic su zasada promasaji, pogotovo Guzina. Letic i Gavric mogu proci za rotacije maksimalno. Oremus nepoznanica, ali ono sto smo kratko vidjeli od njega mogao bi biti pojacanje. Jedini Serbecic je taj za koga mozemo reci da je pravo pojacanje iako smo i prije njega na toj poziciji imali Mujakica.
Na pozicijama gdje smo najtanji, a to je veza i napad nismo doveli ni jednog igraca koji bi mogao unaprijediti nasu igru, a zbog povreda ostali bez nekoliko igraca koji nesto znace ovoj ekipi.
Jako losa transfer politika i jako los transfer rok odraden.
Na pozicijama gdje smo najtanji, a to je veza i napad nismo doveli ni jednog igraca koji bi mogao unaprijediti nasu igru, a zbog povreda ostali bez nekoliko igraca koji nesto znace ovoj ekipi.
Jako losa transfer politika i jako los transfer rok odraden.
Ne mogu igraci iz Krupe i Mladosti biti igraci koji ce unaprijediti igru, pa cak nisu dovoljni za klupe kod nas. Ne znam sta su vidjeli u tom Milanovicu i Guzini, pa ih dovedose, ako se ne varam cak su i platili nesto 
Hadziji nek je Bog na pomoci na polusezoni u pronalasku napadaca, jer Ahmetovicu i Handzicu isticu ugovori na kraju sezone, a i Krste bi trebo isto da ide poslije ove sezone sigurno.
Hadziji nek je Bog na pomoci na polusezoni u pronalasku napadaca, jer Ahmetovicu i Handzicu isticu ugovori na kraju sezone, a i Krste bi trebo isto da ide poslije ove sezone sigurno.
Mi nismo jos vidjeli sta ova ekipa moze kada je u punom sastavu. A tezak posao pred Hazdijom, mislim da cak 12storici istice ugovor na kraju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
Historicar
- Kontakt:
Od Hadžije je ovdje napravljen Monči, kada je doveo Kapića (koji je sam insistirao na posudbi u Sarajevu, jer je ranije potpisao predugovor sa Paderbornom), a par mjeseci kasnije je totalno degradirao sa Guzinom i Milanovićem.Uzeo si duplu krunu, čekaju te sigurne 4 utakmice u Evropi, a "pojačavaš" se iz Krupe i MladostiStroj1946 je napisao/la:Ne mogu igraci iz Krupe i Mladosti biti igraci koji ce unaprijediti igru, pa cak nisu dovoljni za klupe kod nas. Ne znam sta su vidjeli u tom Milanovicu i Guzini, pa ih dovedose, ako se ne varam cak su i platili nesto
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husref Musemić je trener kojem treba ekipa za klasu bolja od svih ostalih da bi ostvario uspjeh. Daj mu prošlogodišnji Zrinjski, borit će se za četvrto mjesto. Ja to ne kažem zbog prošle sezone, nego zbog ove. Ćorav nisam, vidim na šta ličimo na terenu, jednom ćeš prestati pobjeđivati jer ova igra ti ne može donijeti trofej. Jedini krivac za ovu igru i pripremljenost je Husref Musemić. Sam je rekao da želi da budemo bolji, a na tome nije ništa uradio niti je unaprijedio igru, već suprotno. Što se mene tiče, neka ga na klupi do kraja sezone, ne osvoji li titulu treba da dobije nogu, a prije da bude obrazli i sam ode.BordoSarajevo je napisao/la:Želja Musemića nakon duple je da sljedeće sezone budemo bolji, to je izjavio. Obzirom kako smo igrali ljestvica je visoko podignuta. Istina je da je tražio pojačanja, nešto je dobio, nešto nije.SarajevoJeBordo je napisao/la:Što taj isti Husref ne kaže rumenom, sabry i emiru, "Ovo što mi nudite ne želim, ne smatram kvalitetnim, nije dovoljno dobro da realizuje ono što ja zamislim. Ja sam trenerčina i idem u klub koji će mi dati ono što hoću." Zašto to stručnjak i obrazli ljudina ne uradi? Ja ću prvi reći majstore svaka čast **** si nam mater svima.
Sigurno nije u potpunosti zadovoljan ali nije toliko ni nezadovoljan da bi ustupio mjesto potencijalnom Ješiću, Jarniju, Švrakiću, Varešanoviću...
Ipak, malo si pogriješio. Nije on to rekao rumenom, sabry i emiru već sebi, čuo je to Kamuflzn, ovim rječima: "Ja sam trenerčina, ne idem nigdje, čak iako nisam dobio što sam zamislio i s ovim mogu ispuniti cilj (trofeji), pa čak i ako bude masovnih povreda, bolji sam od svih trenera pa ću ih nadmudit u velikoj većini tekmi".
Dobro, kad ti možeš sra.t, mogu i ja
Husref ima dvije velike sramote (derbi, atalanta), ali prije tih utakmica ima i 0:3 i 2:2 i poslije duplu krunu.
Vama pojedincima više izgleda smeta te dvije sramote nego dupla i silna radost nakon toga.
Veliki bijeli papir sa dvije tačkice. Vi samo o tačkicama i samo to primjetite, džaba što je 99,9% papira bijelo.
Kritikujete, pišete jedno te isto u vezi trenera i kad se neko zakači ovako kao ja sad onda krećete još jače ali sa riječima "babo", "za vas je on veći od kluba"....
Uzeću za primjer zadnjih 20 trenera, DA SMO BAR SA JEDNIM BILI ZADOVOLJNI bio bih ja u prvom redu da mjenjamo trenera. Ali nismo u mogućnosti niti sposobni trenutno naći boljeg. A i šta će nam kad imamo rezultate?
Napravio je veliku sramotu u derbiju ali isto je napravio i 0:3 i duplu krunu. Ustvari nije on napravio, svi su napravili i sramotu i ponos, svi zajedno.
Bitni su rezultati i trofeji. Kome je još od nas uspješna sezona u kojoj smo uzeli konama titulu golom Bekića iz penala? Jel je još slaviš?
Hajmo ba zbiti redove, napuniti sjever Tušnja u subotu. Pobjedit naguzove i zasjest na prvo mjesto. Odradit tih ostalih 4 tekme i onda imamo strašnu ekipu jer se onda vraćaju povrijeđeni.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pravim paralelu Dinamo i C.Z. i njihovih 50 mil.E , infrastruktura i lahko je napraviti uspjeh u Evropi .Kamuflazn je napisao/la:Ne kontam sta je poentaSamozdravlje je napisao/la:Kovacevic,Pidro,Rahmanovic,Kapic,Stanojevic,Mujakic,Lazic ,Crepulja ,Tatar, Ahmetovic(u formi)- 10 igraca.I puno losiji treneri bi Titulu osvojili , a ne Musemic(najbolji u BiH). Ja bih osvojio , iako mi je tenis prvi sport(salim se ).Kamuflazn je napisao/la:Dinamo ulaze u igrace i u sve sto treba za igrace. Dinamo placa jednog igraca ko mi 27. Zvezda takodjer. Nasi igraci nisu jaki psihicki tako ni fizicki. Dinamo.je sigurno 20ak godina ispred nas. Bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar nema nista sve ostalo je prdimahovina. Pa na kraju trebas imati i srece, vidimo na primjeru austrijskog red bulla tek su ove godine usli u LP. Dobri i obuceni igraci i onda se pofajtat bez toga plafon da odigras dobro i da kazes nismo se obrukali.i kako je moje i tvoje povezano?
FK Sarajevo sa ovim rosterom,dakle ovih 10 igraca + jos 5-6 nako , sa odlicnim uslovima za bh prilike i u skromnoj konkurenciji(samo Lazni) trebalo je osvojiti Titulu , pa i DK . Ovo je jedan dio odgovora .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
A ne kazes da je hadzija odradio oremusa, da je ostala cijela sampionska ekipa sem posudjenih i crepulje?
Ko je to u nasoj ligi ikad zadrzao kostur ekipe i jos se pojacao?
Milanovic , ja ne znam koji vi sport gledate. Momak jos uvijek nije usao u formu ali je igracina! I to se vidi pri svakom kontaktu. Usput, razlika milanovica na krilu i protiv zvijezde na poluspici tj 10ki je nebo i zemlja. Sve ekipe iz vrha su ga htjele.
Letic isto, vise neho dobar, 30 ponavljanja uradi po tekmi, zatvara, to sto slabije ga sluzi centarsut je nesyo drugo. On svoje osnove radi i vise nego dobro.
Gavric je projektovan da bude 12. Igrac a ne u prvih 11 i opet je ponajbolji bio.
Bas los prelazni rok, uzas nad uxasima jer je DRUGI SPIC ekipe do sad bio los. Mos misliti
Milanovic , ja ne znam koji vi sport gledate. Momak jos uvijek nije usao u formu ali je igracina! I to se vidi pri svakom kontaktu. Usput, razlika milanovica na krilu i protiv zvijezde na poluspici tj 10ki je nebo i zemlja. Sve ekipe iz vrha su ga htjele.
Letic isto, vise neho dobar, 30 ponavljanja uradi po tekmi, zatvara, to sto slabije ga sluzi centarsut je nesyo drugo. On svoje osnove radi i vise nego dobro.
Gavric je projektovan da bude 12. Igrac a ne u prvih 11 i opet je ponajbolji bio.
Bas los prelazni rok, uzas nad uxasima jer je DRUGI SPIC ekipe do sad bio los. Mos misliti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dragan Petrović će suditi meč između Tuzla Cityja i Sarajeva, asistirat će mu Davor Beljo i Amer Macić, dok će četvrti sudija biti Ermin Sivac. Prvi dodatni sudija bit će Frano Jelić, a drugi Mateo Musa.
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E ovo je vec nesto drugo . Ovdje je Musemic Husref pokazao da zna posao . Ovih 17 bodova je odlicno ostvarenje i za to kapa do poda . Steta sto se desi ta blamaza sa fkz (a mogla se izbjeci , neki podnosljiv poraz). No bez razlike ovih 17 bodova su uspjeh vrijedan paznje (cak vise nego DK). Konkurencija neuporedivo jaca , a kadar osakacen . Realno i da je 5-6 bodova manje ne bih mu zamjerio . Neki remi sa Laznim ,Velezom i poraz u Listici i eto -5 bodova .Kamuflazn je napisao/la:Covjek prvi bez 7 igraca u jednom momentu bez 9. I dodju debili i pametuju koji ne idu na tekme. Stadion kaze svaku tekmu sta misli.
Da su svi zdravi jucer bi ti igrali ovi sto su standardni. Izmisljate razne podvale radi sitnih interesa. Al mozete nam svima **** popusiti pa tako i Musemicu. Balije. Dupla, i idemo po novu titulu.
A vi se jedite a mi cemo vam se smijati.
Vjeruj da iz opravdanih razloga ne idem na Kosevo , ali da znam kupiti clansku i da neko drugi ide umjesto mene . Nesto ko kad za drugog idu na Hadz .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 19 sep 2019, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
A koje ponude je dobijao taj 'kostur ekipe' pa ih mi odbili i zadrzali ih. Neko nudio neke pare za Tatara, Hebiba, Krstu...? Muke njih zadrzati, daj im solidnu platu za nase uslove i ostace, koja su to oni klasa da negdje mogu nesto aman uzeti?
Nisam ulazio evo 20ak dana na forum, pa je li mi se ovo cini ili se i Hadzija poceo pljuvati? Neka me neko demantuje ako sam pogresno protumacio 
Ovo boldirano je apsolutno tacno. On nije trener koji moze izvuci maksimum od igraca. Daj mu ekipu kojoj je realno da uzme titulu sa 20 bodova prednosti i on ce uzeti titulu bez problema, ali sa mozda 10-ak bodova viska. Ili daj mu ekipu koja je bara-bara za titulu, bice treci.SarajevoJeBordo je napisao/la:Husref Musemić je trener kojem treba ekipa za klasu bolja od svih ostalih da bi ostvario uspjeh. Daj mu prošlogodišnji Zrinjski, borit će se za četvrto mjesto. Ja to ne kažem zbog prošle sezone, nego zbog ove. Ćorav nisam, vidim na šta ličimo na terenu, jednom ćeš prestati pobjeđivati jer ova igra ti ne može donijeti trofej. Jedini krivac za ovu igru i pripremljenost je Husref Musemić. Sam je rekao da želi da budemo bolji, a na tome nije ništa uradio niti je unaprijedio igru, već suprotno. Što se mene tiče, neka ga na klupi do kraja sezone, ne osvoji li titulu treba da dobije nogu, a prije da bude obrazli i sam ode.BordoSarajevo je napisao/la:Želja Musemića nakon duple je da sljedeće sezone budemo bolji, to je izjavio. Obzirom kako smo igrali ljestvica je visoko podignuta. Istina je da je tražio pojačanja, nešto je dobio, nešto nije.SarajevoJeBordo je napisao/la:Što taj isti Husref ne kaže rumenom, sabry i emiru, "Ovo što mi nudite ne želim, ne smatram kvalitetnim, nije dovoljno dobro da realizuje ono što ja zamislim. Ja sam trenerčina i idem u klub koji će mi dati ono što hoću." Zašto to stručnjak i obrazli ljudina ne uradi? Ja ću prvi reći majstore svaka čast **** si nam mater svima.
Sigurno nije u potpunosti zadovoljan ali nije toliko ni nezadovoljan da bi ustupio mjesto potencijalnom Ješiću, Jarniju, Švrakiću, Varešanoviću...
Ipak, malo si pogriješio. Nije on to rekao rumenom, sabry i emiru već sebi, čuo je to Kamuflzn, ovim rječima: "Ja sam trenerčina, ne idem nigdje, čak iako nisam dobio što sam zamislio i s ovim mogu ispuniti cilj (trofeji), pa čak i ako bude masovnih povreda, bolji sam od svih trenera pa ću ih nadmudit u velikoj većini tekmi".
Dobro, kad ti možeš sra.t, mogu i ja
Husref ima dvije velike sramote (derbi, atalanta), ali prije tih utakmica ima i 0:3 i 2:2 i poslije duplu krunu.
Vama pojedincima više izgleda smeta te dvije sramote nego dupla i silna radost nakon toga.
Veliki bijeli papir sa dvije tačkice. Vi samo o tačkicama i samo to primjetite, džaba što je 99,9% papira bijelo.
Kritikujete, pišete jedno te isto u vezi trenera i kad se neko zakači ovako kao ja sad onda krećete još jače ali sa riječima "babo", "za vas je on veći od kluba"....
Uzeću za primjer zadnjih 20 trenera, DA SMO BAR SA JEDNIM BILI ZADOVOLJNI bio bih ja u prvom redu da mjenjamo trenera. Ali nismo u mogućnosti niti sposobni trenutno naći boljeg. A i šta će nam kad imamo rezultate?
Napravio je veliku sramotu u derbiju ali isto je napravio i 0:3 i duplu krunu. Ustvari nije on napravio, svi su napravili i sramotu i ponos, svi zajedno.
Bitni su rezultati i trofeji. Kome je još od nas uspješna sezona u kojoj smo uzeli konama titulu golom Bekića iz penala? Jel je još slaviš?
Hajmo ba zbiti redove, napuniti sjever Tušnja u subotu. Pobjedit naguzove i zasjest na prvo mjesto. Odradit tih ostalih 4 tekme i onda imamo strašnu ekipu jer se onda vraćaju povrijeđeni.
ade43 je napisao/la:Nisam ulazio evo 20ak dana na forum, pa je li mi se ovo cini ili se i Hadzija poceo pljuvati? Neka me neko demantuje ako sam pogresno protumacio
Počeli pljuvati Hadžiju iz čista mira, grizu se za muda da dokažu kako je loša igra svačija krivica osim Husrefova
Odlazi Hadzije, kad nisi mogao Ramseya dovesti, jos slobodan igrac, ti nama tamo nekog Oremusa povrijedjenog dovodis, talis se..
Odlazi Hadzija jer dovodis nekog Serbecica, qurac od igraca..
Odlazi Hadzija jer si sacuvao Lazica, Rahmanovica, Kovacevica, Djokanovica kad su ih drugi trazili.. Utalio si se sa njima da bi napakostio klubu da ne zaradi na istim...
Odlazi Hadzija..... Ti si kriv sto smo igrali protiv Celtica, ti si kriv sto je kisa padala, ti si kriv sto mi igramo domace utakmice u Zenici.....
Svi odlazite, SVI, SVI, SVI
HUSREF JE JEDINI SARAJEVO
Odlazi Hadzija jer dovodis nekog Serbecica, qurac od igraca..
Odlazi Hadzija jer si sacuvao Lazica, Rahmanovica, Kovacevica, Djokanovica kad su ih drugi trazili.. Utalio si se sa njima da bi napakostio klubu da ne zaradi na istim...
Odlazi Hadzija..... Ti si kriv sto smo igrali protiv Celtica, ti si kriv sto je kisa padala, ti si kriv sto mi igramo domace utakmice u Zenici.....
Svi odlazite, SVI, SVI, SVI
HUSREF JE JEDINI SARAJEVO
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Po meni najtanje karike u rosteru FKS . Cijenim svu trojicu , a Ahmetovica i Handzica bas iz srca gotivim . No doslo je vrijeme razlaza . Umjesto njih 3 angazovati 2 dobra spica . Uz oporavljene povrijedjene bili bi nedodirljivi .Stroj1946 je napisao/la:Ne mogu igraci iz Krupe i Mladosti biti igraci koji ce unaprijediti igru, pa cak nisu dovoljni za klupe kod nas. Ne znam sta su vidjeli u tom Milanovicu i Guzini, pa ih dovedose, ako se ne varam cak su i platili nesto
Tesko se prosjecnodobrim igracima uklopiti u FKS , da odu u Lazne bili bi Bilbija , Todorovic . Moze za klupe do kraja sezone, ako se dozovu neka ih , ako ne posudba Celik , Mladost .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 19 sep 2019, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
A BESIM SERBECIC ?Pantelija je napisao/la:A ne kazes da je hadzija odradio oremusa, da je ostala cijela sampionska ekipa sem posudjenih i crepulje?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.