FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo Ibanez/Zrinjski, Mamic zivi u Mostaru... valjda se ne upetlja u Zrinjski...
Covjek se i dalje pita za sve u dinamu, zaboli ga neka stvar sto nije tu fizicki, a ostali klubovi ga interesuju ko lanjski snijegManijaci19871921 je napisao/la:Ovo Ibanez/Zrinjski, Mamic zivi u Mostaru... valjda se ne upetlja u Zrinjski...
Inace i dalje nerealno vidjeti Stilica u nasem dresu
Hajdarevic se cinio dobro na ovome pregledu, mozda bi on mogao zamijeniti Sadikovica prekosutra, mada mislim da je realnije da ce Ermin u sredinu a na njegovu poziciju vjerovatno Asim ili Mujezin
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 19 sep 2019, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Meni sve na to ličiManijaci19871921 je napisao/la:Ovo Ibanez/Zrinjski, Mamic zivi u Mostaru... valjda se ne upetlja u Zrinjski...
Pa jbg snasli se dobro ljudiManijaci19871921 je napisao/la:Ovo Ibanez/Zrinjski, Mamic zivi u Mostaru... valjda se ne upetlja u Zrinjski...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakav zrinjski, opustite se, pune ruke posla covjek imaZDRAVKO MAMIĆ OTKRIO: Iz Međugorja i dalje vodim Dinamo, do smrti neću otići iz kluba
a zrinjski svakako vec ima najkvalitetnijeg sportskog radnika u drzavi uz Amara
Nego da se mi podsjetimo kradje u Mostaru:

Ja nisam nešto siguran da Dado ima 3 kartona.irfo je napisao/la:
Hajdarevic se cinio dobro na ovome pregledu, mozda bi on mogao zamijeniti Sadikovica prekosutra, mada mislim da je realnije da ce Ermin u sredinu a na njegovu poziciju vjerovatno Asim ili Mujezin
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Poprilicno sam siguran da komentator rece protiv Veleza da mu je treci karton bio, ali ne bi me cudilo da je zayeboUBIPITAR je napisao/la:Ja nisam nešto siguran da Dado ima 3 kartona.irfo je napisao/la:
Je li ono jucer bila prva zvanicna utakmica da Krpic nije igrao u prvih 11 otkad je dosao?
- mohikanac12
- Kontakt:
1-Penal+Crveniirfo je napisao/la:Nego da se mi podsjetimo kradje u Mostaru:
2-Crveni karton
3-Penal
Protiv "kluba sa licencom" sudija od povjerenja Begicevih partnera iz rs…a. Prosle sezone nas ostetio u Gabeli.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Nije suspendovan, protiv Veleža mu je bio prvi žuti ove sezone.irfo je napisao/la:.
Nije, koliko se sjećam nije prošle godine u kupu protiv Širokog igrao kad smo ispali odmah prvu utakmicu.LjoZee je napisao/la:Je li ono jucer bila prva zvanicna utakmica da Krpic nije igrao u prvih 11 otkad je dosao?
Ovo nam je do sad sudiomohikanac12 je napisao/la:
Protiv "kluba sa licencom" sudija od povjerenja Begicevih partnera iz rs…a. Prosle sezone nas ostetio u Gabeli.

- lijevapolutka
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Znam @braco i ko je i ko ga gura, stiti, delegira. Opasne igre se igraju, pojacavaju pritisak "partneri" sa svih strana.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Gledaj ovoga Lorensa Listemohikanac12 je napisao/la:Znam @braco i ko je i ko ga gura, stiti, delegira. Opasne igre se igraju, pojacavaju pritisak "partneri" sa svih strana.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nije igrao 03.3.2019. protiv Mladosti DK, radi kartona.LjoZee je napisao/la:Je li ono jucer bila prva zvanicna utakmica da Krpic nije igrao u prvih 11 otkad je dosao?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- mohikanac12
- Kontakt:
S centra dosudio penal.irfo je napisao/la:Gledaj ovoga Lorensa Listemohikanac12 je napisao/la:Znam @braco i ko je i ko ga gura, stiti, delegira. Opasne igre se igraju, pojacavaju pritisak "partneri" sa svih strana.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Da, da. U pravu ste @braco i ti. Ja sam imao osjecaj da je bukvalno svaku odigrao osim one jucer.StrikeWarzone je napisao/la:Nije igrao 03.3.2019. protiv Mladosti DK, radi kartona.LjoZee je napisao/la:Je li ono jucer bila prva zvanicna utakmica da Krpic nije igrao u prvih 11 otkad je dosao?
- MocMahale444
Seljadija i lopovluk na stadionu veleza.mohikanac12 je napisao/la:1-Penal+Crveniirfo je napisao/la:Nego da se mi podsjetimo kradje u Mostaru:
2-Crveni karton
3-Penal
Udruzeni sa savezom
Koliko su nas pokrali svi savezovi poslusni timovi u zadnje vrijeme to je sramota.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Najveća krivica je Pavićeva, ovo je morao čistiti, još mu je lopta išla na prirodnu nogu da se tako izrazim, nije uopšte bila brza lopta da nije mogao reagovati al' eto.braco je napisao/la:Evo mini analiza gola Veleža iz drugog ugla, pošto je bilo dilema na ovoj temi je li Pavić ili Veseli kriv za go
Veselinović je kriv što je uopšte došlo do šanse, a Erić jbg izašao malo momak, šta će kada pet metara oko Ćosića nema nikoga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nekad bio gospodski klub sad obicna selendra.Ovaj Fajic kad dodje na Grbavicu docekat ga kitom cvjeca,
Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 36 gostiju.