Zajebavao sefks74 je napisao/la:Sta ti rece, da ce ove sedmice biti slavlje na forumu? Zasto se nista ne dogadja?Kamuflazn je napisao/la:
Tebi do zajebancije?[/quote]
Tebi nije?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zajebavao sefks74 je napisao/la:Sta ti rece, da ce ove sedmice biti slavlje na forumu? Zasto se nista ne dogadja?Kamuflazn je napisao/la:
Kakav treci sastav ovi momci sto su igrali juce su pod ugovorom imaju platu i profesionalci su e sad sto igrali protiv soske ekipe kao levati i amateri to treba pitati ssAmca007 je napisao/la:Mi sa trecim sastavom realno, djelimo prvo mjesto. Zar to nije dovoljno. Pa siguran sam da poslije zimske pauze slijedi rapsodija, kada se vrati i Pidro, Stanoja, Oremus, Tatar, Rahman svi kad budu u top formi, da ce bordo proljece biti pussy smoke...
Treba nam napadac dobar na zimu...
Da skupimo Chipetu za mjenjacLaznjak je napisao/la:Oko cega se danas koljemo? Hajde da se rasporedimo.
Ahmo je zimski igrac, znas da on na zimu jede malu djecu. Na zimu bar jos jednog jakog dovesti u sredinu i moze se, ma da bi ja desnog beka ganjo, jer meni Hebib to ne moze igrat, on odigra jednu dobro i onda 5 6 tekmi katastrofa, vise mi je za SS sa klupe da ulazi.Amca007 je napisao/la:Mi sa trecim sastavom realno, djelimo prvo mjesto. Zar to nije dovoljno. Pa siguran sam da poslije zimske pauze slijedi rapsodija, kada se vrati i Pidro, Stanoja, Oremus, Tatar, Rahman svi kad budu u top formi, da ce bordo proljece biti pussy smoke...
Treba nam napadac dobar na zimu...
Ma ljubi babooo pismeno svoje. Kupit ce babo i diplomu i vozacku ima babo bonuseeeKamuflazn je napisao/la:Husrefu treba opravdanje jer je smo prvi na tabeli. Mozgic.
brojjedan je napisao/la:ja poslije jucerasnje utakmice u ljubuškom i odgledanih utakmica dinama i zvezde necu vise slova protiv husrefa napisati (a pisao sam itekako). pa ljudi moji ova uprava ga je ostavila samo zato sto su znali da ce on, svako malo, nekom karafekom navuci gnjev na sebe a njih opravdati. vjerujte da su oni vnago najgora i da su krivci veci nego on. gdje je kondicioni novi, igraci da nadomjeste povrijedjene? nece ih husref dovoditi! gdje je stadion, zemlja, bilo šta!? ma mrs u p.m. svi!!!
Tako je.belosevic28 je napisao/la:Ma ljubi babooo pismeno svoje. Kupit ce babo i diplomu i vozacku ima babo bonuseeeKamuflazn je napisao/la:Husrefu treba opravdanje jer je smo prvi na tabeli. Mozgic.
ono je bila majstorija ne frljokaZeko87 je napisao/la:Subota je možda i prva bitna stepenica u odbrani titule, slično kao lani poslije Atalante, kad smo ni krivi ni dužni dobili Slobodu u gostima Krletovom frljokom.
I da umjesto njih redom dovedemo:Testo je napisao/la:Ako hoćemo da budemo ozbiljan klub, sljedećih igrača se moramo rješiti već na zimskom prelaznom roku :
Amer Dupovac
Halid Šabanović
Dušan Hodžić
Alen Mustafić
Aladin Šišić
Krste Velkoski
Gedeon Guzina
haj ne jedi gov.nabroj6 je napisao/la:I da umjesto njih redom dovedemo:Testo je napisao/la:Ako hoćemo da budemo ozbiljan klub, sljedećih igrača se moramo rješiti već na zimskom prelaznom roku :
Amer Dupovac
Halid Šabanović
Dušan Hodžić
Alen Mustafić
Aladin Šišić
Krste Velkoski
Gedeon Guzina
Koulibaly
Semedo
Wan Bissaka
Kante
Rashford
Erikssen
Dele Alli
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Bing [Bot], bordobijeli, bordobijelisampion, ebi46, Jet2Holiday, Lecler, rimljanin90, Zeko87 i 59 gostiju.