FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 19 sep 2019, 16:26

Ubit će nas bosanski Man City ko mraz papriku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 sep 2019, 16:34

Vala ne mozemo se vise ni vaditi na to da nam fali igraca,fale nam realno dva lika (Stanojevic i Tatar).
Oremus odigrao dvije tekme i oporavljao se citavo vrijeme Bog zna kakav je,a o Pidri i da ne govorim-
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 sep 2019, 16:36

Krste na klupu!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 19 sep 2019, 16:40

slika

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 sep 2019, 16:58

Dali je u kupu i dalje 1 utakmica ?

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 19 sep 2019, 17:02

fks74 je napisao/la:Dali je u kupu i dalje 1 utakmica ?
Ako se ne varam jedna je do 1/4.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 sep 2019, 17:22

Ovde se pljuje Husref, jer smo odigrali veoma lose protiv ljubuskog sa trecim timom.

3 tim igraci koji nikad u zivotu nisu odigrali jednu utakmicu zajedno, igraci koji nisu svi zajedno imali 5000 minuta u pl bh ove godine racunajuci i evro utakmice.

Amar je igro sa 6 standardni i4 iz druge posta koji redovno dobijaju minutazu i sa jednijem iz 3 postave. Zrinjski isto fakticki sa prvim timo a skoro isti rezultat ostvarili ko i mi

Sad protiv citya nece igrat tatar rahmanovic i oremus za koje se nije moglo znat da ce ti se 3 od 4 najbolja igraca u ekipi povrijedit dodasli tome stanoju za kojeg se znalo da ce bit odsutan kao i pidru onda dolazis do toga da igramo bez 6 NAJBOLJI igraca.

Pogledajte samo barcelonu bez mesija i sa mesijem, a da im neigra suarez mesi i pike tamburobi ih ko god stigne

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 19 sep 2019, 17:28

Zasto Rahmanovic nece protiv Citya igrati? Zar ne bi i Tatar trebao biti spreman za barem pola sata?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 sep 2019, 17:40

Napapijri je napisao/la:Zasto Rahmanovic nece protiv Citya igrati? Zar ne bi i Tatar trebao biti spreman za barem pola sata?
Izmorio se u kupu, puno je dvije tekme zaredom da odigra da ne obnovi povredu.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 19 sep 2019, 17:46

zagorski je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Zasto Rahmanovic nece protiv Citya igrati? Zar ne bi i Tatar trebao biti spreman za barem pola sata?
Postoji klupa i ulazak po potrebi. Ako ne bude ni Gavrica, ostajemo na Djokanovicu i Mustaficu. Uostalom, ako se neko umorio protiv Ljubuskog, neka predje u taj rang komotno.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2019, 17:52

VenamaHrabrih je napisao/la:A sta to mi slavimo u maju?? I sta smo to dosad slavili?? Krune? Duple krune? Titule? Sta??
Svi pricaju; te nema dovoljno kvalitetnih igraca, te nema stadiona, nema igre, nema trenera... I tako 30god. A sto nema, pita li se iko? Sto to mi, 30 godina nakon rata, ne mozemo napraviti iskorak, nemamo stadion, samo se brukamo po Evropi i tim smo kome se svako raduje kad ga izvuce.
Zato jer smo lopovi. Jer nam je draza tuđa nesreca nesreca nego vlastita sreca. Jer smo nesposobni, neobrazovani, zatucani da bi ista mogli napravit i iskreirati, osim oblande od vlastitih lazi.
Gledam juce kup, pa navecer Dinamo, a nekidan sa klincem Zvijezdu... Ne zaostajemo mi za Dinamom, Zvezdom i sl. oni su otisli, a mi smo umrli i samo nas treba zagrnuti. Sto bi rek'o moj pokojni babo: Nema nas u petpickimaterina.
I sta to mi ocekujemo u maju? Ovo sto i dosad? Onom jucerasnjom utakmicom su mi srce slomili, ubili svaku emociju u meni. Ne znam vise gdje i odakle da crpim ljubav za klub koji nista nije uradio 30 godina? Vrhunac ambicija; dobro je, nismo se ugasili i dobro je, nismo puno primili.
Bljak.
Ne bih od tebe ocekivao ovoliku kontradiktornost . Potpuno se slazem sa ovim sto je govorio tvoj pokojni babo , pa kako ocekivati da u drzavi koja je takva da sport ima neku znacajnu ulogu. Uspjeh je da se kao geografski pojam pojavljujemo u svijetu sporta . Uspjeh su Tuka , Dzumhur ,Dzeko , kosarkasi u NBA , Cericka ... Nije dosadna floskula , kakve dusmane imamo dobro postojimo , a postojacemo aBd jos hiljadu god. U inat dusmanima . Nemocni smo i sta sad treba da se predamo . Ne , treba se boriti . Kako ? Kao Akademija FKS . Strucnoscu i postenim radom . Ovo prvo treba platiti , eto Nam ce gurati A FKS , ovo drugo je do nas , odnosno ljudi iz struke da posteno i predano rade .Ova Akademija je vec usrecila 20-tak mladica , tj. 20-tak porodica . Neki su u FKS , a drugi po drugim klubovima i drugim drzavama . Od Gorazda do Belgije . Na njima je da iskoriste talenat , ako ga imaju . Mogli su nauciti kako se peca riba , sada nek pecaju , pa ako ima selameta ima ,ako nema Boze moj . Konobar , taxi ili drugi casni poslovi.
Dakle trebaju nam Akademije : u tenisu Nerfid Dzumhur , u kosarci Mirza Teletovic ...
Iskorak ne mozemo napraviti jer Dodik , Covic i Bakir ne vole ovu drzavu (pogotovo prva dvojica), a treci kako je voli , bolje da je ne voli. Kad postanemo normalna drzava kao Kosovo :rol: , moci cemo pricati o Sportu BiH . Jedna je jedina BiH :bih: Volis je i Ti mozda i vise od mene :bih:
Nema Revolucije dobri covjece ,slabasni smo . Nego ovako Kovacevic,Mujakic,Pidro,Djokanovic , Mustafic,Catakovic , Kadusic ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 sep 2019, 18:06

Laznjak je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Mi sa trecim sastavom realno, djelimo prvo mjesto. Zar to nije dovoljno. Pa siguran sam da poslije zimske pauze slijedi rapsodija, kada se vrati i Pidro, Stanoja, Oremus, Tatar, Rahman svi kad budu u top formi, da ce bordo proljece biti pussy smoke...

Treba nam napadac dobar na zimu...
Ahmo je zimski igrac, znas da on na zimu jede malu djecu. Na zimu bar jos jednog jakog dovesti u sredinu i moze se, ma da bi ja desnog beka ganjo, jer meni Hebib to ne moze igrat, on odigra jednu dobro i onda 5 6 tekmi katastrofa, vise mi je za SS sa klupe da ulazi.
Zimi pauziramo 3 mjeseca...igra se jesen i proljece i malo ljeta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2019, 18:18

Postao/la belosevic28 » 19 sep 2019, 15:19

Pljuju po Sabrini, po Biliju, po Namu, po Tanu...ali ovo je visi nivo, da su toliko opsjednuti JEDNOM PERSONOM da pljuju i Hadzica kako bi Husrefa opravdali ?! Alal vam vjera, niste ni 2 % odmakli od amarovaca kojima i go.vno brkino mirise...

Postao/la Kamuflazn » 19 sep 2019, 15:27
Husrefu treba opravdanje jer je smo prvi na tabeli. Mozgic.

KAKO VAM VISE NE DOSADI NAPADATI I BRANITI . OVDJE NEKO SIMPATISE fkž . DOSTA BA VISE , IMAMO TRENERA NAREDNE 2 god. I DUZE aBd , AKO BUDE TITULA . 10 god. - 10 Titula aBd . I ono oko Vjecne vatre nazvati Titova-Titula .

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 sep 2019, 18:28

Zato što mu je doktor rekao da smije igrati najviše 45 minuta a juče je igrao 85 minuta i preforsirao se,vratila mu se bol nažalost. :plac:
ISTINA ZA VEDRANA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2019, 18:36

30.06.2020 g. UGOVORI ISTICU :
- Lazicu
-Serbecicu
-Leticu
-Sabanovicu
-Hodzicu
-Stanojevicu
-Oremusu (kao onaj iz CG)
-Gavricu
-Dupovcu
-Ahmetovicu
-Sisicu
-Guzini
-Handzicu

OSTAJU DO 2021 :
-Velkoski
-Hebibovic
- Rahmanovic
-Tatar
-Milanovic (dobar )
- Akademci

Naravno i Musemic do 30.06.2021 g.
HAJMO O OVOM PITARI .???

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 sep 2019, 18:36

Samozdravlje je napisao/la:Postao/la belosevic28 » 19 sep 2019, 15:19

Pljuju po Sabrini, po Biliju, po Namu, po Tanu...ali ovo je visi nivo, da su toliko opsjednuti JEDNOM PERSONOM da pljuju i Hadzica kako bi Husrefa opravdali ?! Alal vam vjera, niste ni 2 % odmakli od amarovaca kojima i go.vno brkino mirise...

KAKO VAM VISE NE DOSADI NAPADATI I BRANITI . OVDJE NEKO SIMPATISE fkž . DOSTA BA VISE , IMAMO TRENERA NAREDNE 2 god. I DUZE aBd , AKO BUDE TITULA . 10 god. - 10 Titula aBd . I ono oko Vjecne vatre nazvati Titova-Titula .

Jbg taj sam :plac:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 sep 2019, 18:37

zagorski je napisao/la:
Koja je logika onda da igra u ovom mrtvom Kupu,a ne igra u ligi.jbt grob
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 sep 2019, 18:43

Lecler je napisao/la:
Zato što mu je doktor rekao da smije igrati najviše 45 minuta a juče je igrao 85 minuta i preforsirao se,vratila mu se bol nažalost. :plac:
Za ovo neko mora odgovarati! Uprava napolje! Rumeni je kriv!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2019, 18:45

belosevic28 je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Postao/la belosevic28 » 19 sep 2019, 15:19

Jbg taj sam :plac:
Sumnjam , Hadzija , jesi li to Ti ? :urnebes:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 19 sep 2019, 18:52

Jel se neko izjasnio iz kluba da Rahman neće igrati ili ovaj jede sto se ne jede?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], Burberry46, DoktorXabaras, Hightower, Marokanci58 i 60 gostiju.