ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Zar to o cemu pricas nije ATP Cup u januaru?Davis Cup jest nesto promijenio format al mislim da i dalje postoji kao takmicenje.
Jest, zaboravio sam napisati grupe za ATP Cup, lapsusdarker10 je napisao/la:Zar to o cemu pricas nije ATP Cup u januaru?Davis Cup jest nesto promijenio format al mislim da i dalje postoji kao takmicenje.
DC se igra naravno, u novembru sedmicu dana.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam vala ni svrhu tih silnih timskih kupova,beskorisno marketing i sminka obicna.Ostavit davis cup i cao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne znam,meni je Laver Cup bas kul,al dolazi u nevakat jbg.Prakticno jedini event gdje mozes vidjet Federera i Nadala sa iste strane mreze
ATP Cup ce bas zbog toga bit pun pogodak.Na pocetku je sezone,posluzit ce kao odlicna uvertira za AO,a jos ce se za njega dodjeljivat i bodovi.
Da, ATP Cup će bit odličan, dobre su i grupe i bit će bas dobrih mečeva ako ovi sto se očekuju da zaigraju ne izlevatedarker10 je napisao/la:Ne znam,meni je Laver Cup bas kul,al dolazi u nevakat jbg.Prakticno jedini event gdje mozes vidjet Federera i Nadala sa iste strane mrezeATP Cup ce bas zbog toga bit pun pogodak.Na pocetku je sezone,posluzit ce kao odlicna uvertira za AO,a jos ce se za njega dodjeljivat i bodovi.
Inače evo rasporeda za sutra za Laver Cup, iz Evrope samo Rafa odmara, svi ostali igraju
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
meni je to isto ko liga nacija u fudbalu ... elem potpuni beznačajni višak
Dobra priprema za sezonu i nista vise nista manje, sto je okjestamaji je napisao/la:meni je to isto ko liga nacija u fudbalu ... elem potpuni beznačajni višak
Bolje ovo nego da igraju egzibicije po Perthu i one Hopman cupove koji nemaju nikakav značaj
Rafko ne igra na azijskoj turneji. Povratak tek u Parizu.
Gdje si naletio na to ako je zvanično?Finn je napisao/la:Rafko ne igra na azijskoj turneji. Povratak tek u Parizu.
Vidio sam da je pričao da će razmislit o Sangaju nakon ovog Laver Cupa, al nisam upratio neku info da je već otkazao, ima i to vjenčanje koje bi trebalo bit sad nekad poslije LC
https://www.telegraf.rs/sport/tenis/310 ... -u-oktobrubodi123 je napisao/la:Gdje si naletio na to ako je zvanično?Finn je napisao/la:Rafko ne igra na azijskoj turneji. Povratak tek u Parizu.
Vidio sam da je pričao da će razmislit o Sangaju nakon ovog Laver Cupa, al nisam upratio neku info da je već otkazao, ima i to vjenčanje koje bi trebalo bit sad nekad poslije LC
Nije neki izvor, ali oni to hajpaju radi Novaka.
japa je napisao/la:Pa ne sjeca se jer kada je German open bio Masters na sljaci a Madrid hard indoor on vjerovatno nije ni znao za sport tenis. Sevcet nakon vjerujem tristo neuspjesnih listica jednom dobio pa se javlja sa dobitkom, ocekujem za mjesec dana ponovo (ako dobije)
OFF TOPIC:
Evo Shevcheta opet sa dobitkom, za tvojih mjesec dana, malo poranio!
Promijeni nick u Pajser, jer ti to i jesi...
KME, KME

#pajser #ukućicupašče
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 19 sep 2019, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sevcenko samo sigurice igra,daj malo hrabrosti da vidimo tenisko znanje
#Punoljetstvo
Ma da ovog Pajsera otjeram u kućicu, laje kerina bezze...BosniaBoston je napisao/la:Sevcenko samo sigurice igra,daj malo hrabrosti da vidimo tenisko znanje
Zar nisam igrao cijeli US Open sve ove 2.50 - 3.50 kv, to nisi bio svjedok?
Ako nisi vidio znanje u ovih mjesec dana, onda jbg!
Valja buraz ovako hladno pogoditi sve, glatko sve! Rublev isto trebao 0-2 biti, milion break lopti imao...
P.S. Bitno je dobiti buraz 1300 KM čistog profita za 48 sati, a prekjucer uzeo X bon od 20 KM, nije loše
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo jos i Dzeko dao go,japa nece moci spavat veceras
#Punoljetstvo
Sevket ide po drustvenim mrezamai lovi screenshotove dobitnih listica i dodje ovdje da se fali, a u realnosti zica staru da mu da marku da odigra bingo.
ma mi svi mislili da on zivi od kladionicejapa je napisao/la:Sevket ide po drustvenim mrezamai lovi screenshotove dobitnih listica i dodje ovdje da se fali, a u realnosti zica staru da mu da marku da odigra bingo.
Jao moćne podloge na ovom Laver Cupu. Napokon malo vizuelne promjene, ovaj identični beton po Americi baš smorio.
japa je napisao/la:Sevket ide po drustvenim mrezamai lovi screenshotove dobitnih listica i dodje ovdje da se fali, a u realnosti zica staru da mu da marku da odigra bingo.
U kućicu pašče i kmeči!
od kladionice žive samo kladionicedarker10 je napisao/la:ma mi svi mislili da on zivi od kladionicejapa je napisao/la:Sevket ide po drustvenim mrezamai lovi screenshotove dobitnih listica i dodje ovdje da se fali, a u realnosti zica staru da mu da marku da odigra bingo.
meni je grozna ...ko nekad dosadna siva američka zemljaFinn je napisao/la:Jao moćne podloge na ovom Laver Cupu. Napokon malo vizuelne promjene, ovaj identični beton po Americi baš smorio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.