Sviuodbranu je napisao/la:Beduin je napisao/la:A onda se sjetite koliko je gradonacelnik radio protiv Azmira, koliko je lagao i njega i sve nas, pa se sjetite kako par "njih" (svi znamo imena lokalaca) prodade Slobodu kad se priklonise Jasminu protiv Azmira prozivajuci ga na svakom koraku, tjerajuci ga sa stadiona, a onda se svi cudimo kad je otisao. A svi smo sutili kad smp slusali kako ga ismijavaju na stsdionu i tjeraju se, spletkare, pa na sjednice salju ljude itd itd...
Zato sad trpaj Azmire, j3bi im svima znanje i natjeraj ih ovako da pokazu svoje lice, zasto sad ne reaguju i vode Slobodu u napredak, a ne u propast, zasto ih sad nema u medijima, i jos ih Azmir i pozajmicom drzi u saci.
Sutili smo tad, sutimo i sad, zato samo nek trpa Azuka, neka ga ne vadi Jasminu, Kozi, Senadu, Slobodi, svima nama. Mi cemo prozivati Fukare, a nece ih podrzati kad treba, necemo doci na stadion ali cemo pricati kako Sloga nema navijaca. E neka nam sad ovako, ja na Tusanj ne idem izvjesno vrijeme, mozda i duze nego smijem pomisliti.
Slusaj otisao je kako jeste, znamo svi sta je bilo,i ko je kriv(ima zu i njegove krivice)ali ovo sada sto radi nije mu na cast, jer nece naskoditi ni Jasminu,ni Indiru niti kome nego Slobodi i nama koji volimo klub.
Opet gledano tako kako ti to postavio si, pokazao nam je svima da moze i stranica klubska,i shop i clanske i vrh tabele i bez navijaca i bez novca od grada ...i td....
Neka su prokleti i on i jasmin
Upravo me ta nasa "ljubav" i boli, pa u najtezim momentima dodje nas jedva 3000 ljudi, i sigurno 100-0150 ulaznica je baceno jer momci kupili ali nisu imali kome dati ili nisu stigli, a opet jer je par ljudi pokrenulo preko Fb "akciju" posljednjih par dana da se kupuju karte i pomogne klub.
Ja Azmira mrzim i nikad nece imati moje postovanje jer je napustio klub kao pravi hinjo, nakon par kola, ostavio preskupe igrace u timu i preko politike htio nauditi Jasminu, a Sloboda trpila sve to.
Ali sve sto sad radi, radi opravdano i nista mu ne mozemo reci, jer smo sutili i nismo imali muda se odupreti kad su ga tjerali javno, upadali na sjednicu, prozivali sa tribine, prijetilo se po gradu, i to njih nekoliko. Svi su sutili, pametovali po forumu, na kafi u gradu, ali u konacnici presutili i sutnjom odobrili njegovo tjeranje. I nije njih nekoliko direktno ga otjeralo, ali su u sluzbi gradonacelnika radili na tome da dodatno otezaju, iako je najveci krivac tu Jasmin. A i tu smo sutili, pametovali, a Jasmina nam se smijao i prodao sve nas. E sad gledajmo ovo sto se desava, kao nesto cemo napraviti mi, volimo Slobodu. Voli nas 2500 ljudi i to je to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤