Dobio je posao samo jer ima A licencu, niko od nasih nema.nebeskasila je napisao/la:Koji sad kozlica ubijaju ljudi klub. Ovaj trener 3 godine nema posla nikako nevjerovatno ali ljudi rade sve gore od goreg
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne mogu shvatiti, toliko je igrača dobrih izašlo iz Jedinstva i drugih klubova na kantonu da se nisu mogli školovati za trenere.
Vecina ih nece a i problem je sto to kosta doosta para.BihacSN je napisao/la:Ne mogu shvatiti, toliko je igrača dobrih izašlo iz Jedinstva i drugih klubova na kantonu da se nisu mogli školovati za trenere.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Greska. Vlado je jedan uzasno los trener, a prejak demagog koji godinama prodaje maglu. Presipa iz supljeg u prazno. Cudi me da je ovoliko opstao u Bihacu.HeliosIzDomzala je napisao/la:Vlado je najbolji trener Prve lige, čak i od dosta premijer ligaskih. U vas sigurno nije Vlado problem, vas igracki kadar je vrlo vrlo loš. Tako da tu neće biti pomaka, bojim se da može biti samo gore, jer je on u nekim utakmicama pogotovo prosle godine izvlačio maksimum iz ekipe.harden je napisao/la:E cuj Senad Repuh. Ja reko ne moze gore od Vlade kad oni pokazase da moze.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Sa ovim igracima i ovakvom upravom ne moze niko uspjeti.
- ASD
- Kontakt:
Pro licenca.harden je napisao/la:Dobio je posao samo jer ima A licencu, niko od nasih nema.nebeskasila je napisao/la:Koji sad kozlica ubijaju ljudi klub. Ovaj trener 3 godine nema posla nikako nevjerovatno ali ljudi rade sve gore od goreg
Danas smo odigrali jednu od najboljih utakmica u ovoj godini. Šteta što nismo prošli. Primili smo dva gola iz tri prelaska centra. Za drugi go je kriv golman
Dal' je realno, umjesto najmanje 3-0 ti gubis utakmicu ... sa pet metara ne znaju dati gol.
-
- Kontakt:
pozdrav momci, znate li slučajno ko je dobio crveni karton u Mladosti?
HreljićBosnausrcu9 je napisao/la:pozdrav momci, znate li slučajno ko je dobio crveni karton u Mladosti?
-
- Kontakt:
hvala drugbihac1968 je napisao/la:HreljićBosnausrcu9 je napisao/la:pozdrav momci, znate li slučajno ko je dobio crveni karton u Mladosti?
-
- Kontakt:
Rastjerati sve. Od cistacice trenera uprave predsjednika igraca. Sve raspustiti. Istupiti iz lige ili igrati juniorima do kraja i onda sve ispocetka. Ako se misli politika mijesati u klub ugasiti ga skroz. Proslavili smo sto godina dosta nam.
Ne znam ko je onom golmanu rekao da zna braniti. On loptu ne zna ispucati. Uvjek zove igrača ili dodaje najbližem
Za to ispucavanje je objasnio Vukovic na onoj stranici Prva Liga FBIH.BihacSN je napisao/la:Ne znam ko je onom golmanu rekao da zna braniti. On loptu ne zna ispucati. Uvjek zove igrača ili dodaje najbližem
A da je los golman, to stoji.
-
- Kontakt:
Kakva vam je bila posjeta protiv Zelje, jesul se Biscani "zazelili "ozbiljnijih protivnika
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
I kad smo najlosiji i protiv najlosiji timova Pod Boricima bude 2000 ljudi, zato je i steta sto klub ne igra u vecem rangu.Sviuodbranu je napisao/la:Kakva vam je bila posjeta protiv Zelje, jesul se Biscani "zazelili "ozbiljnijih protivnika
-
- Kontakt:
Sviuodbranu je napisao/la:Kakva vam je bila posjeta protiv Zelje, jesul se Biscani "zazelili "ozbiljnijih protivnika
Pa u ovom gradu mozda cak i kantonu je narod zeljan utakmica. Zeljan dobrih klubova. Dosadila su ova sela. Ne vrijedjam ni jedan klub jer gledajuci zadnjih desetak godina Jedinstvo je jedno selo obicno. Mozda nekad docekamo da igramo tu dugo sanjanu premier ligu
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Vi opet po starom. Katastrofa na jesen pa spasavanje na proljece. Nije vam lako. Sretno Jedinstvo 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Istina, samo što sad ne vidim kako će se dovesti ekstra igrači dovoljni za preokret na proljeće kao prije 2 sezoneNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vi opet po starom. Katastrofa na jesen pa spasavanje na proljece. Nije vam lako. Sretno Jedinstvo
-
- Kontakt:
Koja smo mi sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.