jesi ako je bilo penetracijeado-hz je napisao/la:Ako sam karao a nisam svrsio...dal sam karao???![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dame i gospoda, tema FK Sarajevofera je napisao/la:jesi ako je bilo penetracijeado-hz je napisao/la:Ako sam karao a nisam svrsio...dal sam karao???![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sarajevu prijeti kazna od 100.000 eura, odluka prolongirana do sljedeće sjednice

Sve iz ljubavi prema klubu, i mržnji prema kupljenim seatima preko šteleZip je napisao/la:Sarajevu prijeti kazna od 100.000 eura, odluka prolongirana do sljedeće sjednice![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Meni da je babo trener i da posjedujem fudbalsko znanje kao kamuflirani, hitno bi inzistirao da mu budem prvi pomocnik.
Ko me yebe kad mi je babo bio armirac, a ja bosnjo koji ne zna osnove fudbalske igre
Ko me yebe kad mi je babo bio armirac, a ja bosnjo koji ne zna osnove fudbalske igre
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
100 000 eura... dakle skoro pola seata ... masala ..
Nemojte vise voliti molim vas...
Nemojte vise voliti molim vas...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A drugi zapale stadion i dobiju 25K kazne.. ne vjerujem u ovo
Lijepo pise prijeti nam kazna DO 100.000 , znaci ne mora bit 100.000 , moze bit i 30.000
nemojte odma plakat i neke teorije bacat ko fol voli vise ko ne voli
nemojte odma plakat i neke teorije bacat ko fol voli vise ko ne voli
Ako pise snizenje do 70%, znaci li to 70%? Shvatam da pojedini jedva cekaju neku negativnu vijest i da kazu "eh, sta sam rekao", ali ovo "do" moze znaciti i 10.000 eura isto kao i 99.000 eura.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Po tebi dakle i tokmak moze bit fudbaler, za sport treba fizika a ne i mozak.SarajevoJeBordo je napisao/la:Druže, ovaj sport se zove fudbal i bavljenje tim sportom podrazumijeva fizičke napore, a ne knjigu. A ako hoćeš kroz nauku, u normalnim državama profesora smatraju nesposobnim ako ne može učenika naučiti za 2.Pitaristok je napisao/la:Jao poredenja grob te kebo
Ako te izvede profa na tablu a ti nisi sluso na casu i tokmak si, ko je kriv, ti il roditelji il ko te takvog stvorio
I za fudbal treba mozga vjeruj,
Hahahhahahahaha
Napise se na portalu gdje strumfovi kolo vode i eto ga, eto muhica na govance. Ko kaze da ce biti 100 000 e ?
Ovi o derbiju znalci, hocete li prestat? Pa kad je bilo 0:3 lijevog beka je igrao Halilovic i pojeli smo ih. Da smo izgubili kakili bi opet od kud Halil tamo e moj Hus i td.
Imate misljenje Amara na njegovu taktiku i kako je on vidio derbi.
Odmorniji i kompletniji... pa za formaciju 4-4-2
Mjenjajte malo teme, samoderbi, kazne, baklje...
Ovi o derbiju znalci, hocete li prestat? Pa kad je bilo 0:3 lijevog beka je igrao Halilovic i pojeli smo ih. Da smo izgubili kakili bi opet od kud Halil tamo e moj Hus i td.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevp
Stvarno je muka vise uci na forum i citati ova sranja od postova, ali bukvalno covjeku se povraca.
De se ba pojedini dozovite malo i skontajte sta vi zelite od kluba u stvari ?
Hocete titule, u zadnjih pet godina 4 titule.
Hocete da imamo nesto nase, imamo kamp eto.
Hocete duplu dobili ste duplu.
Hocete nasu djecu u prvom timu,dobili ste nasu djecu.
Hocete strane igrace koji ce biti prevaga, eto dobili ste i to jednim dijelom.
Hocete duze ugovore, eto dobili ste duze ugovore.
Hocete jace transfere,dobili ste jace transfere.
Znaci citajuci vase postove, covjek bi samo sjeo i plakao. Nema gorih navijaca od nas pitara. Sve bi vi nesto drugacije, sve bi pojedini krive Drine ispravljali, svi ste fizioterapeuti, treneri takticki strucnjaci itd.
Bez pola tima, dijelimo prvo mjesto i imamo vise bodova nego prosle sezone, i prosli smo prvo kolo kupa. Halo bez pola tima, bez Tatara, Rahmana,Oremusa, Stanoje, Pidre i Ahmeta.
Znaci citajuci vase postove, covjek bi samo sjeo i plakao. Nema gorih navijaca od nas pitara. Sve bi vi nesto drugacije, sve bi pojedini krive Drine ispravljali, svi ste fizioterapeuti, treneri takticki strucnjaci itd.
Bez pola tima, dijelimo prvo mjesto i imamo vise bodova nego prosle sezone, i prosli smo prvo kolo kupa. Halo bez pola tima, bez Tatara, Rahmana,Oremusa, Stanoje, Pidre i Ahmeta.
Re: FK Sarajevp
Ma hocemo karinu musanovu sve dok nas je 3milje prosjek i sve dok budu razni izgovori hladno, zima, kisa los termin bla blaajdohordas je napisao/la:Stvarno je muka vise uci na forum i citati ova sranja od postova, ali bukvalno covjeku se povraca.
kaki mi ba, cast standardnim bolesnicima ovo ostalo na **** nabit sve
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Pa neko zapali stadion pa dobije 25 k, to valjda nije do baklji nego uefa procijeni koliko vole navijaci klub pa ako bas vole, kao mi, krhnu stojku
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hercegovinu info drže štrumfovi, odnosno kolo vode tamo?Laznjak je napisao/la:Napise se na portalu gdje strumfovi kolo vode i eto ga, eto muhica na govance. Ko kaze da ce biti 100 000 e ?
- TheNorthFace
- Kontakt:
Ocigledno misli na "sport kec", al' svejedno, i tu je vala zestoko fulioMortemHz je napisao/la:Hercegovinu info drže štrumfovi, odnosno kolo vode tamo?Laznjak je napisao/la:Napise se na portalu gdje strumfovi kolo vode i eto ga, eto muhica na govance. Ko kaze da ce biti 100 000 e ?
eto da ne bude dosadno na forumu, nije odavno bilo price o bakljama
1946
Pantelija ima li termina, grupe na viberu?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
:
Ima, skupljamo se, ne mogu potvrditi termin dok ne bude nas dovolj o. Danas je zadnji dan za nase, ako nas nema dovoljno , vjerovatno cemo sa konama tj vs koneBenkara21 je napisao/la:Pantelija ima li termina, grupe na viberu?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- robertkosar
- Kontakt:
Ako ja kao poslovodja izaberem deset radnika da urade jedan posao a oni ne urade ko je krivSarajevoJeBordo je napisao/la:Halooo, Husref sigurno zna postaviti 442 i reći napadačima da ganjaju štopere, kad nemamo loptu da budu iza lopte, zna reći krilima da pomažu bekovima. ALI HALOOO NE MOŽE TO TRAŽITI OD HEBIBOVIĆA KOJI U 30OJ MINUTI UMIRE ILI OD HANDŽIĆA I AHMETOVIĆA U 34OJ GODINI! On treba da zna da nema u onoj ekipi igrače koji mogu iznijeti takvu 442 i takve zadatke i formaciju je morao prilagoditi protivniku i mogućnostima ekipe!fks74 je napisao/la: Upravo tako, svi znamo da su igraci koji su igrali, sposobni da se nose sa svim ekipama u nasoj ligi. Problem je sto ne izvrse svoje zadatke. Najbolji pokazatelj je Ljubuski, jeli ona ekipa bila sposobna igrati sa njima. Po vasem, Husref je kriv sto su lose igrali.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Gdje kad sta? Koji terminPantelija je napisao/la::Ima, skupljamo se, ne mogu potvrditi termin dok ne bude nas dovolj o. Danas je zadnji dan za nase, ako nas nema dovoljno , vjerovatno cemo sa konama tj vs koneBenkara21 je napisao/la:Pantelija ima li termina, grupe na viberu?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.