FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro smo prosli, ako je 34 000€ kazna.
E bravo
Eh kako sad u ligi nama cesto vece kazna u odnosu na svinje, a vidi sad ovo? Gori divljaci od nas barem 10x, oni i ubice!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bolje da nas nisu ni kaznili . Tek trecerangirana kazna u nasoj povjesti kazni . Igraci 6.000 zbog zutih kartona . Zao mi zrinje , ocito da vise uticaja imamo u UEFA , nego u disciplinskoj FS BiH . Da su nasi odlucivali bilo bi obrnuto 59,5 tE .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ako treba Gennaro Gattuso, tu samPantelija je napisao/la::Ima, skupljamo se, ne mogu potvrditi termin dok ne bude nas dovolj o. Danas je zadnji dan za nase, ako nas nema dovoljno , vjerovatno cemo sa konama tj vs koneBenkara21 je napisao/la:Pantelija ima li termina, grupe na viberu?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Volimo te UEFA .

Dakle da sumiramo 28 milja € je krivo sto se nije dovelo jos neko pojacanje kad smo svi svjesni bili da na Rahmana Oremusa i Stanoju ne mozemo racunat duze vrijeme
Imal Denchija da nam objasni kako su svi u upravi se syebali zbog incidenta i nema veze sto dmo zaradilj prekl 2 miliona km ova kazna nas je sprijecila u daljim planovima
Da smo nacisto apsolutno sam protiv piro na evropskim a i znam da su Hz imali sastanak povodom ovih propusta i uzakmice protiv Veleza i Zvijezde su pojazatelj da se doslo tobe, al kakva sd hajka digla ovdje, saopstenjima kontaRa Hz , okretanjem druge dvije tribine protiv sjevera to he dno dna bilo , a puno vecu stetu klubu su napravili i Seati i sl akcije al haj nebitno sad
Imal Denchija da nam objasni kako su svi u upravi se syebali zbog incidenta i nema veze sto dmo zaradilj prekl 2 miliona km ova kazna nas je sprijecila u daljim planovima
Da smo nacisto apsolutno sam protiv piro na evropskim a i znam da su Hz imali sastanak povodom ovih propusta i uzakmice protiv Veleza i Zvijezde su pojazatelj da se doslo tobe, al kakva sd hajka digla ovdje, saopstenjima kontaRa Hz , okretanjem druge dvije tribine protiv sjevera to he dno dna bilo , a puno vecu stetu klubu su napravili i Seati i sl akcije al haj nebitno sad
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Nista, sljedecu utakmicu mora to jace biti... 
Mislim da je oo premala kazna, jer je utakmica prekinuta na 15 minuta...ako je ova kazna, onda je to oke... Nije puno
Mislim da je oo premala kazna, jer je utakmica prekinuta na 15 minuta...ako je ova kazna, onda je to oke... Nije puno
Nas savez bi i nasu i njihovu kaznu prepisao namaSamozdravlje je napisao/la:Bolje da nas nisu ni kaznili . Tek trecerangirana kazna u nasoj povjesti kazni . Igraci 6.000 zbog zutih kartona . Zao mi zrinje , ocito da vise uticaja imamo u UEFA , nego u disciplinskoj FS BiH . Da su nasi odlucivali bilo bi obrnuto 59,5 tE .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kaže vam brat ba, kakvih 100K eura.. to ne bi dobili da smo ubili nekog jbt 
Dobro sam ja onda rekao ako je ovo istina, sve i da se dobije veća kazna treba se žaliti odmah i jednostavno predočiti 20 gorih "ispada" širom Eu i uporediti njihove kazne sa našom. Nas uopšte ne jjebe tih par baklji koliko povlačenje igrača sa terena u svlačionice a smatram da za tim nije bilo apsolutno nikakve potrebe. Kriterij je bio prestrog u ovom slučaju.
Dobro sam ja onda rekao ako je ovo istina, sve i da se dobije veća kazna treba se žaliti odmah i jednostavno predočiti 20 gorih "ispada" širom Eu i uporediti njihove kazne sa našom. Nas uopšte ne jjebe tih par baklji koliko povlačenje igrača sa terena u svlačionice a smatram da za tim nije bilo apsolutno nikakve potrebe. Kriterij je bio prestrog u ovom slučaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samozdravlje je napisao/la:Igraci 6.000 zbog zutih kartona .
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ako se na ovome zavrsi trebamo slaviti.
To je ta kazna, govorio sam i onda da nema sanse da se suspenduju tribine i takve glupostimkoje su dezurni ovdje pisali.
I eto sad nek dovedu pojacanje nije velka kazna
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Seati igraju ko dva Rahmanovica u krivini su dosta agilni,ali lezba je uzela boljeg da trlja picu od kozna sjedistafera je napisao/la:To je ta kazna, govorio sam i onda da nema sanse da se suspenduju tribine i takve glupostimkoje su dezurni ovdje pisali.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Davno sam ja zagovarao da samo Evropu igramo .Zip je napisao/la:Nas savez bi i nasu i njihovu kaznu prepisao namaSamozdravlje je napisao/la:Bolje da nas nisu ni kaznili . Tek trecerangirana kazna u nasoj povjesti kazni . Igraci 6.000 zbog zutih kartona . Zao mi zrinje , ocito da vise uticaja imamo u UEFA , nego u disciplinskoj FS BiH . Da su nasi odlucivali bilo bi obrnuto 59,5 tE .
Dobro je , bojao sam se onih 15 min. (sudija lopove), medjutim mozda je i dobro dosao prekid . Malo nas osvjestio , da nije bilo prekida , ko zna kako bi se nastavilo i onda opet dodje prekid . Dobro je da su Hz same dosle do zakljucka do kakvog su dosle .
Samo me Saida strah sutra . Ja sam od onih koji ga gotivi (ne zaboravljam utakmice protiv PFK Levski 26.07.2012- imam ulaznicu 12 KM - Istok i fcž 03.11.2012 - imam uramljenu ulaznicu 10 KM - Istok - 1:0 , kad je rekao "Ako ne pobjedimo, prestajem igrati"). Do sada je Guza bio ok , nadam se da je ostao isti i da nece zapeti. Mustafica mu svezati neka ga "prebije"(salim se ).Nemoj Saide sviju Ti . Ma ni asistencije .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
kad malo bolje covjek razmisli da nije ovih podjela oko Husrefa , na jednoj strani sin , na drugoj mi (salim se , ja samo imam manje zamjerke)
pa onda ove podjele ovi sto podrzavaju Upravu , a na drugoj strani mi(opet ja imam manje zamjerke) sto hocemo da obezbjede oni sredstva za pojacanja . Onoliko sredstava koliko skupi Uprava fkž .
O CEMU BI PISALI DA NIJE OVE DVIJE PODJELE ???
pa onda ove podjele ovi sto podrzavaju Upravu , a na drugoj strani mi(opet ja imam manje zamjerke) sto hocemo da obezbjede oni sredstva za pojacanja . Onoliko sredstava koliko skupi Uprava fkž .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zaboravih dodati najvaznijeSamozdravlje je napisao/la:kad malo bolje covjek razmisli da nije ovih podjela oko Husrefa , na jednoj strani sin , na drugoj mi (salim se , ja samo imam manje zamjerke)
Ja kazne i govana kuknjava
Uprava se raskukala,molila Boga za 100 milja eura minimum
Uprava se raskukala,molila Boga za 100 milja eura minimum
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vala ni 50milja nije malo, ne zezajte...
Sbi smo mislili da ce biti vise, al i ovo je za nas puno... Jedino sto nam psihicki lakse djeluje napisana kazna od one sto smo ocekivali....
Sbi smo mislili da ce biti vise, al i ovo je za nas puno... Jedino sto nam psihicki lakse djeluje napisana kazna od one sto smo ocekivali....
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 29 gostiju.