FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imam neku suhvu da bi Milanovic konacno mogao pokazat danas zasto je doveden
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
@iniesta a zamisli kako bi se neki gospodin osjecao na husrefovom mjestu među takvim igracima, otjeran je svaki takav u kratkom vremenu u glavnom od strane mahalaskih igraca...
U fudbalu je uvijek trener prvi na udaru a na nasim prostorima je to dostiglo vrhunac, mi dok smo trenere mijenjali kao na traci klub je nazadovao.
Ne branim ja husrefa jer se tu nema sta braniti njega samo rezultati drze na klupi i rezultati ce ga i otjerati jedino jer pokusali su i navijaci a ocigledno i igraci i eto ga jos je tu.
E sad problem je sto se sve gleda crno bijelo, uvijek se prave neke podjele tipa upava vs husref... Realno je da su svi imali kikseva, eto samo od kraja prosle sezone kad pogledas sta je bilo svi snose dio odgovornosti za nesto losiju atmosferu jer tabela i broj bodova su sasvim ok. Cini mi se da je prosle godine u ovo vrijeme bilo losije stanje i sto se bodova tice a vise se i pljuvalo pa se osvojila dupla na kraju, ove sezone ce biti teze jer je konkurencija jaca.
Problem ovdje je sto je vecina forumasa previse subjektivna svako se pravi slijep ili porice necije greske dok drugog pljuju. Ja ne vidim potrebu da pisem negativne stvari ovdje jer toliko je takvih ljudi da je to vec sve receno al imao bi sta zamjeriti i upravi i husrefu, igracima najmanje...
Razumijem ja da svako nekog ne podnosi al realno sta bi se to znacajno promijenilo da se sad otjera bilo koji pojedinac iz kluba?
@belosevic
vrijeđali su mnogi osim tobeta, bordopoeta i robertkosar mi prvi padaju na pamet samo sto ti nisi tad bio na njihovoj strani pa si zaboravio, tebe je derbi i kamuflazn okrenuo u tom smjeru i to je ok imas pravo. Al nije sve tako crno bijelo i ne znam zasto se morate svrstavati na bilo koju stranu u ovim glupim pricama. Jos samo da se nobel okrene na mracnu stranu vidim da ga nema u zadnje vrijeme valjda nije u procesu preobrazbe 
Nema tu razlike nikakve kad se posmatra sa strane svi imate istu pricu i argumente samo sto se svakom njegovo **** manje smrdi.
U fudbalu je uvijek trener prvi na udaru a na nasim prostorima je to dostiglo vrhunac, mi dok smo trenere mijenjali kao na traci klub je nazadovao.
Ne branim ja husrefa jer se tu nema sta braniti njega samo rezultati drze na klupi i rezultati ce ga i otjerati jedino jer pokusali su i navijaci a ocigledno i igraci i eto ga jos je tu.
E sad problem je sto se sve gleda crno bijelo, uvijek se prave neke podjele tipa upava vs husref... Realno je da su svi imali kikseva, eto samo od kraja prosle sezone kad pogledas sta je bilo svi snose dio odgovornosti za nesto losiju atmosferu jer tabela i broj bodova su sasvim ok. Cini mi se da je prosle godine u ovo vrijeme bilo losije stanje i sto se bodova tice a vise se i pljuvalo pa se osvojila dupla na kraju, ove sezone ce biti teze jer je konkurencija jaca.
Problem ovdje je sto je vecina forumasa previse subjektivna svako se pravi slijep ili porice necije greske dok drugog pljuju. Ja ne vidim potrebu da pisem negativne stvari ovdje jer toliko je takvih ljudi da je to vec sve receno al imao bi sta zamjeriti i upravi i husrefu, igracima najmanje...
Razumijem ja da svako nekog ne podnosi al realno sta bi se to znacajno promijenilo da se sad otjera bilo koji pojedinac iz kluba?
@belosevic
Nema tu razlike nikakve kad se posmatra sa strane svi imate istu pricu i argumente samo sto se svakom njegovo **** manje smrdi.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 21 sep 2019, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Danas ce nas kapiten voditi do pobjede, a Milanovic ce pokazati da je ponovo za rotacije i da nije za prvih 11. Moj osjecaj.Inijesta je napisao/la:Imam neku suhvu da bi Milanovic konacno mogao pokazat danas zasto je doveden
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
95 -te Dinamo i Hajduk su od Hrvatske dobili po 20 miliona Maraka , pa zaboravljate da su oni uvjek jaki bili , Hajduk 94 igrao cetvtfinale u pola rata , njih drzava je gurala i upumpavala novac ...SarajevoJeBordo je napisao/la:U zadnjih 20 godina grad Zagreb uložio u Dinamo 150 miliona KM. Nama i konama jednom u 20 godina debil Skaka dao 100 milja, pljuštali naslovi u medijima, šok i nevjerica
Kako sa zadnjeg veznog, jedino ako Petrovic na penaltik pokazeledesma je napisao/la:Danas ce nas kapiten voditi do pobjede, a Milanovic ce pokazati da je ponovo za rotacije i da nije za prvih 11. Moj osjecaj.Inijesta je napisao/la:Imam neku suhvu da bi Milanovic konacno mogao pokazat danas zasto je doveden
Ma meni je Milanovic enigma prava,vidi se da im znanja i kvaliteta al skroz nedorecen, defanzivno nista ne pomaze Leticu, ofanzivno bruku viska poteza
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Pitanje za ove sto igraju kladaru....jeste li nekad igrali protiv Sarajeva???
Ja nikad u zivotu iako sam znao par puta da je zijan u Evropi al dzaba ne moze srce da stavi protiv RajvoSa.
Ja nikad u zivotu iako sam znao par puta da je zijan u Evropi al dzaba ne moze srce da stavi protiv RajvoSa.
Slazem se brate za Milanovica. Ja samo mislim da on nema dovoljno samopouzdanja i podrske od nas, on kad krene prema golu vidi se da moze proci ali ima taj neki grc koji ga sprjecava za nesto vise. Valjda je to neko samopouzdanje. Neka eksplodira danas, nemam nista protiv.Inijesta je napisao/la:Kako sa zadnjeg veznog, jedino ako Petrovic na penaltik pokazeledesma je napisao/la:Danas ce nas kapiten voditi do pobjede, a Milanovic ce pokazati da je ponovo za rotacije i da nije za prvih 11. Moj osjecaj.Inijesta je napisao/la:Imam neku suhvu da bi Milanovic konacno mogao pokazat danas zasto je doveden![]()
Ma meni je Milanovic enigma prava,vidi se da im znanja i kvaliteta al skroz nedorecen, defanzivno nista ne pomaze Leticu, ofanzivno bruku viska poteza
Krste iz slobodnog.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Milanovic ce pokazati svoj kvalitet tek kada se vrati Pidro koji je ofanzivno svemirski brod za Letica. Kad Pidro rasiri stranu i povuce igraca, tada ce do izrazaja doci Milanoviceva odlicna promjena smjera iz mjesta (ala Duljevic), kada ce s lijeve strane povuci u sredinu i podvaliti loptu Ahmetovicu ili pucati (u Krupi je odlicno sutirao iskosa s 20-tak metara).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
belosevic28
- Kontakt:
@fera, ma ne racunam ni poetu, on je vrijedjao i mne i tebe i Boga i muslimane i katolike i ped.ere i protivnike pe.dera, sve, svee, sveee
Ma buraz ja sam ti na strani FKS, kao i 93 % raje koja ovdje pise, onih 7 % su manjina jbg.
Ma buraz ja sam ti na strani FKS, kao i 93 % raje koja ovdje pise, onih 7 % su manjina jbg.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ima nas svakakvih al smo nasibelosevic28 je napisao/la:@fera, ma ne racunam ni poetu, on je vrijedjao i mne i tebe i Boga i muslimane i katolike i ped.ere i protivnike pe.dera, sve, svee, sveee![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Jel ko rekao ovom cityu da smo mi Sarajevo i da se izvole braniti
Fera znaš i sam da ne postoji savršen čovjek. Ko radi taj i griješi. Mi možemo govoriti samo o tome je l' ispunjen cilj il' nije ispunjen cilj. Mi sami sebe podkopajemo sa tim pričama oko trenera. Njemu je puno teže raditi kad mi kolektivno ne stojimo iza njega i posljedično trpe rezultati. Isto je i sa igračima i njima je puno teže igrati kad navijači i treneri ne stoje iza njih.fera je napisao/la:Problem ovdje je sto je vecina forumasa previse subjektivna svako se pravi slijep ili porice necije greske dok drugog pljuju. Ja ne vidim potrebu da pisem negativne stvari ovdje jer toliko je takvih ljudi da je to vec sve receno al imao bi sta zamjeriti i upravi i husrefu, igracima najmanje...
Treneru kad se trese stolica i kad mora da bira on će napraviti nešto što je kratkoročno dobro za njega umjesto da napravi nešto što je dugoročno dobro za klub. Nema slobode da donese ispravne odluke. I to se može odraziti na svemu: na razvoju igrača, na davanju prilike mladim, na davanju prilike novim...
Nema njemu šta bit teško radit kad svaku utakmicu čuje skandiranja i ovacije. Ova piskaranja po forumu su nebitna, ovdje se može ulogovat Mirsad Šiljak i sr.at po kome hoće, dok sigurno neće na Koševo doći hiljadu navijača Želje da bi zviždali Husrefu i sabotirali ga. On podršku navijača itekako ima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
Inijesta je napisao/la:Vas problem je sto Husref nema greske ni krivice, evo ti kazes debili iznose info iz kluba i stete klubu, ja ti navedem primjer gdje trener iznosi info i steti klubu, al ne , on nije kriv al jesu debili koji iznoseKamuflazn je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Treba, prvi Husref da ne mahala okolo i ne trazi alibi u prici kasne mi igracima plate igraci mi nezadovoljni!
Jah. Husref je sve kriv pa da zavrsimo.
Konkretan dokaz sem tih izmisljenih prica isyo ko za Jeleskovica, rahmanovica itd. Dusmanakih prica koje pricaju strumfovi i domaci izdajnici?
Sto se tice infoa koje cure iz svlacionice konkretno ti imas 2 dana prije formaciju i igrace koji ce igrati koje podjelis ovdje i one odu dalje. Olaksas protivniku radi nekih sitnih interesa.[/quote]
Pa za Jeleskovica pricaju igraci po gradu, za Rahmana se zataskavalo pa se na kraju odbijalo mu od plate sto je Krleta sakom spuco i Husrefa pljuno i yebo mu sve
Kakav trener takvi i igraci, mahalasi obicni bez trunke profesionalizma
Ja cu ti imenommi prezimenom osobu navesti kojoj je Husref reko za plate i prosirio pricu, samo mozda to ti budes, djelujes mi balavo ko i taj balavac
Sastav zna pola grada prije svake tekme, nikakva razlika napiso ga neko ovdje ili ne al evo ja ga ne pisem i necu nikad vise
To ko kakvu korist ima , javis se u pp pa vidis ko sam i sta sam i imam li kakvu korist[/quote]
Bravo Majstore neka si rekao ovom pametnjakovicu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Milion puta i hvatao oba daju sa strašnom kvotom protiv GOŠKova, zvijezda krupa i sličnih šklj ekipa. Samo što uvijek na nečemu drugom padnem.ado-hz je napisao/la:Pitanje za ove sto igraju kladaru....jeste li nekad igrali protiv Sarajeva???
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ti ko moj stari...ides logikom odigram protiv Sarajeva ako padnem nije mi zaoSarajevoJeBordo je napisao/la:Milion puta i hvatao oba daju sa strašnom kvotom protiv GOŠKova, zvijezda krupa i sličnih šklj ekipa. Samo što uvijek na nečemu drugom padnem.ado-hz je napisao/la:Pitanje za ove sto igraju kladaru....jeste li nekad igrali protiv Sarajeva???
Iz daleke Italije sretno mom Sarajevu, nadamo se još jednoj pobjedi na Tušnju uz Dragana Petrovića...nekako je tradicija

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi to na godišnjem?tm01hzne je napisao/la:Iz daleke Italije sretno mom Sarajevu, nadamo se još jednoj pobjedi na Tušnju uz Dragana Petrovića...nekako je tradicija![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tako nekako, a vjeruj mi da sam više puta pao kad sam igrao na Sarajevo, kao prošli vikend zp2+ado-hz je napisao/la:Ti ko moj stari...ides logikom odigram protiv Sarajeva ako padnem nije mi zaoSarajevoJeBordo je napisao/la:Milion puta i hvatao oba daju sa strašnom kvotom protiv GOŠKova, zvijezda krupa i sličnih šklj ekipa. Samo što uvijek na nečemu drugom padnem.ado-hz je napisao/la:Pitanje za ove sto igraju kladaru....jeste li nekad igrali protiv Sarajeva???
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.