FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba bas biti "strucnjak" pa sa ovakvom ekipom igrati ovako lose...
Ne moze on nista igrati jer je velika QRČINA od igraca.joker90 je napisao/la:Svi vide da Milanovic ne moze igrati desetku, osim covjeka koji prima velike pare da to vidi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Da je Azmir kod nas, vjeruj da bi u Sarajevu igro i Tino Sven i Nastic itd. Čovjek ulaze u sportski segment... Nije ko ovi naši, nezainteresovani. Ne znam koji će klinac ovdje ako neće ulagati... oparit se neće garant od Sarajeva, koji je njihov cilj Allah zna.ado-hz je napisao/la:Azmir kamiondzija nas uci kako se pravi ekipa i deru guzovi
Otvori se zemljo da propadnem!!!
Jedina prava istina. Pa i ove je neko doveo ko pojacanja i debele plate imaju. I uigravaju ih evo dva mjeseca.zagorski je napisao/la:Ja mislim i da smo od pocetka sezone kompletni da nista vise bodova ne bi imali,ne znam fkt sta raja toliko ocekuje da ce se desiti kad nam se i vrate jos ta tri igraca, a kad zakukaju falr nam igraci neko bi pomislio da nam fali kompletna prva postava.ado-hz je napisao/la:Nama sutra da se svi igraci vrate i oporave tacno se vidi qurcobolja kod svakog igraca. Nit imaju volje nit zelje nit snage nit su uigrani.
Sve se poklopilo da je izgleda ovo sezona za zaborav.
Samo je pitanje vremena kad ce nam to biti jasno!!!
A ovaj nas milirajder-milioner hoce li on sta izvaditi oz dzepa???? (hoce qurac da ga sisamo)Historicar je napisao/la:Čovjek daje više para za igrače, nego naša uprava.Njemu je ispišati 200.000 eura za Beganovića iz Slobode, naši tu cifru nece nikada ponuditi za nekog igrača.ado-hz je napisao/la:Azmir kamiondzija nas uci kako se pravi ekipa i deru guzovi
Bog im yebo majku debilnu kad su prodavali klub trebali su staviti u ugovoru obavezu da novi vlasnik "MORAAAAA" svake godine dati 5Miliona za transfere i ne bu gledali ovu patnju niti pola ovih igraca poluamatera.
P.S
Zali Boze ovih momaka Hz koje prelaze ovoliki put...jel ih stid kako igraju???
Jeste vi svi ovdje nerealni, fale Tatar,Rahman i Stanoje nosioci igre prošle sezone,fali i Oremus najbolja prinova.
Ova ekipa kurcu ne valja što igra danas Mustafić za federalne lige to mu je plafon,Velkovski glavni u vezi ej žalosti,Milanović fula sezone bačene pare,Ahmetović je svoje ispucao,mi moramo tražiti krilo i napadača kapitalca na zimu ovako mrka kapa..
Ova ekipa kurcu ne valja što igra danas Mustafić za federalne lige to mu je plafon,Velkovski glavni u vezi ej žalosti,Milanović fula sezone bačene pare,Ahmetović je svoje ispucao,mi moramo tražiti krilo i napadača kapitalca na zimu ovako mrka kapa..
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 21 sep 2019, 17:12, ukupno mijenjano 22 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
A i Hadzic nas je pojaco osim posudbe iz norveske hala doveo nam ranjene ljude ovaj Letic malo volji od Bekica , Trenurno je Handzic u boljoj formi od Ahmeta al Musemic bi radije sebi puco u glavu nego klupiro njega i Velkovskoh , i ko dovede ovog sisica , on je Visca iz repke
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Negledljivi smo postali, ovo je mučenje ko u sezoni prije duple, ne znas ko je gori, kad je sakati Hebib najveća prijetnja i opasnost znas koliko je sati
Los je posao i Hadzija odradio, osim Oremusa za kojeg jos uvijek ne znamo hoćel bit pojačanje a dao je naznake za takvo nesto ovo ostalo je ili užas ili prosjek od kojeg nemas nista tipa Letić koji nit smrdi nit mirise, moralo se bolje pojačati i malo uhvatit dublje za dzep
Los je posao i Hadzija odradio, osim Oremusa za kojeg jos uvijek ne znamo hoćel bit pojačanje a dao je naznake za takvo nesto ovo ostalo je ili užas ili prosjek od kojeg nemas nista tipa Letić koji nit smrdi nit mirise, moralo se bolje pojačati i malo uhvatit dublje za dzep
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To može proći na kratke staze. Nije to put za duge staze. Imaš primjer Vardara. Imaš i milion drugih. Što bi neko ulagao u ovakvu ligu i ovakvu državu, kad može u dosta uređenije lige i države. Jedino može neko domaći tipa Azmiraado-hz je napisao/la:A ovaj nas milirajder-milioner hoce li on sta izvaditi oz dzepa???? (hoce qurac da ga sisamo)Historicar je napisao/la:Čovjek daje više para za igrače, nego naša uprava.Njemu je ispišati 200.000 eura za Beganovića iz Slobode, naši tu cifru nece nikada ponuditi za nekog igrača.ado-hz je napisao/la:Azmir kamiondzija nas uci kako se pravi ekipa i deru guzovi
Bog im yebo majku debilnu kad su prodavali klub trebali su staviti u ugovoru obavezu da novi vlasnik "MORAAAAA" svake godine dati 5Miliona za transfere i ne bu gledali ovu patnju niti pola ovih igraca poluamatera.
P.S
Zali Boze ovih momaka Hz koje prelaze ovoliki put...jel ih stid kako igraju???
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma za nove akademce mi nije toliko ni čudno, mlad imao potencijal, daš mi priliku vidiš da ne može i to je to, noga iz kluba i idemo dalje. Meni je krivo samo za ova pojačanja, ne mogu da vjerujem da je Sarajevo dovelo Šišića kao pojačanje
Što se tiče same akademije, očito je da ona i nije baš nešto. Izbacuje se dosta igrača, ali očito da su to igrači za federalne lige. Ovo igrača što uspije su izuzetci koji potvrđuju pravilo.
Što se tiče same akademije, očito je da ona i nije baš nešto. Izbacuje se dosta igrača, ali očito da su to igrači za federalne lige. Ovo igrača što uspije su izuzetci koji potvrđuju pravilo.
Znaci opet krivi nam tan sabrina i ekipa .... masallah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma ja sam ovo halalio prije 7 dana a i "mr. pogotku" se treba bukvica očitati zbog ovih debila milanovića i guzine
VVVBK
VVVBK
Babuka...joker90 je napisao/la:Smjeska li se general kad gleda ovu igru?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- ThrillerHz
- Kontakt:
Allahu dragi i mi maštamo o grupnim fazama LP i LE a deru nas tamo neke selendre i mjesne zajednice,ma fuj nema vise smisla ovo pratiti
-
Historicar
- Kontakt:
Šta li će fudbalski mag Dženis Čosić izjaviti na poluvremenu
Guze nas crnkic, said , sesar , zlatkovic
Da mi je neko pričao , ne bih vjerovao.
Ljudi ne postoji kurcobolja , postoji neznanje.
Što se prije pomirite sa tim , biće vam lakše.
Husref stavlja sta ima na raspolaganju.
Igrači igraju kako najbolje mogu.
Ne može mustafic nikada igrati kao rahmanovic, stanojevic jer NEMA i NIKADA NEĆE imati znanje za to.
Nije on kriv.
Kriva je uprava koja otjera Adukora, Crepulju, i ne dovede pojačanja, a zna koliko je duga pauza kod STANOJE.
Misle da igraju djeca , a da uštede koji dinar, ali kitaaa
Da mi je neko pričao , ne bih vjerovao.
Ljudi ne postoji kurcobolja , postoji neznanje.
Što se prije pomirite sa tim , biće vam lakše.
Husref stavlja sta ima na raspolaganju.
Igrači igraju kako najbolje mogu.
Ne može mustafic nikada igrati kao rahmanovic, stanojevic jer NEMA i NIKADA NEĆE imati znanje za to.
Nije on kriv.
Kriva je uprava koja otjera Adukora, Crepulju, i ne dovede pojačanja, a zna koliko je duga pauza kod STANOJE.
Misle da igraju djeca , a da uštede koji dinar, ali kitaaa
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Husrefe, vrijeme je...!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- robertkosar
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Proximic i 49 gostiju.