Koji igrači ? Nabroj imena.robertkosar je napisao/la:Testo je napisao/la:robertkosar je napisao/la:Halo dorati, koga će čovjek da stavi da igra ?
Šta serete jbt.
Nabroj mi koja četiri igrača da stavi umjesto njih balidžane ?
Heheheh pa imaju na klupi igraci ako nisu bolj nisu ni gori samo je problem sto trener ima svoje ljubimce
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ThrillerHz
- Kontakt:
Fkt ovaj Dzenis mora da ide.... Za sve si kriv DzeniseeeeThrillerHz je napisao/la:Jel fakat ima ljudi koji i dalje podrzavaju ovaj antifudbal u reziji naseg fudbalskog maga? Pa jel vas sramota? Imate li obraza? Srama? Stida? A sta pitam kad sve to nema ni vase bozanstvo...
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ovo je tuga
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Jest majke se svoje nayebo umal nije proletio kroz ogradu gdje je nas trenerzagorski je napisao/la:Je li Crnkic slavio
-
Historicar
- Kontakt:
Iskreno se nadam da će i Huref i Čosić dobiti otkaz ako danas izgubimo.Trebalo ih je otjerati nakon bruke u derbijuThrillerHz je napisao/la:Jel fakat ima ljudi koji i dalje podrzavaju ovaj antifudbal u reziji naseg fudbalskog maga? Pa jel vas sramota? Imate li obraza? Srama? Stida? A sta pitam kad sve to nema ni vase bozanstvo...
1946
Zaboravlja raja da je idiot prosle godine zamalo prokocko +14. 8 pa 5, pa imas li trunku obraza?
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Sve razumijem ali uci u tekmu bez volje?!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
To su igrači za MDK , Zvijezdu, tj. donji dio tabele !
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ammko99, Anpa, Arma00, Babayaro, belosevic23, Benko123, boki86, bordobijeli, BurekSasirom, casual033, Devedesetdeveti99, DjaniTarik, DoktorXabaras, fks74, Fudo, haklamas, HariTz, HZbec, Jadnimi, James1987, JavierBosnia, KarloIvandic, Kockoglavi, kupus army, laznokrilo, Lecler, ledesma, mire96, mnon46, Mostarac12345, Oerde, OzmoodPinglewood, pinki, Pitaristok, Rahma, rimljanin90, ronaldo99, Scholl, siroliver69, trunks1946, Turo, Uknaac, Velaxsa, w0st, XYZA, zagorski, Zeka i 484 gosta.