FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemoj ko da misli da nesto prigovaram Emiru Hadzicu, on trosi koliko mu novca daju. Yebem Namu sve, neka ne dolazi vise **** u BiH. Pleme li im yebem.
Milioni lijezu u budzet, gradi se stadion, ma mrš majku vam yebem.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Dobro neko rece, daj mu igrace Zrinjskog iz prosle sezone i vidio bi borbe za opstanak.
Ako hocemo titulu, ujutru ce novi trener biti imenovan !!!
sesar je iniesta za mustafica i velkoskog.Pantelija je napisao/la:Treba uloziti u crnkica saida i sesara
crnkic ronaldinjo za milanovica, sisica.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Treba ulagati u Guzinu, Letica i Milanovica i predstaviti ih kao pojacanja za odbranu titule. Samo brani upravu i ti i tebi slicni, pa cemo pun klub imati Guzina.Pantelija je napisao/la:Treba uloziti u crnkica saida i sesara
Naravno da ne treba da se skloni...al da igra kao da mu je zadnja to ima samo kod nas...al nmg ti sad objasnjavati na mnogim primjerimaSarajevoJeBordo je napisao/la:Šta, ako je bivši igrač treba ti se skloniti sa terena?ado-hz je napisao/la:Al mi nije jasno da svaki nas bivsi igrac gine protiv nas ovako kao da mu je zadnja utakmica. Zar svaki nas bivsi igrac ovoliko mrzi Sarajevo...100 ekipa znam i njihovih bivsih igraca koji ne ginu protiv svog bivseg kluba kao svaki nas bivsi protiv nas.

1946
"Očekivano teška utakmica. Nismo uspjeli nametnuti tempo, Tuzla jeste, a golovi su pali u teškim momentima. Sve se ona moralo mijenjati. Ostaje žal. Mislim da igračima ne možemo previše zamjeriti", kazao je Čosić.
"Ulaskom Rahmanovića i Handžića podigao se ritam igre, te ostaje žal. Tuzla je svoje šanse iskoristila, mi ne".

- robertkosar
- Kontakt:
Trebali su mu glavu otkinut posli je onog u listici sta je radio i njemu i saidu debelom krmkuTesto je napisao/la:ako misliš na crnkića, ginuo bi i ti da ti horde svaku tekmu majku psujuado-hz je napisao/la:Al mi nije jasno da svaki nas bivsi igrac gine protiv nas ovako kao da mu je zadnja utakmica. Zar svaki nas bivsi igrac ovoliko mrzi Sarajevo...100 ekipa znam i njihovih bivsih igraca koji ne ginu protiv svog bivseg kluba kao svaki nas bivsi protiv nas.
-
- Kontakt:
A sta mislis tebe da stavimo na klupu ili panteliju curguza a vi ste mi vise da sa lanca kao pudlice lajete skupite se sljedecu tekmu napravite kop i psujte i tjerajte ga da vidimo taj lgbt skup **** i debila koji seru a utakmice vide jednom godisnje i oni bi da sve po njihovom budebelosevic28 je napisao/la:Kad te ubiju Nukic, Said, Crnkic, Zlatkovic...onda znas da ti je na klupi uhljeb koji je nazalost ostao u ranim sedamdesetim.
Dobro neko rece, daj mu igrace Zrinjskog iz prosle sezone i vidio bi borbe za opstanak.
Ako hocemo titulu, ujutru ce novi trener biti imenovan !!!
-
- Kontakt:
1946
Ljut sam na sviju
I poraz je sastavni dio ali nacin i pristup takozvanih profesionalnih igraca ne kontam?
Ne mogu od huje da pisem
Pozz
Ali sta rece nema se sta zamjeriti igracimajoker90 je napisao/la:Tuzla je svoje šanse iskoristila, mi svoje ne? Koje naše šanse moj Dženise, u usta te ****??
Ma jok, trebali bi podrzati likove koji natrpavaju klub sa Guzinama i slicnim panjevima.bibula je napisao/la:Hoce li ovi sto su pisali grafit i vrsili prisitak da husref ostane sad pisati protiv njega?
- robertkosar
- Kontakt:
To je jedini trener kojeg ja znam da se kesi kad mu tim primi peticu u derbiju i kad zijani od sisojine ekipe fujjj gadi mi seDadox je napisao/la:Gledaj Husrefa sto na atletskoj stazi doceka Husica sa sirokim osmijehom..jos ga izgrli ko brata..

Salim se...nije propast al je blizu propasti ako se ne reaguje al koliko je veceras!!!
emir79 je napisao/la:Treba ulagati u Guzinu, Letica i Milanovica i predstaviti ih kao pojacanja za odbranu titule. Samo brani upravu i ti i tebi slicni, pa cemo pun klub imati Guzina.Pantelija je napisao/la:Treba uloziti u crnkica saida i sesara

Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bosnas_, Cautinho, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], HyperOS, insimadop, J1897, James1987, johntravolta123, kanarinac, Kockoglavi, Lecler, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MokraKifla, NazorUso, Oerde, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, Sinfoc1986, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, vedinjo98, Vrhbosnian, WeekendOffender, zagorski i 372 gosta.