BosanacGorstak je napisao/la:
Ima svakako.Cak mi je i @beduin dosta opametnio od kad mi je zadnji put psovao i sta sve ne govorio

Najavio je i odlazak sa Tusnja do daljnjeg pa cemo vidjeti da ga uclanimo u TC.Ima potencijala bas kao i @salinas,latentni navijac Tuzle al tog jos nije svjestan.
Ima normalnih navijaca Slobode,pa poznajem mnoge od tih ljudi i licno.Ovakve rasprave se nigdje ne vode kao ovdje na forumu.Problem nastane samo kad dvokorak zaboravi popit terapiju il kad sarijel popije koju brlju vise pa ovdje naprave dar mar.Vidim da se doslo cak i do handzar divizije
Ovdje ljudi shvataju neke stvari previse ozbiljno.Toliko mrznje,prezira i cega sve ne a jedni s drugim provode sedmice,mjesece i godine ovdje na forumu razmjenjujuci misljenja,druzeci se,podjebavajuci se i slicno.Ovo je mjesto namjenjeno za takve stvari a ne za istresanje frustracija.
Evo ja bi prvi u znak podrske za pomirenje izmedju dva kluba,napravio recimo stalu kraj Tusnja i obojio je u plavo,i nebi imao nista protiv da @sariela tu smjestimo.Il eventualno da se od nekoliko prodatih clanskih kartica financira kupovina lijekova za @dvokoraka.Trebamo se drzati zajedno,zasto ne i da se organizuje humanitarni broj za Slobodu pa da i mi nazovemo koji put.

Cuj latentni navijac TC.
Ljudi najrealnije pisu ne znam citaju li to ovi sto ovamo navracaju. Nemam ja tu sta ni dodati, ljudi znaju bolje od mene. Beduin je dobar cova, samo misli izgleda da mi Slobodi hocemo nauditi. Ja samo tvrdim da se sprema i spremao se godinama projekt Sloboda 1919, ne prizeljkujem ga. A znamo ko je izbrisao Ditu i ko radi na brisanju Fk.
Ma sva raja mi navija i navijala za Slobodu bola, ja se iznenadim kad vidim da ima ovih @dvokorak mungosa u Tuzli. Aaa, naravno, DOMDO, kasnije Divizija.
Propalo je ovo mjesto davno prijatelju. Ne moze insan da suti jbg.
Ovaj @dvokorak fakat misli da smo nas dva iz Podrinja. Ubijeđen u to.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."