La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
hmm ko ce uzeti grizmana na posudbu iduce godine ? 

Granada lider na tabeli 

Kakav je to forum na kojem Policajac dobije ban, a ovaj leorey tu boravi bez problema
Pravda za Policajca, dobra Barca btw, biće još bolje kad se Neymar oporavi i zaigra

Pravda za Policajca, dobra Barca btw, biće još bolje kad se Neymar oporavi i zaigra
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Sarrifufna
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ne kontam kako Valverde nije dobio otkaz dosad, ne pamtim ovako losu i bezidejnu Barcelonu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Pobogu, o čemu pričamo, pa Granada je znala tući Real 1-0 bez ijednog šuta na go. 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Valjda znate sad kako se mi godinama osjecamo u ligi.
GriezmanZonked je napisao/la:.
Frenkie
Da ozvanicimo ove ocjene ?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne nasjedaj na muku ni ti ni ovaj tvoj cuko.Evo jedanEpidaurus je napisao/la:GriezmanZonked je napisao/la:.
Frenkie
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Stae zglavom
BosniaBoston je napisao/la:Ne nasjedaj na muku ni ti ni ovaj tvoj cuko.Evo jedanEpidaurus je napisao/la:GriezmanZonked je napisao/la:.
Frenkie
Da ozvanicimo ove ocjene ?od mene i za Messija

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Al ne nasjedaj mi na muku 

Forum sad vise cijeni cirkuzante i mitomane poput @leoreya i @BosniaBostonaNitro je napisao/la:Kakav je to forum na kojem Policajac dobije ban, a ovaj leorey tu boravi bez problema![]()
Ma bolje da i mi budemo mitomaniEpidaurus je napisao/la: Griezman
Frenkie
Grizi✔
Frenkie✔
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Sto se tice igre Barce veoma dobro odigrano falilo je samo malo srece
De Jong kako momak igra
Grizi kakvo pojacanje jos jedna brutalna utakmica
Messi GOAT
Suarez najbolji napadac
Ter Stegen najbolji golman
De Jong kako momak igra

Grizi kakvo pojacanje jos jedna brutalna utakmica

Messi GOAT
Suarez najbolji napadac
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
BosniaBoston je napisao/la:Ne nasjedaj na muku ni ti ni ovaj tvoj cuko.Evo jedanEpidaurus je napisao/la:GriezmanZonked je napisao/la:.
Frenkie
Da ozvanicimo ove ocjene ?od mene i za Messija

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nadji si zivot ..... podhitno !Zonked je napisao/la:Sto se tice igre Barce veoma dobro odigrano falilo je samo malo srece
De Jong kako momak igra![]()
Grizi kakvo pojacanje jos jedna brutalna utakmica![]()
Messi GOAT
Suarez najbolji napadac
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.