FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Slabasna Barcelona opet izgubila. 

Ne verujem čak ni da je ta varijanta moguća.....jedino da neko razbije prozor u avionu ispred njegovog sedišta pa da se u povratku provuče kroz njega usled pritiska...Derdiyok je napisao/la:Pa jedino da ga natjeraju da izađe pred medije i da kaže da sam daje ostavku, da osjeća moralnu vrijednost da to uradi, te da nema ništa ponuditi timu.parangal je napisao/la:Ja se time niti opterećujem niti zanosim....ako do sad niko u istoriji nije smenjen neće ni Valverde....jedino ako sam da ostavku u šta isto ne verujem da postoji promil šanse...leorey je napisao/la:@parangal, ovaj mora otici, makar nas njegov zamjenik trenirao.
Ovoga ni bolest ne bi mogla otjerati sa klupe.

@Derdiyok
O kakvom moralu trenera koji je sramotio klub protiv Rome i Liverpoola , ti pišeš ?
Šta ocekuješ od njega, kada tad nije podnio ostavku iz moralnih razloga ? da je sad podnese
Ovu agoniju može Barto vec sutra presjeci - dati otkaz levatini i završena prica...da hoce, ali nece
....e zašto ga i dalje drži, to je misterija koja ce se jednog dana valjda otkriti.
O kakvom moralu trenera koji je sramotio klub protiv Rome i Liverpoola , ti pišeš ?
Šta ocekuješ od njega, kada tad nije podnio ostavku iz moralnih razloga ? da je sad podnese

Ovu agoniju može Barto vec sutra presjeci - dati otkaz levatini i završena prica...da hoce, ali nece

Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 sep 2019, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
hocemo Jordi Rouru
- BosniaBoston
- Kontakt:
Taman sam prije 2 minute pomislio na tebe.Jes bacio drkicu?NadalRafa je napisao/la:Slabasna Barcelona opet izgubila.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel to beše Messijev telohranitelj? ozbiljno pitam...sombrero je napisao/la:hocemo Jordi Rouru
Mehmed Bazdarevic= Valverde
Ma kažem jedino kad bi mu uprava dala otkaz pod uslovom da predstavi kao da se on povlači, malo šuplje pred medijima i to je to.let3 je napisao/la:@Derdiyok
Šta ocekuješ od njega, kada tad nije podnio ostavku iz moralnih razloga ? da je sad podnese![]()
Ovu agoniju može Barto vec sutra presjeci - dati otkaz levatini i završena prica...da hoce, ali nece....e zašto ga i dalje drži, to je misterija koja ce se jednog dana valjda otkriti.
Na to mislim, jer očigledno njega boli kur.c za sve. Uredu, desila se Roma, hajde da to ispravimo da se više ne desi, naredna sezona tup, Liverpool, još gore prošli. Nakon toga je sve bilo jasno, još kad pojedinci ga podržaše, pa dan te ne yebo šta rade od kluba.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad mu glavni igraci daju javnu podrsku, onda je jasno ko dan sto je ostao.let3 je napisao/la:@Derdiyok
Šta ocekuješ od njega, kada tad nije podnio ostavku iz moralnih razloga ? da je sad podnese![]()
Ovu agoniju može Barto vec sutra presjeci - dati otkaz levatini i završena prica...da hoce, ali nece....e zašto ga i dalje drži, to je misterija koja ce se jednog dana valjda otkriti.
Okej, nece izaci i reci ma treba dat levatini otkaz, ali isto tako, ne izlazis u javnost i ne trazis JAVNO da ostane ako ga ne zelis na klupi.
Imate yt pa se uvjerite. Suarez, Pique, Rakitic i Messi.
Zasto ga zele? Pa zato sto je ovaj splacina od covjeka, ne mijesa im se u posao, pa covjek ne zagalami nikad s klupe, kud ces dalje. Svi budimo najbolji prijatelji pa ja.
27.10.2020
Pep vrati se sve ti je oprosteno 

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Ignorišem neznaliceBosniaBoston je napisao/la:Kako ide rivalstvo s pajom?Brokula je napisao/la:Ne bi bilo fer prema ostatku Evrope da Wenger zasjedne na klupu Barselone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ali kakva jadna igra, nikakve ideje, zamisli naletit na Manchester City u LP, pa gostovat tamo? Pa to bi bili rekordi, 10 komada bi dobili u 2 tekme, najmanje.
27.10.2020
- transandino
- Kontakt:
Suvisno je pricat o qurtonu na klupi, al me grizman razocaro da valja. ocekivo sam da posto ima vec finih godina uskociti i povesti ekipu.. od lika se odbijaju lopte
AVANTI LIBERTA 1919
Evo vam silikoni, atomska i CIA.MElloo je napisao/la:Hej ne dirajte nam Maxa,uzmite Wengera il Mourinha
Šalu na stranu....ovo je velika greška uprave. Više nje nego Ernesta....zaista je prevelik roster igrača, pogotovo veznjaka. Sa ovom jednom utakmicom u LP i ovih 4-5 u primeri nijednom isti tim na startu. OK, Messi je bio "povredjen" ali nema opravdanja za ove egzibicije u veznom redu...Jasno je da ne postoji varijanta u kojoj u rosteru za veznjake možeš imati toliko igrača i da svima daje bez plana i cilja šansu...to se mora preseći i najuriti makar 2 igrača. Razumem da je bio plan da neke uvale umesto Neymara ali nisu....ali onda je bolje da su ih poslali na pozajmicu ovako se ne zna ko i kad dobija priliku i ko je nezadovoljan.
I kad se bude rezimirala Messijeva karijera, ono što će najviše bosti oči je činjenica da su ga u najboljim godinama karijere trenirali Tito Vilanova, odnosno Jordi Roura, Gerardo Martino, Luis Enrique i ovaj mravojed, koja tuga...
Jah, eto kriva 2-3 viska igraca sto ne mozes sanse stvorit Granadi koja citava vrijedi 35M eura. De bolan, budi bar malo realan.
Kakvi Neymari i ostali igraci dok ova spodoba ne ode s klupe.
Toliko zelim da ovaj ode da bi prihvatio i Mourinha.
Kakvi Neymari i ostali igraci dok ova spodoba ne ode s klupe.
Toliko zelim da ovaj ode da bi prihvatio i Mourinha.
27.10.2020
Uništice neznalica i Griezmanna, kao što je i Coutinha sveo na nivou Denisa Suaeza, samo polakotransandino je napisao/la:Suvisno je pricat o qurtonu na klupi, al me grizman razocaro da valja. ocekivo sam da posto ima vec finih godina uskociti i povesti ekipu.. od lika se odbijaju lopte

Naredno ljeto i Griezmann ide na neku posudbu

3 igrača su trenutno u formi, golman kojeg ne trenira ublehaš, dijete iz Gvineje i Holanđanin koje nije sigao da sjebe jos uvijek
čitam press konferenciju, ne misli ovaj nigdje.. ovdje jedino atentat pomaže
čitam press konferenciju, ne misli ovaj nigdje.. ovdje jedino atentat pomaže
Da kažem i za Firpa...jeste pogrešio, jbga dešava se, jeste i celo poluvreme odigrao jako loše (kao i svi)....ali Ernesto ga je ponizio i to već po drugi put....u Dortmundu nije ni bio a ovde ga je zamenio desni bek Semedo koji je bio još gori od njega drugo poluvreme...ne znam čemu to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.