Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Sloga-Izvidjac 25:25
Sudije drugo poluvrijeme katastrofa navlacile Leotaru nenormalno, cijelu utakmicu smo bili vodili, u jednom trenutku po 6 razlike i kad god treba da prelomimo utakmicu sudije po 2 igraca nam iskljuce. Klis je zivina malo je reci samo da pametno rade sa njim mada mislim da se on nece zadržati dalje od 1 sezonegigglessmoke je napisao/la:Iskra dobi Leotara 26:24.
-
- Kontakt:
Klis je dobio poziv u reprezentaciju valjda?
Vidio sam da je par minuta prije kraja bilo 4-5 razlike.
Vidio sam da je par minuta prije kraja bilo 4-5 razlike.
Rk Gračanica-Rk Goražde 37:20 (17:6)
Zanimljivi rezultati u 1. kolu. Neka se jave oni koji su prognozirali sve "jedinice" 
U Gračanici nažalost dosadna utakmica. Goražde sa 9 igrača i 2 golmana. Od tih 9 valjda jedan liči na igrača a ostali više na mene i mojih 100-ak + kilograma.
Fasovali su 17 razlike a moglo je biti i više. Kod domaćina svi igrali i svi osim golmana zabili najmanje 1 gol.
P.S. Sudile one dvije iz BL. Još da je umjesto Alije Hasića na mjestu delegata bila Arijana Vojić, ugođaj bi bio potpun
Što se tiče Gračanice, 2. kolo gostujemo Drini i nekako mislim da bi mogli uzeti pobjedu.

U Gračanici nažalost dosadna utakmica. Goražde sa 9 igrača i 2 golmana. Od tih 9 valjda jedan liči na igrača a ostali više na mene i mojih 100-ak + kilograma.
Fasovali su 17 razlike a moglo je biti i više. Kod domaćina svi igrali i svi osim golmana zabili najmanje 1 gol.
P.S. Sudile one dvije iz BL. Još da je umjesto Alije Hasića na mjestu delegata bila Arijana Vojić, ugođaj bi bio potpun

Što se tiče Gračanice, 2. kolo gostujemo Drini i nekako mislim da bi mogli uzeti pobjedu.
baltazar7 je napisao/la:Zanimljivi rezultati u 1. kolu. Neka se jave oni koji su prognozirali sve "jedinice"
Jesu li ostali svi od prosle godine osim djane i jelica?
Konjuh -Sloga GV 25-28
Konjuh totalno bezidejan u napadu, vidi se tu neiskustvo trenera...
Konjuh totalno bezidejan u napadu, vidi se tu neiskustvo trenera...
Gledao sam iskru veceras,solidna utakmica,Leotar nije imao šansu drzao ih radovic u zivotu.kod Iskre Klis dobra utakmica i tesanovic,golman caber takodjer,bit ce svima Bugojno teska tvrdava.
Što se tice Goražda to je ista ekipa čitav život samo što više razmišljaju o parama nego o rukometu.
LOKOMOTIVA-BOSNA V. 36:36 (17:16)
Tri neriješene utakmice u 1. kolu, još nekoliko zanimljivih rezultata. Mogla bi i ove sezone PL biti jako zanimljiva.
Kvalitet je takav kakav jeste, a ja msm da nije tako užasno kako se nekad piše.
U svakom slučaju bit će zanimljivo, pa ko-koga
Kvalitet je takav kakav jeste, a ja msm da nije tako užasno kako se nekad piše.
U svakom slučaju bit će zanimljivo, pa ko-koga

Na profilu Sloga Vakuf ima tabela , rezultati i posjeta u prvom kolu .Sjajan statistički podatak , trebali bi i mi ovdje koji pratimo rukomet da se malo angazujemo vise na promociji lige
Slažem se ali da dodam. Jbo rukomet, ligu i utakmice ako nas par forumaša treba da se brine o tome...pastore je napisao/la:Na profilu Sloga Vakuf ima tabela , rezultati i posjeta u prvom kolu .Sjajan statistički podatak , trebali bi i mi ovdje koji pratimo rukomet da se malo angazujemo vise na promociji lige
Rukomet na sport. Ba u rubrici ostali sportovi. Bitno je da ima sponzoruša u bikiniju, Braco i formacija Vrbanjuše, šta je ručala bivša atletičarka iz kanade, status na instagramu MMA borca iz Meksika... Hebo rukometbaltazar7 je napisao/la:Slažem se ali da dodam. Jbo rukomet, ligu i utakmice ako nas par forumaša treba da se brine o tome...pastore je napisao/la:Na profilu Sloga Vakuf ima tabela , rezultati i posjeta u prvom kolu .Sjajan statistički podatak , trebali bi i mi ovdje koji pratimo rukomet da se malo angazujemo vise na promociji lige
-
- Kontakt:
Gledam u Bugojnu najveća posjeta, a poluprazna dvorana.
U Bugojnu dvorana kapaciteta 4200 sjedala, nazalost ogromna za danasnje potrebe, i kada je 2000 ljudi zjapi poluprazna...gigglessmoke je napisao/la:Gledam u Bugojnu najveća posjeta, a poluprazna dvorana.
Sloga radi dobar marketing, samo sto bi ja licno tu dosta stvari promjenio. Samo vise profesionalnosti i to je to, inace dosta su pridobili sponzora i navijaca ovako putem ovih njihovih "fora i fazona". Jedna dobra prica, ako ih isprate sponzori i ustanove mogli bi za koju godinu preuzeti primat u ligi. Imaju sve uslove za to
pastore je napisao/la:Na profilu Sloga Vakuf ima tabela , rezultati i posjeta u prvom kolu .
@ neko je pohlupao posjetu , malo je reći

TIM KOLA rukometne Premier lige
Tim broj 1
Golman: Berzad Demirović (Sloga GV/U)
Lijevo krilo: Vedran Delić (Izviđač)
Lijevi bek: Nikola Grujić (Lokomotiva)
Srednji bek: Benjamin Čičkušić (Maglaj)
Desni bek: Goran Biljaka (Sloga GV/U)
Desno krilo: Almir Osmanhodžić (Bosna Vispak)
Pivot: Nemanja Vučićević (Borac m:tel)
Tim broj 2
Golman: Alen Čaber (Iskra)
Lijevo krilo: Bojan Rađenović (Borac m:tel)
Lijevi bek: Adis Hrbat (Slavija)
Srednji bek: Vladimir Stanković (Sloga D)
Desni bek: Emir Suhonjić (Sloboda)
Desno krilo: Adi Džinović (Gračanica)
Pivot: Muhamed Toromanović (Bosna Vispak)
Tim broj 1
Golman: Berzad Demirović (Sloga GV/U)
Lijevo krilo: Vedran Delić (Izviđač)
Lijevi bek: Nikola Grujić (Lokomotiva)
Srednji bek: Benjamin Čičkušić (Maglaj)
Desni bek: Goran Biljaka (Sloga GV/U)
Desno krilo: Almir Osmanhodžić (Bosna Vispak)
Pivot: Nemanja Vučićević (Borac m:tel)
Tim broj 2
Golman: Alen Čaber (Iskra)
Lijevo krilo: Bojan Rađenović (Borac m:tel)
Lijevi bek: Adis Hrbat (Slavija)
Srednji bek: Vladimir Stanković (Sloga D)
Desni bek: Emir Suhonjić (Sloboda)
Desno krilo: Adi Džinović (Gračanica)
Pivot: Muhamed Toromanović (Bosna Vispak)
Mirza Kapic napustio vogoscu i otisao u katar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.