FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Blekic nije mogao otjerati Baljka jer ga brane politicke stranke,inace stranke(SDP) su zahvalne na njegovoj podrsi i Blekic kada je krenuo otjerati baljka i mirzu nasao je na udare pol. stranaka.jos je bio u korektnim odnosima sa Fahrom,tako da mu je njegova stranka okrenula ledja.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Poslao sam mu sada nesto sto bi mu bar malo trebalo otvoriti oci bas u vezi tvog posta.Megamon je napisao/la:Blekic nije mogao otjerati Baljka jer ga brane politicke stranke,inace stranke(SDP) su zahvalne na njegovoj podrsi i Blekic kada je krenuo otjerati baljka i mirzu nasao je na udare pol. stranaka.jos je bio u korektnim odnosima sa Fahrom,tako da mu je njegova stranka okrenula ledja.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nemoj bit glup, nije mogao otjerat baljka jer mu on nije ni poslodavac, tek ce sad skupstina odluciti o sudbini i clanova UO a nadam se i o direktoru Baljku. A to da je neko stitio baljka jest sigurno, a nevjerujem da je to SDP nisu ga oni ni postavili 95-teMegamon je napisao/la:Blekic nije mogao otjerati Baljka jer ga brane politicke stranke,inace stranke(SDP) su zahvalne na njegovoj podrsi i Blekic kada je krenuo otjerati baljka i mirzu nasao je na udare pol. stranaka.jos je bio u korektnim odnosima sa Fahrom,tako da mu je njegova stranka okrenula ledja.
...JA SAM SARAJEVO...
Baljak i svi ostali paraziti su sticenici Harisove stranke, osim Basica koji je SDp-ovac.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
i basic je isti samo sto je sad presao u sdp.retro je napisao/la:Baljak i svi ostali paraziti su sticenici Harisove stranke, osim Basica koji je SDp-ovac.
...JA SAM SARAJEVO...
Sutra me strah da se na stadionu AFH ne poubijamo izmedu sebe
,jer smo podjeljeni u dvije grupe i na tribinama bi moglo doci do svade
!Niko se ne oglasava ni od BP ni od Hordi da neke informacije dadnu navijacima kako se ponasati sutra. 
Nema kod nas podjela, razlicitih misljenja ima, ali podjela ne. Jer svi smo za Sarajevo. Sutra samo pametno, kontrolisati emocije, belaj nam ne treba. 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
retro je napisao/la:Nema kod nas podjela, razlicitih misljenja ima, ali podjela ne. Jer svi smo za Sarajevo. Sutra samo pametno, kontrolisati emocije, belaj nam ne treba.
Slazem se bar znamo da volimo Sarajevo!
Ne sekiraj se brate ovdje se svi borimo za isto vec par godina, bili smo dobili bitku ali sad je nova bitka opet protiv istih.ekii je napisao/la:Sutra me strah da se na stadionu AFH ne poubijamo izmedu sebe :o ,jer smo podjeljeni u dvije grupe i na tribinama bi moglo doci do svade :evil: !Niko se ne oglasava ni od BP ni od Hordi da neke informacije dadnu navijacima kako se ponasati sutra. :idea:
SVI NA JEDNOJ STRANI ----protiv baljka, cimica, alihodzica, merdanovica
Pozivamo sve navijače FKS na strpljenje i zajedništvo jer je postojeće stanje u FKS neodrživo i ne može dugo trajati. Gore navedenu gospodu Alihodžića, Baljka, Čimića i Merdanovića ovim putem pozivamo da podnesu neopozive ostavke na funkcije koje obavljaju u menadžmentu kluba i tim moralnim činom pokažu da im je interes FKS iznad vlastitog interesa.
Udruženje Bordo Prijatelji 1946 posebno naglašava da NIKADA neće odustati od borbe za bolje sutra svog voljenog kluba, njegov napredak i prosperitet u budućnosti, a u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima i etikom ponašanja.
JEDAN JE CILJ, JEDAN JE PUT I SAMO JE JEDAN DOM!!!
...JA SAM SARAJEVO...
sad moramo bit' jaci nego ikad. U INAT SVIMA !
- Alen Škoro
- Kontakt:
ekii je napisao/la:Sutra me strah da se na stadionu AFH ne poubijamo izmedu sebe,jer smo podjeljeni u dvije grupe i na tribinama bi moglo doci do svade
!Niko se ne oglasava ni od BP ni od Hordi da neke informacije dadnu navijacima kako se ponasati sutra.
To je to za sta niko nema odgovora..
Mnogi nasi navijaci nemaju svoje misljenje,pa je vecina iza jednog misljenja - sto drugi kaze.
Nazalost..
U jednom svi trebamo biti ustrajni - Otjerati one parazite!
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 12 nov 2010, 23:06, ukupno mijenjano 4 puta.
NON MOLLARE MAI
Zbog ovog boldiranog je vama tako lako i manipulisati,hej on vapi za nekim da mu kaže kako će da se ponaša.ekii je napisao/la:Sutra me strah da se na stadionu AFH ne poubijamo izmedu sebe,jer smo podjeljeni u dvije grupe i na tribinama bi moglo doci do svade
ali nema para,sve se rastalilo....
Tarantino je napisao/la:Zbog ovog boldiranog je vama tako lako i manipulisati,hej on vapi za nekim da mu kaže kako će da se ponaša.ekii je napisao/la:Sutra me strah da se na stadionu AFH ne poubijamo izmedu sebe,jer smo podjeljeni u dvije grupe i na tribinama bi moglo doci do svade
zar se ne možeš ponašati u skladu sa svojim osjećajima i prema njima sam formirati svoje mišljenje i ponašanje,zar ti je potreban neko da ti nameće svoja mišljenja i ideje da bi ti znao kako da se ponašaš na utakmici?
![]()
E moji pitari na šta ste spali,zato je Blek Stena i mogao raditi šta hoće sa vama(čast izuzetcima).
Nisam mislio na sebe vec opcenito da bi bilo pametno da neko ko ima autoritet da izade javno i zamoli navijace na fer i sportsko navijanje,stim da je situacija ovakva kakve jeste.Nego uzmi tu kiflicu i pocni lagano grickati pusti nas da na svom sajtu pisemo ono sta mislimo!
nemojte kriviti blekica nije on kriv kao ni jedan clan nove uprave vec je kriv MV, Baljak i co. razlog:
mi poslije muhameda granova... smo imali sve tad je sve bila regulara klad su rezultati u pitanju naravno i meljo... medjutim kad su ljudi otisli koji su tad vodili onu poslijeratnu upravu nastao je haos i kradja i bogacenje preko svetinje i od tada ta dva jedina najveca i najtrofenija kluba vise nisu u VRHU BH nogometa... u FK SARAJEVO dolaze baljak i ostali tvorci neuspjeha i nagomilavanja dugova( uzimajuci sebi visemilionke novce takodjer kredite koje i dan danas uzimaju...kako ove igrace nije vise stid da tako pricaju pa ljudi dragi ova uprava je tek dosla tu 4 mjeseca.. dali su im 2 plate i 1 prijemiju pa nema se... htjeli su to sve na polusezoni da regulisu jer bi najvjerovatnije tad dosla 3 4 sponzora pa bi im se dug vratio ali.. ovi paraziti nisu to dali htjeli su kao sto i danas rade uzimaju pare od kluba odakle im pare ??? niko se iz uprave ne zali da nema para za sebe imaju jeli a za igrace nemaju kako to??? bogate svoju ruznu djecu kcerke zene ljubavnice idt( znam pojedince kao sto su basic i baljak)
zasto po blekicu pljuju zsato je covjek otisao pa naravno da ce otic jer ovim ne mozes nista rade kako oni narede ba ili hoces po mom ili nema para nema nista sve osporavaju, svaki tok novca preko TROJANCA ide... mirza lafo nije primio platu primio je on, cak i vise od toga.. ima kredit preko kluba i sve nema tu diuleme, isti ovi su otjerali NIJAZA GRACICA, eto sta covjek za sezonu napravi od OLIMPICA, idt.. prestanite ba krivit ljude koji su tek pocei da rade... ovi su nas 20 godina unistavali i opet ce nastaviti i razorcarao sam se u igrace samo zbog toga sto slusaju ovog kloca mirzu, neka eto im mirza nemojte vise igrat sa FKS idite u pm... ja vise nemam zivaca nit cu vise ici na utrakmice onim parazitima davat svoj novac eto im neiskusni **** mirza koji zive veze nema i jos nek gura svoje havere... kako vas ba nije vise stid.. pljuvat po ljudima koji nisu mogli od ovih nista napraviti nit pokusat da naprave... TUGA TUGA!!!
mi poslije muhameda granova... smo imali sve tad je sve bila regulara klad su rezultati u pitanju naravno i meljo... medjutim kad su ljudi otisli koji su tad vodili onu poslijeratnu upravu nastao je haos i kradja i bogacenje preko svetinje i od tada ta dva jedina najveca i najtrofenija kluba vise nisu u VRHU BH nogometa... u FK SARAJEVO dolaze baljak i ostali tvorci neuspjeha i nagomilavanja dugova( uzimajuci sebi visemilionke novce takodjer kredite koje i dan danas uzimaju...kako ove igrace nije vise stid da tako pricaju pa ljudi dragi ova uprava je tek dosla tu 4 mjeseca.. dali su im 2 plate i 1 prijemiju pa nema se... htjeli su to sve na polusezoni da regulisu jer bi najvjerovatnije tad dosla 3 4 sponzora pa bi im se dug vratio ali.. ovi paraziti nisu to dali htjeli su kao sto i danas rade uzimaju pare od kluba odakle im pare ??? niko se iz uprave ne zali da nema para za sebe imaju jeli a za igrace nemaju kako to??? bogate svoju ruznu djecu kcerke zene ljubavnice idt( znam pojedince kao sto su basic i baljak)
zasto po blekicu pljuju zsato je covjek otisao pa naravno da ce otic jer ovim ne mozes nista rade kako oni narede ba ili hoces po mom ili nema para nema nista sve osporavaju, svaki tok novca preko TROJANCA ide... mirza lafo nije primio platu primio je on, cak i vise od toga.. ima kredit preko kluba i sve nema tu diuleme, isti ovi su otjerali NIJAZA GRACICA, eto sta covjek za sezonu napravi od OLIMPICA, idt.. prestanite ba krivit ljude koji su tek pocei da rade... ovi su nas 20 godina unistavali i opet ce nastaviti i razorcarao sam se u igrace samo zbog toga sto slusaju ovog kloca mirzu, neka eto im mirza nemojte vise igrat sa FKS idite u pm... ja vise nemam zivaca nit cu vise ici na utrakmice onim parazitima davat svoj novac eto im neiskusni **** mirza koji zive veze nema i jos nek gura svoje havere... kako vas ba nije vise stid.. pljuvat po ljudima koji nisu mogli od ovih nista napraviti nit pokusat da naprave... TUGA TUGA!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Neznam samo zasto se uopste raspravlja o mirzi, mirza nije nas problem, on je problem uprave i uprava treba da djeluje na osnovu njegovih rezultata.
Mi treba da budemo svi zajedno UNFKS, BP i Pitari protiv baljka, merdanovica, alihodzica i cimica.
A kad oni napuste nas klub, onda nek ljudi koji budu u rukovodstvu (nadam se da ce se vratiti resa i adi) rijesavaju pitanje upravljanja klubom i reorganizacije svega.
Molim vas sve da se ostavimo naglabanja jel neko primio platu ili nije i ko je za sta kriv. Treba da izguramo borbu do kraja, nismo uspjeli nedavno na skupstini ali sada moramo to uradit kada je vec dignuta ovolika prasina.
Mi treba da budemo svi zajedno UNFKS, BP i Pitari protiv baljka, merdanovica, alihodzica i cimica.
A kad oni napuste nas klub, onda nek ljudi koji budu u rukovodstvu (nadam se da ce se vratiti resa i adi) rijesavaju pitanje upravljanja klubom i reorganizacije svega.
Molim vas sve da se ostavimo naglabanja jel neko primio platu ili nije i ko je za sta kriv. Treba da izguramo borbu do kraja, nismo uspjeli nedavno na skupstini ali sada moramo to uradit kada je vec dignuta ovolika prasina.
...JA SAM SARAJEVO...
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Moramo biti jednistveni vise nego ikad,a mislim da jesmo jer svi se slazemo u jedno da treba ovu kompaniju rastjerati!
eee pa gdje je na ovoj konferenciji Juninho ? zvucno pojacanje
?
mozda sam malo podjebavao neke ljude,ali zaista zelio bih pitati neke stvari onako iskreno.
ne mogu da shvatim da velika vecina ljudi podrzava ,neko blekica,neko ducica,neko baljka i tu kompaniju,a da vas je vecina sa stavom da su zlo u fk sarajevo mirza varesanovic,repuh,fazlagic ...
pljuvali ste nedavno po pasicu isto tako.
pa ljudi dragi to su u neku ruku legende kluba.fazlagic renomirano ime ,pasic isto tako.varesanovic i repuh jedni od boljih fudbalera poslije rata,reprezentativci .sjecam se kada su se vratili u sarajevo,kako su srcem igrali i kako ste ih u zvijezde dizali,pogotovo repuha i varesanovica kada ste nakon dugo godina osvojili kup 2002.
kako sad to da su odjednom oni supci ,a ovi sumnjivi mesetari dobri.pa vi ste bolan omogucili da vam klubom haraju 7-8 godina dva lokalna klosara,muco i blekic.istu stvar ste dopustili prije 10 -tak godina sa celom.
ti su vam ljudi donosili instant uspjeh ,a za sobom ostavljali kada su odlazili pustos i dugove.
pricati o interesima legendi ,a zaobraviti da su upravo ovi drugi tu bili radi licnih interesa i promocije.sjetite se krize kada vamje celo,otisao i odvuukao za sobom sve sto je doveo,tako je i muco radio ,a i ovaj bi ,samo sto ih nije placao,pa ljudi nisu krenuli za njim.
eto zanima me kakve koristi varesanovic ima od kluba.covjek milione zaradio.kakve fazlagic ima,dva zeta ima oba su mu milioneri mirza i sead kapetanovic.a covjek je situiran i od prije rata.
mozda mirsad samo ne dozvljava da mu handre zeta,grupa nepismenih papaka i gulamfera.
smatram da klub treba voditi neki biznismen,ali ovo sto ste vi dovodili je odron.
zajebali ste se sa gracicem ,on je jedini mozda bio sposoban uraditi nesto.
ko je zelju digao na noge,kemal kozaric,zato covjek i jeste to sto je danas,i zao mi je sto nije u mogucnosti biti predsjednik.
pogledajte samo sta mamic radi u dinamu,mogu pricati da uzima lovu ili bilo sta drugo.ali on ima rezultatte,placa igrace,prodaje,zaradjuje,ali ja nisam nikoga cuo da kuka i da se zali.
iskreno falilo nam je godinama da i jedni i drugi budemo u vrhu,tako da nikad ne bi volio da padnete na niske grane.ne volim vas ali vas postujem ,i zelim uzivati u rivalitetu sa vama.
ne mogu da shvatim da velika vecina ljudi podrzava ,neko blekica,neko ducica,neko baljka i tu kompaniju,a da vas je vecina sa stavom da su zlo u fk sarajevo mirza varesanovic,repuh,fazlagic ...
pa ljudi dragi to su u neku ruku legende kluba.fazlagic renomirano ime ,pasic isto tako.varesanovic i repuh jedni od boljih fudbalera poslije rata,reprezentativci .sjecam se kada su se vratili u sarajevo,kako su srcem igrali i kako ste ih u zvijezde dizali,pogotovo repuha i varesanovica kada ste nakon dugo godina osvojili kup 2002.
kako sad to da su odjednom oni supci ,a ovi sumnjivi mesetari dobri.pa vi ste bolan omogucili da vam klubom haraju 7-8 godina dva lokalna klosara,muco i blekic.istu stvar ste dopustili prije 10 -tak godina sa celom.
ti su vam ljudi donosili instant uspjeh ,a za sobom ostavljali kada su odlazili pustos i dugove.
pricati o interesima legendi ,a zaobraviti da su upravo ovi drugi tu bili radi licnih interesa i promocije.sjetite se krize kada vamje celo,otisao i odvuukao za sobom sve sto je doveo,tako je i muco radio ,a i ovaj bi ,samo sto ih nije placao,pa ljudi nisu krenuli za njim.
eto zanima me kakve koristi varesanovic ima od kluba.covjek milione zaradio.kakve fazlagic ima,dva zeta ima oba su mu milioneri mirza i sead kapetanovic.a covjek je situiran i od prije rata.
mozda mirsad samo ne dozvljava da mu handre zeta,grupa nepismenih papaka i gulamfera.
smatram da klub treba voditi neki biznismen,ali ovo sto ste vi dovodili je odron.
ko je zelju digao na noge,kemal kozaric,zato covjek i jeste to sto je danas,i zao mi je sto nije u mogucnosti biti predsjednik.
pogledajte samo sta mamic radi u dinamu,mogu pricati da uzima lovu ili bilo sta drugo.ali on ima rezultatte,placa igrace,prodaje,zaradjuje,ali ja nisam nikoga cuo da kuka i da se zali.
iskreno falilo nam je godinama da i jedni i drugi budemo u vrhu,tako da nikad ne bi volio da padnete na niske grane.ne volim vas ali vas postujem ,i zelim uzivati u rivalitetu sa vama.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
Hipergotiva
- Kontakt:
Ne znam zasto ste svi toliko protiv Mirze, kad je sam mirza rekao da je on primio nekoliko poziva od ducica trazeci neke igrace u prvoj postavi. Ne bi da govorim o kojem se igracu radiRule_hz je napisao/la:nemojte kriviti blekica nije on kriv kao ni jedan clan nove uprave vec je kriv MV, Baljak i co. razlog:
Uopste je trenutno nebitno sta su varesanovic i repuh. Bitno je ko su glavni krivci vec dugo godina a konstantno skrecu paznju sa sebe.barbarez je napisao/la:mozda sam malo podjebavao neke ljude,ali zaista zelio bih pitati neke stvari onako iskreno.
Od njih je pobjegao Gracic, Paja, pa i Suman je na kraju dao ostavku. Oni konstantno skrecu paznju sa sebe. Sada su to uradili sa mirzom i igracima da bi se mi na njih obrusili pa kad promjene trenera da eto bude kao u redu.
A fazlagic iako je legenda je lice iz sjene. On je preko baljka i prosle uprave ubacio mirzu za trenera (tada nije imao licencu a potpisao je na 50 mjeseci na stetu kluba). Takav je ugovor bio potpisan i sa Janjosem i dan danas je na platnom spisku Sarajeva iako je trener olimpika. Kada je mirza kao igrac pod ugovorom sa sarajevom trebao da ide vani punac mu je potpisao papire da napusti klub besplatno (a to bi tada mogao biti najskuplji transfer)
Fazlagic je Mirzin punac, a repuh mirza i avdic su u medjusobnim rodbinskim vezama.
Zadnja izmjena: farek, dana/u 12 nov 2010, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
...JA SAM SARAJEVO...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Kabinet1987, mire971, rimljanin90, Svire i 59 gostiju.