Ma dijete neko bubuljičavo, pa sam se sažalio.fks74 je napisao/la:Izadji slobodno, on ti je u Crnoj Gori.SedrenikHz je napisao/la:Gdje ćeš to bolan ?belosevic28 je napisao/la:Imas PP zemljak.
Sad si najeb'o, kad ne budeš smio iz kuće izači.
Godinu dana zbog virte ne izlazim
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- SedrenikHz
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ma dijete neko bubuljičavo, pa sam se sažalio.fks74 je napisao/la:Izadji slobodno, on ti je u Crnoj Gori.belosevic28 je napisao/la:Imas PP zemljak.
Sad kontam onu parolu "strah od manijaka" kuknjava
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
belosevic28
- Kontakt:
Manijak ne moze biti svak. Virto npr.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Virtu4l je napisao/la:Ide ćelik u Evropu.![]()
Virtu4l je napisao/la:Ide ćelik u Evropu.![]()
Tako vatrenog navijaca zvezde koji voli selja tesko da ko moze stic.. kad niko nije znao da se to moze bit, on je bio, najprvi od svih, stari delija-manijak.. Ima orden za to 100%.. i djedovi su mu tim putem isli..belosevic28 je napisao/la:Manijak ne moze biti svak. Virto npr.
Ako nekom nesto nije jasno samo nek zna da dvije drzave stoje iza njega, dva predsjednika, dva saveza.. Pa nek izvoli.
On zivi u Crnoj Gori radi postovanja prema svojim klubovima, tako da niko ne moze rec da on "voli vise selju il zvezdu".
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 22 sep 2019, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- samoposteno
- Kontakt:
Ide isto kao cmeljo sto je otisoVirtu4l je napisao/la:Ide ćelik u Evropu.![]()
Kažu, tu smo mi negdje sa Željom, možda i kvalitetniji.

Edit: joj Fočaka
Momak 9. Kolo je, mi ceno biti bezveze, a vas cemo jos vidjeti. Previse si sanouvjeren da cete biti konkurent za titulu. Zrinjski, tuzla, sarajevo i vi. Mozda bas vi zavrsite 4.Virtu4l je napisao/la:Kažu, tu smo mi negdje sa Željom, možda i kvalitetniji.![]()
Po čemu si zaključio da smatram da ćemo biti konkurenti za titulu?nickiZe88 je napisao/la:Momak 9. Kolo je, mi ceno biti bezveze, a vas cemo jos vidjeti. Previse si sanouvjeren da cete biti konkurent za titulu. Zrinjski, tuzla, sarajevo i vi. Mozda bas vi zavrsite 4.Virtu4l je napisao/la:Kažu, tu smo mi negdje sa Željom, možda i kvalitetniji.![]()
Sa koje strane Zabljaka su tebe napravili tako finog ? jel tamo jos onima cekicima rjesavate bracne probleme ?Virtu4l je napisao/la:Kažu, tu smo mi negdje sa Željom, možda i kvalitetniji.![]()
De ti nama zagrmi jednu o djedu vuku, nisi odavno..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Nije to ta, o djedu vuku ako moze...Virtu4l je napisao/la:Fočak ne brukaj se više.
Mani se ba Bosne pomozi nam u zivotu... zar bas svako go*no mora proc kroz moju drzavu... Neka malo da se odmorimo od takvih ako Boga znas..
dejavu je napisao/la:
Statistika 9. kola PL BiH:
Invalid Alispahić: eurogol
AKADEMIJa: pregršt pogrešnih pasova, par mrkih pogleda prema treneru
Invalid Alispahić: eurogol
AKADEMIJa: pregršt pogrešnih pasova, par mrkih pogleda prema treneru
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Sila Ćelik!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A znam.. nije lako udarat na sever i jug odjednom, sve sam... crnjak pravi al stas.. Ipak hvala na razumijevanju, ko bi to ocekivao od tebe...Virtu4l je napisao/la:Nema tebi pomoći.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.