Grob te ****Jamak: Na poluvremenu smo se dogovorili da se ne obrukamo
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ja kad sam poslije utakmice u Vrapčićima govorio da odbrana Čelika izgleda smiješno i da Pavlović neće braniti čitavu sezonu a da ne primi go mnogi su se smijali i vidjeli Čelik u Evropi. Ovo je baš bez ikakvog vrijeđanja ali najiskrenije. Odbrana čak gora i od Veležove po ispadanju, samo se sjetim reakcija veznih igrača Čelika i čupanja kose nekoliko puta jer ne vjeruju kako ispadaju. Isto tako cijenim da mi ako ne dovedemo napadača koji će biti konkurencija Fajiću i istog potisnuti iz prve postave srljamo ka tome da se u drugom dijelu sezone provedemo gore nego u prvom. Jer petsto promašenih šansi za go i jedan postignut se ne oprašta ni većim majstorima od njega, barem bi tako trebalo biti...prisonbreak je napisao/la:Ima Celik gori os BorcaDemi je napisao/la:Cak mi Zvijezda-Velez kao utakmica 2 najlosija tima po tabeli izgleda ljepse od igara Borca
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Gospodin iz Vrapcica.Mojne ganje Hamo nije on kriv.
- mohikanac12
- Kontakt:
Od onakve Mostarske raje, osta' fukara koja kmeči i prodaje utakmice Zrinjskom pod Bijelim Brijegom, gdje su im generacije odrasle. Tuga.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Istina, al' teško se kasnije vaditi kada imaš već osjetan zaostak za timovima koji su u sigurnoj zoni. Evo recimo sad konkretno Zvijezda, oni imaju pet bodova zaostaka za sigurnom zonom, a konkurenti su im Velež i Široki koji očigledno dižu formu i razlika može narasti u narednih par kola.ASD je napisao/la:Pojedine ekipe su se kasno pojačavale, treba to uigrati.Raonffa je napisao/la:Biće to gusto da kraja sigurno.
Pored Zvijezde, Mladost mi je onako najzrelija za ispadanje, al' sada im je došao Rahimić, tako da bi on to možda mogao malo više 'stegnuti' pa da se izvuku nekako na kraju.
Doduše treba sačekati i zimski prelazni rok, možda se neko od ovih timova pojača malo bolje.
Konkretno, Zvijezda 09, najveća pojačanja su im došla u zadnjih 10-20 dana. Logično bi bilo da će se kako vrijeme bude prolazilo malo dignuti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
StarmoCity
- Kontakt:
Bitno je da ne kupujemo ligu kao amaw. Nismo jos na tom nivou.mohikanac12 je napisao/la:Od onakve Mostarske raje, osta' fukara koja kmeči i prodaje utakmice Zrinjskom pod Bijelim Brijegom, gdje su im generacije odrasle. Tuga.
Ne provociraj i ne traži u ćasu gov.ana više nego što možeš pojesti orangutane.mohikanac12 je napisao/la:Od onakve Mostarske raje, osta' fukara koja kmeči i prodaje utakmice Zrinjskom pod Bijelim Brijegom, gdje su im generacije odrasle. Tuga.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
najrodjeniji je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:Sram vas bilo, kmečite ko kuje a prodajete utakmice i stimate sudije! Fuj rođeni!![]()
Vidi Bog te mazo, deset minuta nabrali, aut, faul, za nas, za njih.
taman ugrijat ruke u svježijim noćima, treba kresnut golubarnik opet
Drug ovo je previse, ovake situacije prevazilaze normalne zajebancije.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
drakensang
- Kontakt:
Pojede se celavi znaci idemo pravim putem
mislim da je i on sam svjestan da nece amar moc sezonu na svoje ime izgurat, prikljucak je tu, al susjedi se polako zahuktavaju a sarajevo uskoro kompletno, znaci opet kidanje za evropu.
Zapamti celavi sta sam ti rekao, a obzirom da porezna kuca na vrata i 2milioncica duga su tu, dok neki klubovi uskoro posluju u plusu i placaju redovno sve.. kuc kuc porezna.
Sto ne zovnuste celavi momke iz 1921 ns slablje, dokazane zeljovce i skupstinare? Hajmo odgovaraj il ces sesteu opet spominat
Zapamti celavi sta sam ti rekao, a obzirom da porezna kuca na vrata i 2milioncica duga su tu, dok neki klubovi uskoro posluju u plusu i placaju redovno sve.. kuc kuc porezna.
Sto ne zovnuste celavi momke iz 1921 ns slablje, dokazane zeljovce i skupstinare? Hajmo odgovaraj il ces sesteu opet spominat
- mohikanac12
- Kontakt:
Jamak: Na poluvremenu smo se dogovorili da se ne obrukamo
Veznjak NK Čelik
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- najrodjeniji
- Kontakt:
Ne zna ti retard za zayebanciju, nego ga popišaš i pokunji senekoIzMostara je napisao/la:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Ma budala i retard sve stoji, ali ima i dobrih navijaca Zelje i to velili broj ljudi koji smatraju Velez dragim, isto ko sto nasih ima koji smatraju Zelju dobrim klubom. Iz postovanja prema njima ne treba se sa tim saliti, isto ko sto su njima sale sa stadionom pod BB neumjesne. Ali retardi su to, samo svoj posaonajrodjeniji je napisao/la:Ne zna ti retard za zayebanciju, nego ga popišaš i pokunji senekoIzMostara je napisao/la:
All-Time First Yugoslav League table
- mohikanac12
- Kontakt:
Velez-Mladost 1-3
Slika prva. Stoper sam kao duh dodaje loptu glavom igracima Mladosti za kontru i sklanja se u nastavku akcije dok se ostali "sporo" vracaju.
Slika druga. Dva stopera u ugodnoj setnji sa rukama na ledjima da slucajno penal ne naprave ako igrac Mladosti opuca prema aut liniji.

Zrinjski-Velez 1-0
Kapiten Zvonic iz voleja za pobjedu "mrskog Zrinjskog".

Velez-Celik 1-2
Slag na tortu. Golman se pruzio koliko je dug i sirok, ali na sredini gola. Enciklopedijski primjer pustanja gola.

Da se ne bi nastavilo sramocenje Veleza, Rahimic podnosi ostavku. Dojucerasnji heroj i legenda koji je napustio Mladost sa kojom je radio jako dobar posao da se posveti Velezu, prodan i otjeran kao zadnji bijednik. Kataloski primjer "sestru bi "rođenu" prodali da mogu".
Slika prva. Stoper sam kao duh dodaje loptu glavom igracima Mladosti za kontru i sklanja se u nastavku akcije dok se ostali "sporo" vracaju.
Slika druga. Dva stopera u ugodnoj setnji sa rukama na ledjima da slucajno penal ne naprave ako igrac Mladosti opuca prema aut liniji.

Zrinjski-Velez 1-0

Velez-Celik 1-2
Slag na tortu. Golman se pruzio koliko je dug i sirok, ali na sredini gola. Enciklopedijski primjer pustanja gola.

Da se ne bi nastavilo sramocenje Veleza, Rahimic podnosi ostavku. Dojucerasnji heroj i legenda koji je napustio Mladost sa kojom je radio jako dobar posao da se posveti Velezu, prodan i otjeran kao zadnji bijednik. Kataloski primjer "sestru bi "rođenu" prodali da mogu".
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- najrodjeniji
- Kontakt:
Dajte momku sendvič

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- mohikanac12
- Kontakt:
Crno na bijelo. Boli 'a?mohikanac12 je napisao/la:Velez-Mladost 1-3
![]()
Zrinjski-Velez 1-0
Velez-Celik 1-2
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- najrodjeniji
- Kontakt:
Ne navija on za Želju nego za sendvič,žao mi je ovh koji stoje uz njega, lik im dominira temom, dakle takvi su svi. Samo gledaj kad navale na Brandao-a i Zeljkovica da kradu komentare, jedan od milion tu valja*p!p!t@* je napisao/la:Više pratiš Velež nego Želju je.bo se u materi
- najrodjeniji
- Kontakt:
Zaboravio si promjeniti profil prije nego si se citirao mongoloidumohikanac12 je napisao/la:Crno na bijelo. Boli 'a?
- mohikanac12
- Kontakt:
Boli 'a?najrodjeniji je napisao/la:Zaboravio si promjeniti profil prije nego si se citirao mongoloidumohikanac12 je napisao/la:Crno na bijelo. Boli 'a?mohikanac12 je napisao/la:Velez-Mladost 1-3
![]()
Zrinjski-Velez 1-0
Velez-Celik 1-2
Pošto obraz rođeni?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.