Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Koliko vam stream kasni ccc. Auba donio sve bodove ove sezone ako se ne varam 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovo će biti penal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A ja ugasio prije crvenog
opet otkaz mu dati, yebo li mu otac mater retardiranu
Auba ako se ne varam donio sve bodove ove sezone
Chambers na beku i kad smo imali igrača manje 5 klasa ispred AMN-a
Xhaka i Emery nikad više zakoračili na Emirates
Chambers na beku i kad smo imali igrača manje 5 klasa ispred AMN-a
Xhaka i Emery nikad više zakoračili na Emirates
AMN ne smije zaigrati, frajer je nepouzdan igrač, nije nas jednom zajebao, jedno 5 puta minimalno dosad.
Emery je najveća neznalica, on ne smije biti više ovdje ako planira LP i nešto više - daj sve što imaš za Allegrija i riješićeš problem svoj.
Xhaka je najlošiji kapiten Arsenala ikada - vani zajedno sa Emeryem, **** ona retardirana.
Btw koliko nam je Moss dao žutih danas? 6 žutih kartona + crveni - domaća utakmica, katastrofa, ovo krme debelo ne smije više suditi utakmice, ali može kod FA sve.
Emery OUT.
Emery je najveća neznalica, on ne smije biti više ovdje ako planira LP i nešto više - daj sve što imaš za Allegrija i riješićeš problem svoj.
Xhaka je najlošiji kapiten Arsenala ikada - vani zajedno sa Emeryem, **** ona retardirana.
Btw koliko nam je Moss dao žutih danas? 6 žutih kartona + crveni - domaća utakmica, katastrofa, ovo krme debelo ne smije više suditi utakmice, ali može kod FA sve.
Emery OUT.
Arsenal managed six shots in the whole first half
They had seven shots in 12 minutes after the substitutions of Xhaka and Ceballos for Torreira and Willock.
LOL
They had seven shots in 12 minutes after the substitutions of Xhaka and Ceballos for Torreira and Willock.
LOL
- Marsal
- Kontakt:
Svejedno otkaz za Emerya i dovesti Allegrija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Joj kad čovjek hladne glave razmisli kakve gluposti radi Emery haha. Zamisli Torreira ti na klupi, a momak za 20 minuta na terenu promijeni cijeli tempo i koncepciju igre. Chambers svaki put kad igra djeluje kao najbolji odbrameni i td.
I izjavi hladno da se Xhaka popravlja iz dana u dan, vodi ga kući yebem li ti majku i tebi i njemu.
Koliko ćemo bodova prosuti ove sezone zbog njih dvojice? Ovo danas nas prosralo da valja.
Koliko ćemo bodova prosuti ove sezone zbog njih dvojice? Ovo danas nas prosralo da valja.
Teško je svariti ovo sve od početka sezone. Džaka je katastrofalan i sve ekipe nas zbog njega melju u sredini. S druge strane, bekovi su previše defanzivno neodgovorni, bukvalno vise u napadu. Iz tog razloga nam ljudi trče kontre u leđa i dešava se ovo što se dešava. Čembers je puno defanzivniji i treba ga definitvno isforsirati umjesto AMN-a, jer će Pepe dobiti puno više slobode, a njemu će to itekako goditi. Toreira mora igrati u sredini, sve ostalo je ravno samoubistvu. Nikako mi nije jasan Emeri, sve vrijeme sam sebi puca u koljena.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kad se sjetim da sam mislio da ce nam dovodjenjem xhake wenger dugo rijesiti probleme na toj poziciji u sredini a ono jos gore ispalo hahaha
Ja sam znao da nije igrac koji nam treba a pogotovo za pare koje su dali tad.QUARTERBACK je napisao/la:kad se sjetim da sam mislio da ce nam dovodjenjem xhake wenger dugo rijesiti probleme na toj poziciji u sredini a ono jos gore ispalo hahaha
Ali nisam znao da je bas ovako glup ali eto haha vjerovatno niko nije znao da ce bas ovako ekstremno los biti
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Xhaka dok je igrao pored Torreire dok mu je cuvao ledja nije bio ovako katastrofalan. Neigranje Torreire je potpuno nerezonski i neopravdan potez. Trener nam igra i bez defanzivnog i bez ofanzivnog veznog, pa dobijamo scene gdje nam veza puca nakon najobicnijeg pasa protivnika, a u napadu ne mozemo nista kreirati. Nama je postao standard da se Leno bombarduje svaku utakmicu i opet debilcina od trenera ne vidi problem, i jos hvali Xhaku
Imamo sreće što Leno brani sve ono sto treba inače ako ga uhvati crna serija **** smo jeza
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 3 gosta.