Za tako nešto zaslužuješ još da ti se oduzmu bodovi.
I dalje stojim kraj onoga da je Roma najveci favorit za tu četvrtu poziciju.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa dzaba sto je sam, valjda kloc to ne moze zabiti, potrefilo mu se ?SiamoNoi je napisao/la:Ostavili likovi samog Dzeku u petercu u zadnjim sekundama utakmice
Nisam razumio pitanje.Tko i zašto ne moze šta zabit?Padovan je napisao/la:Pa dzaba sto je sam, valjda kloc to ne moze zabiti, potrefilo mu se ?SiamoNoi je napisao/la:Ostavili likovi samog Dzeku u petercu u zadnjim sekundama utakmice
Nij Veretout vec VereTUTA. Krunic >VeretutaSiamoNoi je napisao/la:Super igrač.Još jedan od onih koji su uz Sensija popljuvani na Milanovoj temi ovdje na forumu.A uvjeravao ih mjesec dana da se radi o dobrom igraču i da bi im bio pravo pojačanje.Htio sam ga i u Interu,vrhunska bi opcija za rotaciju bio.Nisam razumio pitanje.Tko i zašto ne moze šta zabit?Padovan je napisao/la:Pa dzaba sto je sam, valjda kloc to ne moze zabiti, potrefilo mu se ?SiamoNoi je napisao/la:Ostavili likovi samog Dzeku u petercu u zadnjim sekundama utakmice
Zato što je znao da će Marušić zabitChinaglia je napisao/la:e **** ti mater bezobraznu, zbog tog i jer si lazzarija ostavio na klupi, a tele marusica ubacio da igra
To je mozda i istina jbg.Fantasista je napisao/la:Spasio se svaki igrač koji nije došao.
On je pušač, pogriješio si porok.FoxMulder je napisao/la:Inter ozbiljan ove sezone.
Oni će prije skinut Juve s trona nego Napoli.
Juve tanak do sada, ali očekivano kad im je na klupi onaj alkoholičar.