Berač smilja br.2....vidi ovako....naprdjevaj ovdje još malo....jel sad kad fiknete OPET u federalku nece vas ni kunto ni pa to spasit a ni onaj sa socijalnim zubima....mani se seljanče taksiste nego kopaj i rukama i nogama da sutra mlatnete ono etno selo jer ste od srijede fenjerasi teški ...mada ne sumnjam u vašu pobjedu sutra, naviki ste sa selima igrat pa će te ih na iskustvo dobit....igral Fajic "saudijska arabija "sutradrakensang je napisao/la:Vidi taksiste isto svjedok samoubistva
FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Skini tu paucinu s glave stid me zumirat sliku. Vidi ti zalizaka isto kurchic na glavi, nemoj mi takav u mostar dolazitstaragarda je napisao/la:Berač smilja br.2....vidi ovako....naprdjevaj ovdje još malo....jel sad kad fiknete OPET u federalku nece vas ni kunto ni pa to spasit a ni onaj sa socijalnim zubima....mani se seljanče taksiste nego kopaj i rukama i nogama da sutra mlatnete ono etno selo jer ste od srijede fenjerasi teški ...mada ne sumnjam u vašu pobjedu sutra, naviki ste sa selima igrat pa će te ih na iskustvo dobit....igral Fajic "saudijska arabija "sutradrakensang je napisao/la:Vidi taksiste isto svjedok samoubistva
Zmajček de ti nama prognoziraj rezultat Velež - Tuzla.drakensang je napisao/la:Skini tu paucinu s glave stid me zumirat sliku. Vidi ti zalizaka isto kurchic na glavi, nemoj mi takav u mostar dolazitstaragarda je napisao/la:Berač smilja br.2....vidi ovako....naprdjevaj ovdje još malo....jel sad kad fiknete OPET u federalku nece vas ni kunto ni pa to spasit a ni onaj sa socijalnim zubima....mani se seljanče taksiste nego kopaj i rukama i nogama da sutra mlatnete ono etno selo jer ste od srijede fenjerasi teški ...mada ne sumnjam u vašu pobjedu sutra, naviki ste sa selima igrat pa će te ih na iskustvo dobit....igral Fajic "saudijska arabija "sutradrakensang je napisao/la:Vidi taksiste isto svjedok samoubistva
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 sep 2019, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
- djulbastije
- Kontakt:
Ne pisem ja sve vrijeme obdje uzalud kako
znaju Tuzl0ci da su iz Podrinja prv0ci
znaju Tuzl0ci da su iz Podrinja prv0ci

Vajta3 <3
Brlja+krmče kao kombo u papir <3
- djulbastije
- Kontakt:
Evo i Sime na fotografiji <3 Koji je usput moralna gromada za tebe @StaraRinaka <3MMA075 je napisao/la:Samo jako!staragarda je napisao/la:Izgleda da veliki Faraon nije takva lazovcina kako ga podrinjci predstavljaju...titula za stogodisnjicu ipak stiže u Tuzlu...hvala gospdaru Grada....bit će sigurno i nekih slika na bilbordima sa trofejom u rukama
Vajta3 <3
-
- Kontakt:
Sloboda72 upalis rez.ultati.com Velez Tuzla, omjer i samo ce ti se kazat, 

Izvoli postavit svoju sliku mudonja pa da i tebe vidimo.drakensang je napisao/la:Skini tu paucinu s glave stid me zumirat sliku. Vidi ti zalizaka isto kurchic na glavi, nemoj mi takav u mostar dolazitstaragarda je napisao/la:Berač smilja br.2....vidi ovako....naprdjevaj ovdje još malo....jel sad kad fiknete OPET u federalku nece vas ni kunto ni pa to spasit a ni onaj sa socijalnim zubima....mani se seljanče taksiste nego kopaj i rukama i nogama da sutra mlatnete ono etno selo jer ste od srijede fenjerasi teški ...mada ne sumnjam u vašu pobjedu sutra, naviki ste sa selima igrat pa će te ih na iskustvo dobit....igral Fajic "saudijska arabija "sutradrakensang je napisao/la:Vidi taksiste isto svjedok samoubistva
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- djulbastije
- Kontakt:
Pa da covjeka napadnu zloglasni podrinjci </3 STOP PODRINJSKOM KRIMINALU I NASILJU </3
Vajta3 <3
Ti nemoj hljeba ti.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
odlicna tema
- djulbastije
- Kontakt:
PREDOBRA <3 Samo insala tema TittyCity da se prebaci u 1. ligu RS-aGiljotina je napisao/la:odlicna tema

Beskraj selama ljudino

Vajta3 <3
Strasno bi velika razlika bila da nema ovih 15-20 hiljada podrinjaca u gradu. Procvalo bi sve u Tuzli. 

-
- Kontakt:
Malo pretjerujes(cuj maloVolimTz je napisao/la:Strasno bi velika razlika bila da nema ovih 15-20 hiljada podrinjaca u gradu. Procvalo bi sve u Tuzli.

Sugradjana porijeklom iz podrinja na teritoriji grada Tuzla nema vise od 4-5 hiljada.
Ali da ima oko 20 milja da kazem "ostalih" pa ima.
Znas li ti koliko samo ima ljudi iz Banovica,Kalesije,Gracanice Brckog, i ostalih dijelova BiH zbog skole, studija,posla zene boga oca....koji su se doselili u Tuzlu u zadnjih 30 god.
Cuj 20 hiljada podrinjaca.....

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Pa jos gore onda. Veliki antifasisti i filantrope mrze 4-5 hiljada ljudi u gradu od 120 hiljada ljudi. Ako oni odu sve ce se promijeniti iz korijena.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:Pa jos gore onda. Veliki antifasisti i filantrope mrze 4-5 hiljada ljudi u gradu od 120 hiljada ljudi. Ako oni odu sve ce se promijeniti iz korijena.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Ko koga mrzi vidi se iz prilozenog pa ako hoces vec decenijama.VolimTz je napisao/la:Pa jos gore onda. Veliki antifasisti i filantrope mrze 4-5 hiljada ljudi u gradu od 120 hiljada ljudi. Ako oni odu sve ce se promijeniti iz korijena.
Nenadjebiv mi je snimak kada su se probili ljudi do slobodne teritorije, nakon svih uzasa i stradanja golgote rata, prva recenica "dje su Tuzlaci da ih pobijemo majku im yebem"...
Taj snimak ima a pretpostavljam da si gledao sve i da znas o cemu pricam.
Zasto Tuzlaci bogati....sta hocete od nas....
Evo i sada...ista prica drugo vrijeme.
Vidio sam neki dan kad lik napisa kako su srbi poklali podrinjce jer nisu nikakvi ljudi, hoce reci sami su sebi krivi. Tu mi je sve jasno bilo.Sviuodbranu je napisao/la: Ko koga mrzi vidi se iz prilozenog pa ako hoces vec decenijama.
Nenadjebiv mi je snimak kada su se probili ljudi do slobodne teritorije, nakon svih uzasa i stradanja golgote rata, prva recenica "dje su Tuzlaci da ih pobijemo majku im yebem"...
Gledao sam, i nije bilo bukvalno tako. Krivis ljude koji su prosle 3 godine gladovanja jer su gnjevni sto niko nije pokusao da ih oslobodi ? Izvini, svak od njih je imao zavrsenu vojnu akademiju pa je mogao shvatiti kako je koridor Brcko veci prioritet. Ja, al u kurcu.
Koridor jeste bio veci prioritet, ko zna sta bi bilo da je ikada uspjesno blokiran. Mozda do Srebrenice '95 ne bi ni doslo.
Ali eto ti izvini na tim komentarima, ljudi su se probijali kroz sume danima, bjezali od mucenja i smrti, bacani su među njih otrovi, hemijsko oruzje, gledali kako im strijeljaju najmilije, bracu, oceve, sinove. Ali eto ti izvini Boga ti na tim komentarima, nije im to bilo fino u tom trenutku.

Pa **** te dan dragi.

I nisam iz Podrinja, meni ne treba nista. Sve mi potaman.
-
- Kontakt:
Za razliku od tebe meni misljenje ne formira par padobranaca na nekom forumu. Imas primjere te mrznje po gradu koliko hoces, a posebno sada.Ali nisu ba nista,cvijece su oni.VolimTz je napisao/la:Vidio sam neki dan kad lik napisa kako su srbi poklali podrinjce jer nisu nikakvi ljudi, hoce reci sami su sebi krivi. Tu mi je sve jasno bilo.Sviuodbranu je napisao/la: Ko koga mrzi vidi se iz prilozenog pa ako hoces vec decenijama.
Gledao sam, i nije bilo bukvalno tako. Krivis ljude koji su prosle 3 godine gladovanja jer su gnjevni sto niko nije pokusao da ih oslobodi ? Izvini, svak od njih je imao zavrsenu vojnu akademiju pa je mogao shvatiti kako je koridor Brcko veci prioritet. Ja, al u kurcu.
Koridor jeste bio veci prioritet, ko zna sta bi bilo da je ikada uspjesno blokiran. Mozda do Srebrenice '95 ne bi ni doslo.
Ali eto ti izvini na tim komentarima, ljudi su se probijali kroz sume danima, bjezali od mucenja i smrti, bacani su među njih otrovi, hemijsko oruzje, gledali kako im strijeljaju najmilije, bracu, oceve, sinove. Ali eto ti izvini Boga ti na tim komentarima, nije im to bilo fino u tom trenutku.![]()
Pa **** te dan dragi.![]()
I nisam iz Podrinja, meni ne treba nista. Sve mi potaman.
Sto se tice druge teme, naravno da razumijem ali cak i moj mrtvi djedo da ustane Hrustan iz mezara, zna od koga dolaze naredbe, cak i komadant Korpusa prima naredbe za borbena dejstva i operacije....Zna se od koga,jel de. Ali dok su Tuzlaci skoro 4 godine krvarili po tom Brckom, Gracanici, Gradaccu, Majevici, Kalesiji, Zvorniku, Olovu, i td i td daj Tuzlake da ih pobijemo....Mozemo tako ba tri dana bezveze raspravljat, prosli sranje golgotu, i treba postovat, ali ima granica.
Adresa za njihovo stradanje i nikakav pokusaj spasavanja je Generalstab i predsjednistvo u Sarajevu, a ne grad Tuzla.
Pa i tebi je mišljenje formiralo par pojedinaca koliko vidim. Živim s njima godinama i par puta možda da sam čuo takva razmišljanja i to većinom od kojekakvih lopova, alkosa, probisvjeta. Ne od normalnog svijeta.Sviuodbranu je napisao/la: Za razliku od tebe meni misljenje ne formira par padobranaca na nekom forumu. Imas primjere te mrznje po gradu koliko hoces, a posebno sada.Ali nisu ba nista,cvijece su oni.
Sto se tice druge teme, naravno da razumijem ali cak i moj mrtvi djedo da ustane Hrustan iz mezara, zna od koga dolaze naredbe, cak i komadant Korpusa prima naredbe za borbena dejstva i operacije....Zna se od koga,jel de. Ali dok su Tuzlaci skoro 4 godine krvarili po tom Brckom, Gracanici, Gradaccu, Majevici, Kalesiji, Zvorniku, Olovu, i td i td daj Tuzlake da ih pobijemo....Mozemo tako ba tri dana bezveze raspravljat, prosli sranje golgotu, i treba postovat, ali ima granica.
Adresa za njihovo stradanje i nikakav pokusaj spasavanja je Generalstab i predsjednistvo u Sarajevu, a ne grad Tuzla.
Ljudi imaju 4 razreda osnovne škole i očekuješ od njih da razumiju to što si ispričao meni ? Pogotovo u tom trenutku. Smijesno.
Krvarili su svi svugdje, to je moja poenta. Trebamo biti jedno, jedan narod. Sa jednom našom tisućljetnom državom, a ne prizivati kojekakve okupatore ponovo.
-
- Kontakt:
Ja to znam, to treba reci onom botu sto bi mjenjao Tuzlu za Banja Luku.VolimTz je napisao/la:Pa i tebi je mišljenje formiralo par pojedinaca koliko vidim. Živim s njima godinama i par puta možda da sam čuo takva razmišljanja i to većinom od kojekakvih lopova, alkosa, probisvjeta. Ne od normalnog svijeta.Sviuodbranu je napisao/la: Za razliku od tebe meni misljenje ne formira par padobranaca na nekom forumu. Imas primjere te mrznje po gradu koliko hoces, a posebno sada.Ali nisu ba nista,cvijece su oni.
Ljudi imaju 4 razreda osnovne škole i očekuješ od njih da razumiju to što si ispričao meni ? Pogotovo u tom trenutku. Smijesno.
Krvarili su svi svugdje, to je moja poenta. Trebamo biti jedno, jedan narod. Sa jednom našom tisućljetnom državom, a ne prizivati kojekakve okupatore ponovo.
Krvarili su svi ziva istina.Ali eto kada slusas ovdje, citas a bogami i vani medju "rajom "Tuzla haman nije.yebaji ga.
Necemo mi docekat vodju koji ce nas okupit pod jednu zastavu. Nazalost
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 46 gostiju.